آره میشه همه ی XGD2 هارو میشه رو هارد نصب و اجرا کرد مثل:نقل قول:
فیفا استریت - سایلنت هیل رگبار - RE ORC - و ... آهان تیکن در مقایل استریت فایتر هم بود.:11:
بازم هست فغلا یادم نمیاد
آره میشه همه ی XGD2 هارو میشه رو هارد نصب و اجرا کرد مثل:نقل قول:
فیفا استریت - سایلنت هیل رگبار - RE ORC - و ... آهان تیکن در مقایل استریت فایتر هم بود.:11:
بازم هست فغلا یادم نمیاد
آره دیگه همشون هستن... ( البته تا اونجایی که من میدونم ) اگه بازی xgd3 نباشه میشه نصب کردنقل قول:
منم از لایو رفتن خاطره بدی دارم ( چندین نوع بلای مختلف!:31:) اصلا نتونستم یه بار لایو بازی کنم! البته زیاد برام مهم نیست!نقل قول:
من برای آنلاین زدن رفتم یه 360 دیگه خریدم ولی یک بار هم لایو نرفتم ! چون مجانی نیست .
راستش خوشم هم نیومد ازش - قدیمها بهتر بود .
خب براي خود من هم در ابتدا لايو جالب نبود! من ميخواستم كلا بيخيال لايو بشم تا يك روز شانسي ديدم يك سري تو بازي فارسي حرف ميزدن!!! وقتي دوستان إيراني رو در لايو پيدا كنيد ديگه محاله بيخيال شيد!!! من چند تا دوست ايراني از آلمان و اتريش بود فكر كنم ميشناسم كه واقعا بچه هاي خوبي هستن! ببينيد در لايو دوستي هايي پيش مياد كه كمتر در زندگي عادي هست! من خيلي وقتا فقط ميرم لايو و تو يك پارتي ميرم تا با دوستان حرف بزنم و بازي نميكنم و ميرم I heart radio يا خود دشبورد!!! ما حتي يك ازدواج هم داشتيم بين ٢ تا از بچه هايي كه تو لايو اشنا شدن! Kyle و Stepheny بودن! الان پسرشون هم ٢ ساله شده فكر كنم! اسمشم josh هست! در كل ميگم لايو محيط واقعا سرگرم كننده و سالمي هست! البته نظر شما كاملا محترمه و من هم با پولي بودن لايو واقعا مخالفم!!!! أميد وارم مايكرو تجديد نظري در اين سياست بكنه!!نقل قول:
Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من از روزی که xbox slim خریدم نتونستم برم لایو تا الان
علت : وقتی می خوام اکانت لایو رو وارد کنم پسوورد رو که می زنم این پیغام رو می ده و دیگه نمی شه
Download Profile
this windows live id is associated with a diffrent gamertag. enter another windows live id and password .
اینم بگم تا حالا 3 تا اکانت تست کردم نشده
لطفا کمکم کنید
از طریق وایرلس وصل می شم
شما داريد يك ايميلي رو وارد ميكنيد به عنوان windows live id تون كه يكي ديگه اين ايميل رو براي ثبت نام زده! ايميل شخصي خودتون رو بزنيد و يا به نظر من بريد در live.com يك ايميل و لايو آيدي جديد بسازيد و هم براي اكس باكس لايو بزنيد و هم به عنوان ايميل شخصيتون با امكانات فوق العاده اين ايميل ها استفاده كنيد!نقل قول:
نقل قول:
ببخشید در این رابطه من حواسم نبود و دوستان گفتن بازی های xgd3 نصب نمیشه!نصب میشه این بازی ها هم روی هارد، البته اگر دیسک هاتون به اصطلاح 100% رایت شده باشه که قیمتش هم ۳ هزار تومان تا ۷ هزار تومان میشه (بسته به نوع دیسک و کیفیت و خود فروشنده) باید بگید دیسک هاتون burner max باشه! توجه هم داشته باشید که برای لایو بهتره ۱۰۰٪ باشه دیسک هاتون!
Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
من LT2 با داشبورد 2.0.13146.0 دارم
میخوام کینکت بگیرم و بازی های جدید رو اجرا کنم باید چیکار کنم ؟ LT3 بریزم ؟ یا داشبورد رو آپدیت کنم ؟
شما بهتره برید و بدید کنسول رو به یک جای معتبر در شهرتون و بگید براتون ال تی ۳ بریزن، خودشن آپدیت میکنن دشبورد رو ال تی ۳ هم میریزن.نقل قول:
آره اینو که میدونم. ببینید من بعضی بازی های قدیمی رو مثل Red Dead رو هنوز بازی نکردم. میخواستم بدونم اگر LT3 بریزم میتونم اون رو رو هارد نصب کنم. بازی که قدیمیه و مسلما XGD3 نیست ولی 100% هم نیست. آیا میشه بازی غیر XGD3 که 100% هم نیست رو روی LT3 نصب کرد؟نقل قول:
بله:11:نقل قول:
من خودم این رو رو هارد دارم و بدون مشکل بازیش میکنم:46:
ببخشيد بچه ها يه سوال داشتم.j-tag چيه ؟