درود بر شما که یک گیمر اکس باکس ۳۶۰ دار هستید. همه در ابتدا اینجور سوال ها رو دارن.
۱. Microsoft Points همون واحد پول در لایو هستند، که میتونید باهاشون مپ های جدید ، دی ال سی ، تم و .... خریداری کنید، البته باید ذکر کنم که بعضی از بازی ها (اکثرا بازی هایی که توسط EA , ubisoft منتشر میشن) برای مولتی به Online pass نیاز دارن که ۸۰۰ پوینت هست. البته Geow 3 به آنلاین پس نیازی نداره.
آیا شما به لایو وصل هستید؟ اگر نیستید طبق لینک زیر این کار رو انجام بدید و از امکانات این شبکه فوق العاده برخوردار بشید!
آموزش های بالا توسط ساپورت خود لایو ساخته شده و کاملا مطمئن و قدم به قدم هست.
خب وقتی به لایو کانکت شدید و گیمرتگ ساختید باید Gold Membership داشته باشید که اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت باشه ۱ ماه رایگان دارید، و اگر هم نه باید خریداری کنید!( این گلد ممبرشیپ برای آنلاین بازی کردن نیاز هست + احتمال زیاد تا ۲ ماه آینده اکس باکس لایو مجانی میشه)
بعد از اون میتونید آنلاین بازی کنید.
لازم به ذکر هست که:
اولا تعدادی از بازی ها ایران رو بلاک کردن و یک سری ترفند برای آنلاین بازی کردنشون وجود داره، از جمله Geow که خب ایرانی ها الان به راحتی با ترفند های بسیار ساده بازی میکنن!
دوما اگر کپی بازی میکنید سعی کنید دیسک هاتون تمام فاکتور های امنیتی رو داشته باشه.
در ضمن میتونید من رو در اکس باکس لایو اد کنید : (Guide => Friends => add a new friend ) و گیمر تگ من : The FamousS One
ببینید هر کس به محیط لایو وارد میشه چه ایرانی و چه خارجی یک سری مشکل داره در ابتدا و نا آشنا هست، مخصوصا ایرانی ها! من تنها Xbox Ambassador فارسی زبان هستم و در رنکینگ جهانی هم رتبه ۷۳۴ ام رو دارم ( ۵۰۰ هزار نفر) و میتونید از لینک زیر از این باره مطمئن بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیمرتگ من : imlookin4anewgt ( گیمرتگ قبلی من هست که به دلیل تازه عوض کردن گیمرتگم به The FamousS One هنوز در امبسدرز ثبت نشده و تا ۱۵ ام ماه جدید میشه)
حتما من رو اد کنید تا بتونم در هر موردی که مشکلی دارید در اکس باکس لایو کمکتون کنم! وظیفه ما اینه تا محیط اکس باکس لایو رو برای شما راحت تر کنیم!
موفق باشید!