باید با خطی که تو دفترچه اعلام کردی بفرستینقل قول:
Printable View
باید با خطی که تو دفترچه اعلام کردی بفرستینقل قول:
قطعا برج 10 به بعدنقل قول:
البته منطق باید شما هم 2/1 میفرستادن ولی خب روی صحبتم با اون بنده خداهایی بود که افتادن 6/1نقل قول:
اونها اوضاعشون از شما هم بدتره
دوستا من دوتا داداشن از 4 افتادن 6 ! یه ضد حالی خوردن. البته خودم سه هفته پیش پست کردم افتادم 6. اونا اخرا اسفند پست کرده بودن. یکیشونم متاهل بود پزیرش سپاه هم گرفته بود که اینجوری شد!!نقل قول:
یعنی باورتون میشه؟!!
من بهمن فرستادم تیر باید برم چه وضعشه آخه اه
این نظام وظیفه با زندگی مردم بازی کرد یعنی از بس گفت 24 ماه میشه از امسال ! هنوزم دارن میگن واسه سال دیگه.. پادگانا سر رفتن از سربازنقل قول:
كلابيمارستان هاى ارتش خدمات دنداپزشكى ضعيفى دارند نه براى شما بلكه براى كليه پرسنل وظيفه يادمه كه پرسنل نيروزمينى اغلب براى دنداپزشكى به بيمارستان ناجا مي رفتندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من تو یکی از تیپ های لشکر 5 نصر تو یکی از خراسان ها خدمت میکنم ...نقل قول:
منی که دفترچه سپاه دارم تو شهرمون کلینک تقریبا خوبی سپاه برای استفاده خودش و عموم زده با دکترای خوب ...
دندون پزشکی هم با دفترچه بریم از عصب کشی و کشیدن و پر کردن همش با هم 30 تومن از سرباز سپاه میگیرن ....
بد نیست همین رو هم خدا رو شکر کلینیک خوبی داره ..خلاصه اینجور که شما میگید پس تو این مورد دم سپاه گرم
ما که از ارتش جز ادعا چیزی ندیدیم، همشم تکیه به افتخارات ارتش 50 سال پیش که نه هیچ کدوم اینها توش بودند و نه اینها (از لحاظ کارایی و جدیت) در حد و اندزه اونها هستند.
از اینها گذشته
من بازم به همه شما (ناجا - اجا - سپاه) توصیه میکنم از این دفترچه استفاده کنید و برید حداقل دندوناتون رو درست کنید، خدمت که همش ضرر و عقب افتادگی و بدی هست، حداقل از این امکاناتش بهره ببرید که اگر بصورت آزاد بخواهید این خدمات رو انجام بدید هزینه هاش سر به فلک میکشه.
همین هزینه کم پزشکی برا سربازا عالیه واقعا. خودم دندونامو گزاشتم واسه خدمت چون الان خیلی گرون درمیاد ! پزیرش سپاه گرفتم البته.نقل قول: