سلام دوستان
منم الان 1 ساله دارم سرویس شهاب رو تمدید می کنم فقط به خاطر شبانه ش
چند روز پیش که تمدید کردم افتضاح شده ..(128 قبلا 700-800)
اگه جای خوبی پیدا کردین خبر بدین دسته جمعی کوچ کنیم
Printable View
سلام دوستان
منم الان 1 ساله دارم سرویس شهاب رو تمدید می کنم فقط به خاطر شبانه ش
چند روز پیش که تمدید کردم افتضاح شده ..(128 قبلا 700-800)
اگه جای خوبی پیدا کردین خبر بدین دسته جمعی کوچ کنیم
..حذف شود....
سرعت بیشتر در تایم رایگان مهم است، در تایم غیر رایگان فکر میکنم 120 کیلو هم کافی است حتی بهتر است چون سایتهایی مثل یوتیوب اگر سرعت زیاد باشد ویدیوها را با کیفیت خیلی بالا نشان میدهند و فورا حجم را تمام میکنند.نقل قول:
ضمنا سرعت 1 مگابیت را اکثر خطها میکشند و مشکل قطع و وصل شدن ندارد.
دوست عزیزم بحث در دو سرویس بالا سر قیمت بود که با هم تفاوتش چیه که قیمتش فرق داره در دو سرویس بالا هیچ کدام ساعت رایگان نداره که بخوایم سرش بحث کنیم شما اگه بحثت سر ساعت رایگان هست باید سرویسی رو نام ببری که ساعت رایگان داره و مشخصات و قیمت هم بگی در تایم رایگان چه سرعتی بهتون میده که بحثش جداست در مورد سرویس های تایم رایگاننقل قول:
البته دوستی اشاره کردند که سرویس شهاب دارند و در تایم رایگان 120 بهشون میده که اگه اینطور باشه اصلا دیگه نمیصرفه با این سرعت این سرویس های گرونه تایم رایگان دار رو خرید.
من هم منظورم این بود که وقتی هیچکدام ساعت رایگان ندارند، 2 برابر هزینه کردن برای سرعت بالاتر توجیهی ندارد.نقل قول:
فعلا که گیر کردیم تو این اسیاتک که هر دقیقه یه تغییری میدن.نقل قول:
انقل قول:
یواش یواش داره الگوی مصرف تغییر میکنه،شما نمیتونی بگی سرعت روزانه مهم نیست تا چن سال آینده.در ضمن همون یوتیوب یه قسمتی هم گذاشته تا شما بتونی کیفیت رو بصورت دستی مطابق سرعتت تنظیم کنی:n06:
من هم راضیم هر کس اینترنت نامحدود با بیشترین سرعت و کمترین هزینه داشته باشد، ولی با این قیمتهایی که در کشور هست، فکر نمیکنم 2 برابر هزینه کردن برای کمی سرعت بیشتر در اینترنت حجمی بدون شبانه رایگان توجیهی داشته باشد، در مورد یوتیوب هم تا شما بیایید کیفیت ویدیو را تغییر دهید، بیشتر ویدیو لود شده است.نقل قول:
داداش الگوی مصرف کاملا بستگی به نتیه که میدن اونور الگوی مصرف جوریه که طرف نت نامحدود داره با سرعت عالی ولی هر وقت نت لازم شد اسفاده میکنه بدون هیچ فکر و خیالی میره آنلاین فیلم دوساعته میبینه لذت میبرهنقل قول:
تازه ما سرویسارو هم بزاریم کنار تا چند سال آینده چطور میخاد نت مثلا ۱۰۰ مگابیت ارائه بده در صورتی که خط خیلیا ۶ مگ به زور جواب میده در واقع این جملم اشتباهه درستش اینه که خط ما هیچ مشکلی نداره تجهیزات مسخره آسیاتک بیشترشدن ۸ مگیه.
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک؛ این شرکت در راستای افزایش رضایت مشتریان و ارائه راهکارهای متنوع و جذاب برای کاربران پروموشن های جدید خود را اعلام کرد.
سرویس های جدید این شرکت شامل اینترنت پرسرعت المپیک 2016، اینترنت پرسرعت 90 گیگ و تمدید سرویس جشنواره تابستانه طبق جدول زیر می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من که هیچ جذابیتی ندارد مگر برای کسانی که چاره ای جز آسیاتک ندارند.