128 رو میدونم رو 4 مگ میبندننقل قول:
این هم تست از سرور داخل (سرعت دانلود و اپلود و پینگ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
128 رو میدونم رو 4 مگ میبندننقل قول:
این هم تست از سرور داخل (سرعت دانلود و اپلود و پینگ )
سلام
چند روز پیش پارس آنلاین بهم پیام داد که اینترنت امروز برای ارتقاء قطع میشه..
حالا امروز قطع نشده هیچ ..سرعتم بالاتر هم رفته...:n09:
فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!
* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
نه ، کیفیت خطم متوسط رو به خوب هست.نقل قول:
n1 پینگ:n14:نقل قول:
امروز مدام سرعت دانلود برای من از 20 میرسه به 900 و برعکس !!!
شما چطور ؟
دوستان من ميخوام از پارس آنلاين اينترنت بگيرم ميخواستم چند تا سوال رو از شما دوستان راهنمايي بگيرم:
1- چه سرويسيش رو بگيرم؟؟؟ ميخوام سرعتم بالا باشه براي كلاس هاي صوتي كه تو نرم افزار واي واي هستش كه مشكل قطع و وصلي نداشته باشه
2- سرويس 128 اگه سرعتش بالاست همون رو بگيرم كه ديگه 512 نخوام بگيرم هم پول بيشتر هم نامه برم بگيرم؟؟؟؟؟ 128 رو 4 مگ هست؟؟ سرويس هاي بالاترش رو چند هستن؟؟
3- مودم رو خودم بگيرم به صرفه تر هست يا از خودشون ؟؟؟ مودم هاي خودشون خوب هستش؟؟ مودمم ميخوام بي سيم باشه . الان تي پيلينك 70 تومن هستش تقريبا
4- تنظيما پارس آنلاين رو اينجا ميتونم از شما بگيرم خودم مودم رو ست كنم. چون قبلا از شركت ديگه گرفته بودم اين كارارو اجام دادم ديگه بيخودي پول اياب و ذهاب ندم
5- آپديت ويندوز 7 و آنتي ويروس تقريبا چقدر حجم ميخوره در ماه؟؟ كه بدونم گيگ بالاتر بگيرم يا گيگ اضافه.
با سپاس
سرویس 128 روی 4 مگ بسته شده و مشکل قطعی نداره ! کیفیت سرویس به مرکز مخابرات و نویز روی خط خیلی بستگی دارهنقل قول:
سرعت بیشتر از 128 احتیاج به نامه و مدارک نداره!
در مورد مودم من فکر میکنم خودتون تهیه کنید بهتر باشه البته اگر از شرکت بگیرید اونها تضمین میکنن و هرگونه مشکلی داشته باشه پاسخگو هستن
فکر میکنم برای اولین بار باید 9500 هزینه نصب سرویس رو بدید چون تو برگه قرار داد به شما یوزر نیم و پسورد رو نمیدن و یوزر و پس رو کسی که براتون نصب میکنه میاره
در مورد سوال اخرتون هم اطلاع دقیقی ندارم
1- POL 128 محدودنقل قول:
2- کلا سرویس های این شرکت اخیرا سرو ته یکی شدن و بین 128 و 512 اختلاف چندانی نیست پهنای باند رو برای هرود 4 میبندن
3- هیچ مودمی بد نیست . حالا شما اگه یه چیز خاص میخوای با قابلیت های خاص مثل دوال باند و پورت گیکا و ... خودت از بیرون بگیر . بهترین مودم حال حاضر در بازار ایران سری ایسوس هستند در ضمن خود شما با قیمت ارزان تر میتونید همان مودم پارس انلاین رو از بازار بخرید .
4- بله تنظیمات کاری نداره . اما در کل بار اول 10 تومان از شما برای راه اندازی اولیه و کارهای مخابرات میگیرن . برای تنظیمات و ... پولی دریافت نمیشه
5 - اگر اولین بار ویندوز را اپدیت کنید حدود 700 مگ دانلود میکنه همون بار اول . دفعات بعدی معمولا هر اپدیت یکی دو مگ میشه . انتی ویروس شما هم نمیدونم چیه
اگه سری نورتون هست که هر اپدیتش از 8 مگ به بالا میشه و اگه NOD هست بار اول زیاد ولی دفعات بعدی کم حجم هست . کلا انتی ویروس ها اپدیت اولشون زیاد میبره و دفعات بعدی کم
شما نگران گیگ نباش هر وقت تموم شد خطط قطع نمیشه میره به قسمت خرید انلاین و میتونی آنلاین گیگ بخری
فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!
* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.[