من چند روزه نمی تونم به وی * پی وصل بشم ، مرحله آخر ارور 738 رو میده بعد از registering computer on the network
میخوام
بدونم ایراد از شاتله ؟؟
Printable View
من چند روزه نمی تونم به وی * پی وصل بشم ، مرحله آخر ارور 738 رو میده بعد از registering computer on the network
میخوام
بدونم ایراد از شاتله ؟؟
ف یلترینگ کلی انجام میشه و ISP ها خودشون فیلتر نمی کنن که شما میای رقم دقیق 3 برابر رو اعلام میکنی ! ( منبع بیارین غالی میشه !)نقل قول:
پشتیبانی هم کلا هیچ جایی نداره و پشتیبانی تو ISP های خصوصی هم کارش فقط پیچوندن هست و اختیار زیادی پشتیبان نداره.
من که 8 ماهه شاتل هستم پشتیبانی تا جالا واسم کاری نکرده.
پ . ن : وی پی ان 2 تا سرور مختلف آلمان و آمریکای من بدون مشکل کار می کنه.
تورنت منم چند روزه یه کم مشکل داره
جالبه که بر عکس شده تو ساعات عادی کار نمی کنه و راس یک آبی می شه و با سرعت عادی دانلود می کنه
فکر کنم عمدا تو روز سیخش زدن که آرتی ها کم تر بتونن دانلود کنن
دوست خوبم من که با کسی پدر کشتگی ندارمنقل قول:
اما
بیشتر تحقیق کنید متوجه می شید من چی گفتم(کجای اینترنت اجازه ی بحث در این مورد رو میدن که بخوام آمار دقیق هم بدم)نقل قول:
ف یلترینگ کلی انجام میشه و ISP ها خودشون فیلتر نمی کنن
بنده پارس آنلاین
شاتل
و مخابرات رو تجربه کردم
اما الان که مخابرات دارم می فهمم چه حماقتی کردم
من اخبار IT رو همیشه می خونم .
آماری دقیقی در مورد ف یلترینگ وجود نداره که بشه در موردش بحث و بررسی کرد . (یه سری آمار مخابرات داده که اینقدر تعداد سایت ها رو پایین اعلام کرده اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد)
اینترنت مخابرات هم تاپیک خاص خودش رو داره و هر چقدر خواستین میشه اونجا بحث کرد که اینترنت مخابرات چه ضعف هایی داره.
امشب چقدر سرعت داغونه ... :2:
بریم بخوابیم بهتره
واقعا برا خودم متاسفم که گول حرف بعضی از ادمای به کمترین قانع رو خوردم و رفتم سراغ این شاتل!
28 روز طول کشید تا این اینترنت فکستنی رو وصلش کنن,در نتیجه نه 3 گیگ عیدی منو دادن نه تخفیف تو خرید ترافیک نوروزی بهم دادن,چرا؟ چون اقایون شاتلی...... مشکل رو میدونستنا! ولی اینقد مشکل پیچیده بود که از عهده ی حلش بر نمیومدن!
حالا مشکل چی بود؟؟ هیچی خط من رانژه نبود!ولی اونا بر این عقیده بودن که رانژه بود!!!!
واقعا متاسفم من نمیدونم چطوری بعضیا میان میگن اقا شاتل سرویس دهنده برتر شد و تو ساپورت از همه بهتره.... بخدا خندم میگیره!چیه این شرکت ... رو کردین تو بوق؟ والا من الان 1 هفته هستش که کلا 200 مگ دانلود داشتم! عیب نداره حالا کی دانلد میکنه...باشه شما درست میگین خب پس بریم وب گردی! البته با غیرفعال کردن عکس ها :27:
اکو 512 هستم از ساری...اابته خودم مصطفی هستما!!
جالبیش اینه که کسی که 128 هم داره هم سرعت با من و شاید بیشتر داره دانلود میکنه! واقعا نمیدونم این شرکت تا چند میلیون کاربر بگیره بیخیال ملت بشه
داون استریم 160 . عیدیشون تموم شد . اینم از شاتل
هرکی بهت گفته شاتل خوبه حتما باهات دشمنی داشتهنقل قول:
سلام به همگی عید هم مبارک.
میخواستم بدونم اگه شاتل منطقه ی مخابراتی ما رو پوشش نده چه کار باید کرد تا منطقه ی مخابراتی ما رو پوشش بده؟