نقل قول:یعنی واقعا از لحاظ قانونی نمیشه کاری کرد ؟ الان طبق تعرفه ها حق با مشتری هست یا اپراتور ؟ حرفهای من یعنی اشتباهه ؟ خوب من میخوام اصلا ماهی 35 گیگ بخرم پس کجاست این تعرفه های جدید ؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:یعنی واقعا از لحاظ قانونی نمیشه کاری کرد ؟ الان طبق تعرفه ها حق با مشتری هست یا اپراتور ؟ حرفهای من یعنی اشتباهه ؟ خوب من میخوام اصلا ماهی 35 گیگ بخرم پس کجاست این تعرفه های جدید ؟نقل قول:
خیر نمیتونین کاری بکنین ، همه شرکتا همین جور هست قیمتشنقل قول:
حق با اپراتور هست
بله اشتباهه چون تعرفه پلکانی هست شما اگه 35 گیگ بخری 3 گیگ اول رو گیگی 3 تومن باهاتون حساب میکنن
7 گیگ دوم رو گیگی 2200 ، 20 گیگ سوم رو گیگی 1800 حساب میکنن و 5 گیگ آخرم 1500
حق که همیشه با اپراتورهاست، شما بهتر است به جای سرویسهای عادی و حجمهای عادی، از سرویسهای جشنواره و بسته های حجمی جشنواره ای استفاده کنید، مثلا الان صبانت اینترنت یکساله 102 گیگابایتی را 63800 تومان میدهد یا شاتل بسته ترافیک 100 گیگ 100 روزه را 50 هزار تومان میدهد.نقل قول:
قانونا که نه. چون قانون پلکانی رو از همون اول درآوردن که تخفیف زیادی به اکثر کاربرا نرسه (به قول یوزرا دزدی قانونی)نقل قول:
اون نوع تخفیفی که شما میگی تو خارج برا اکثر محصولات مجازی اعمال میشه. به همون صورتی که شما گفتی و هرچقدر بیشتر بخری -کل محصول- با قیمت کمتری ارائه میشه و وقتی حساب کنی میبینی واقعا تخفیف شامل شده
به قول دوستمون اکثر یوزرا -حتی خود من- بیشتر از سطح دوم پیش نمیاد که حجم بخریم. اینطوری شرکت همچنان سود نجومیشو داره و کاربر همچنان بی منفعت از کاهش مثلا قیمتا!
بخواییم وارد اصل مسئله بشیم که برمیگردیم سر سیاست های داخلی که میگه "اینترنت دشمن هست" و بازخواست وزیر به خاطر افزایش سرعت اینترنت. ما با همچین تفکری روبرو هستیم!!
این مسخره رو یکی میتونه توضیح بده؟ این دوتا سرویس چه فرقی با هم دارن؟؟
اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه 484,000
سرویس چابک غیرحجمی 17گیگ در ماه(حجم بین الملل) 250,000
یعنی به خاطر 3 گیگ اضافه قیمت دوبرابر شده؟ یا من اشتباه میکنم اون 17 گیگ سایتای داخلی رو باز نمیکنه؟:n36:
تفاوتش اینه که اون 17 گیگ سرعتش محدود شده هست چابک فکر کنم 1 مگ هست یعنی سرعتی که به شما میده 120 کیلو بایته اما اون حجمی 20 گیگ رو با هر قدر خطتون بکشه.نقل قول:
با مالیات 527560 ریال
با مالیات 272500 ریال
شما استفاده کردی یا از کسی که استفاده کرده شنیدی سرعتش محدوده؟؟نقل قول:
باز هم سرعتش محدود باشه من قانع نمیشم این برمیگرده به قیمت گذاری افتضاح و کاملا ناشیانه سرویسها و اینکه آسیافاـ میخاد اصول و قانون و سازمان مقررات رو دور بزنه. :n21:
خب این به کنار اینو چی میگین؟؟
اینترنت پرسرعت حامی 04 گیگ در ماه 127,000
اینترنت پرسرعت شهاب 04 گیگ در ماه 290,000
توی همون بخشنامه اگه کاملش رو سرچ کنی توی نت گفته شده که سرویس 128 هزینه نگهداری و هزینه سرویس تعرفش خیلی پایین تر هست تا 10 مگنقل قول:
البته تفاوتهایی هم داره مثلا با سرویس شهاب شما اگه خطت تا10 مگ رو بکشه و شهاب رو بگیری حتی از سرور خارج رو میتونی تا 1 مگ بر ثانیه با دانلود منیجر دانلود کنی اما با 128 سرور خارج دانلود کنی حداکثر 200 تا بهت میداد قبلا که الان نمیدونم چقدر میده. بنابراین این گرونی هم از محاسبه و محدودیت روی 128 هست و هزینه همون تعرفه هست.
در ضمن به اون هزینه های ابی رنگ یه 3 تا 4 هزار تومن هم مالیات اضافه میشه.
برای من سرعت سرور داخل و خارج هم برای 128 هم برای 10مگ یکیه و هیچ محدودیت ندارم و این دو سرویس فقط اسمشون فرق میکنهنقل قول:
مالیات به کنار حالا
هزینه نگهداری یه چیز فرمالیتست و برای این شرکتا هیچ فرقی نمیکنه مخصوصا آسیافاــ که تجهیزات آشغالو گذاشته تا به جای 10 مگ 6 مگ بده به مردم :n35:
سرمونو به کجا بکوبیم ؟ بابا دیگه تحمل هم حدی داره. ماهی 70 تومن میدیم که یه اینترنت خوب داشته باشیم قطعی و افت سرعتش که هیچ، زدن دانلود شبانشم چیز کردن.