سلام گلای تو خونه;) میخواستم بدونم میشه بسته اینترنت همراه اول رو قبل از اتمامش لغو یا به بسته دیگه ای تبدیل کرد؟اگه مثبته مبلغ بسته قبلی چی میشه؟
Printable View
سلام گلای تو خونه;) میخواستم بدونم میشه بسته اینترنت همراه اول رو قبل از اتمامش لغو یا به بسته دیگه ای تبدیل کرد؟اگه مثبته مبلغ بسته قبلی چی میشه؟
سلامنقل قول:
بسته های همراه بله میشه
اما بسته های شبانه تا جای من اطلاع دارم باید صبر کنی تا مدت زمانش تموم بشه
بسته های روزانه رو میتونی هر چند تا بخری و رزروکنی ونیاز به لغونداشته باشی
اما هزینه بسته قبلی چه استفاده بکنی چه نکنی سوخت میشه
ممنون بیشتر همون بسته شبانه مد نظرمه،خب پس چاره ای نیست یه ماه صبر میکنیم
خوب اگر نیاز داری از ی سیم دیگه استفاده کننقل قول:
کلا یکی برای شبانه یکی هم برای روزانه
خب سیم کارت دیگه ای ندارم و از طرفی هم با این شرایط کرونا و شلوغی دفاتر خدمات و... حوصله رفتن و خریدن یه سیم کارت دیگه روندارم:blush:نقل قول:
نگفتم برید بخرید :wac: گفتم اگر دارینقل قول:
نداری بیخیال خرید بشید که هم محدودیت تعداد سیمکارت برات داره
و اینکه تا 1سال از خرید سیمکارت نمیتونی سلبش کنی {همون تخلیه}
و باید 20تا100هزار هم بستگی به نوع شماره هزینه کنی
شما میتونی مشکل بسته و خرید بسته جدید روهم از 9990سوال کنی
این همراه اخر تا اخرین لحظه شما را در کمتر شدن سرعت اینترنتتان همراهی میکند...حتی با تغییر فرکانس ارتباط شما با دکل و دستکاری sinr و.. کاملا شمارا از داشتن سرعتی که حق شماست محروم میکنند
اصلا هم مهم نیست شما چندین میلیون تومان برای داشتن مودم و روتر و بسته اینترنت هزینه کرده باشید
و اصلا هم مهم نیست انها چقدر تبلیغ سرعت 4G plus بقول خودشان نامبر وان و فضاییشان میکنند مهم این است که شما گول بخورید و هزینه زیادی بپردازید
متاسفانه کاملا شبکه اینترنت همراه اخر اشباه شده و نه پهنای باند کافی دارند و نه سرمایه کافی برای خرید و توسعه سختافزارهایشان
این در اختیار گزاشتن پهنای باند و تاسیساتشان به بعضی اوپراتورهای دیگر باعث شده نه آن اوپراتورها و نه خود اوپراتور کوچک همراه آخر بتواند بخوبی به مردم سرویس اینترنت با کیفیت واقعی ارائه بدهد
متاسفانه با مانیتورینگ کاربرهایشان که نامش را جاسوسی هم میشود گذاشت به شکلی دیگر باعث بی ابرو شدن خودشان شده اند
یک اوپراتوری کوچک که در عمل نمیتواند بخوبیبه یک تعداد از مردم سرویس دهی کند بهتر است بجای افزایش نفوذ اینترنت در دیگر شهرها و حتی روستا ها و تبلیغهای مکرر آن
بهتر است در 1 الی دو شهر به سرویس دهی بپردازد و نه با خیالبافی و رویا پردازی و.... خودشان را اوپراتوری بزرگ معرفی کنند که حتی از براورده کردن تقاضاهای کاربران شهری مثل تهران هم نمیتوانند بر بیایند که این واقعیتی ثابت شده است
حالا با افتخاری که باعث خار شدن بیشتر خود شماست بروید شهرها و روستاهای بیشتری را با اینترنت داغان خود اذیت کنید
برخلاف شما بنده هیچ مشکلی ندارم !نقل قول:
حتی باند 7 رو هم تقویت کردن تو منطقه ما و راحت گوشی ها 4g+ میشن
البته با یک دوز و کلکی :laughing::biggrin::cool:
اینجور که من متوجه شدم پهنای باند 3 رو کم کردن و با تقویت باند 7 پهنای باند 3رو به 7 اختصاص دادن
دقیقا سرعت دانلود من برعکس شده
توضیحات تکمیلی توی این پست هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدیما باند 3 برای من عالی بود تا 17-18 مگ میرفت الان باند 7 اینجور شده
و باند 3 الان 7-8مگابایت هست
امشب تست سرعت جدید و اطلاعات فرکانس رو میزارم دوستان ببینند
برخلاف حرف بنده؟ این حرف یعنی شما با 4G plus که حرفشو با خوشحالی و رد صحبتهای من زدین پس الان باید بالای 20 مگابایت سرعت داشته باشید و در هردو باند b3 و b7 پهنای باند شما برای دانلود و آپلود 20MHz باشد و صد البته بعد از مدت کوتاهی که سعی داشتید واقعا استفاده کنید سرعتتان را به روشهای مختلف و هنرمندانه محدود نکنند
البته این شرکت دروغ گو یک اعترافی که یک مدت پیش داشتند و ان هم اشباع شدن کل شبکه اینترنتشان بود
حالا برو واسه چوپانها و گله های گوسفند دکل بساز تا با هم در ارتباط باشند که قبل از حمله خانوم گرگه به هم اطلاع بدهند ! البته گرگ خود اینا هستند و کاربرانشان هم .... فرض کردند و میکنند
ایراسنل ترکونده اگر اون پروژه زیرساخت 400 رکی سرورهاشو راه اندازی کنه
داداش خونسرد باش چرا انقدر حرص میخوری شما؟نقل قول:
بله دقیقا همینجوره
ببینید این وضعیت قبلی سیگنال من بود
همه چی رو هم اونجا توضیح دادم
اینم وضعیت جدید که دیگه همه چی رو میتونید ببینید ونیازی به توضیح نیست
فقط مودم من در رنک mimo4*4 به حالت 4g+ میره که هنوز اینجا رنک4 نشده
دوست عزیز، شرکت پدرم نیست بخوام ازش دفاع کنم هممون هم میدونیم همراه اول حجم دزدی هم داره خصوصا تو بسته های اینترنت همراهیش و سایر ماجراهاش
اما وقتی که واقعا پهنای باند منطقه ما بهتر شده آدم نمیشه که دروغ بگه !و بگم بده ! یچیز شانسیه!
بنده بارها تست سرعت گذاشتم در ساعات مختلف شبانه روز میتونید ببینید
از اونور هم من از بسته های نامحدود برخلاف بعضی دوستان همینجا نهایت استفادم 500-600 گیگ هست نه 2-3ترابایت که بخوان محدود کنن !
البته ایرانسل هم اینجا عالیه تست سرعتشم با مودم 4g معمولی توی این تاپیک گذاشتم
البته محض اطلاع الان همراه سه باندس CA_3A_7Cنقل قول:
و منم صحبت هاشون رو تایید میکنم منطقه مام سرعتش عالیه
من رو همیشه محدود کرده این موضوع هم تلفنی صبحت کنید در جریان میذارن میگن بهتون
همراه سرعت رو نمیاد برا ی کاربر کم کنه منطقتون کشش رو نداره اون دکل یا پیک هست
خطمو چون اینقد زیاد دانلود کردم شب ها انتن میپرونن و هرجور شده نمیذارن به فورجی وصل شم و NO SERVICE میشه فقط دستگاه من و شماره ملی خط های من ولی سرعت روز میشه و ... مشکلی نداره
همه مدل عکس دیدیم ولی تست سرعتی ندیدم...بقیه دیدند؟ من اصلا حرص نمیخورم و نخوردم چه قبل از نوشتن پستهام چه بعدش:دی نمیدونم شاید شما موقع خواندن پستهای دیگران از عینک خاصی استفاده میکنید
بله بعضی مناطق سرعت بهتر است ان هم بخاطر شلوغ نبودن و.... صحبتهام کلیه نه فقط بخاطر شما یا خودم!!! خودم که سرعت باکیفیت خوبی داشتم :دی ولی مسئله همون اتفاق هاییست که در صفحه قبل گفتم
من اصلا محتاج اینترنت این شرکت نیستم اما دیگه وقتی عمدا سرعت رو کم میکنند و عمدا باند و ... ارتباط شما رو تغییر میدهند دیگه باید فحش و ناسزا بهشون داد
شما اتفاقا مشکل کم شدن شارژ اینترنت رو باید اطلاع بدی تا رسیدگی کنند
این جوج مهندسهای پشتیبانی این شرکت شدیدا مشکل اخلاقی دارند:دی و معلوم نیست چه موجودی هستند:دی
داداش عینکای خاصت رو بزن گلم تا تست هایی که به دفعات گذاشتم ببینینقل قول:
محتوای مخفی: تست
سلام
من در قزوین 400 مگابیت هم از همراه اول دانلود داشتم - عکس تست سرعت بنده هست در انجمن 43 مگابایت دانلود شده از سرور آلمان - محدود هم نکرده برای من!
درود
مثل اینکه واقعا همراه اول داره پوشش رو افزایش میده دیروز چند لحظه مودم 4g+ شد و رنک mimo افزایش پیدا کرد ولی ثبات نداشت و برگشت روی 4g
مودم هم b612 یا همون i60 هست
سلام i60 از 4.5G FDD مگه ساپورت میکنه؟نقل قول:
تا جایی که یادمه این مودم MIMO 4*4 ساپورت میکرد.
تو بعضی فریمورها این علامت پلاس میاد اما سرعت همچنان همون 4gهستنقل قول:
نقل قول:بله منظور منم همون mimo4*4 این مودم cat6 هستنقل قول:
پس اگر رنکش به 4 برسه و به قول صابر به دکلی وصل باشیم که هم فاصلش نزدیک باشه و هم از فیبر نوری اینترنت بگیره میتونیم به سرعت زیر 300 مگابیت برسیم
یعنی چیزی حدود 20 مگابایت بر ثانیه !حالا کم و زیاد
پس این علامت الکی نیست و مودم های دیگه اغلب mimo*2 هستن مثل مودم های تولید خودشون :biggrin:
دوستان من با توجه به کارم نیاز به آپلود با سرعت بالا دارم (تولید محتوای آموزشی). توی تست های speedtest.net، سرعت آپلودم به راحتی به 40-30 مگ میرسه اما موقعی که میخوام روی سرور های خودمون فایل آپلود کنم چه با FTP چه HTTP چه SFTP، سرعت به ازای هر کانکشن بیشتر از حدود 4 مگ (مگابیت) نمیرسه، دو سه تا فایل همزمان بذارم مجموعش به زور به 6 مگ میرسه. (در نظر داشته باشید که توی محل کارم با سرعت حدود 40 مگ رو همون سرور ها آپلود داریم) میخوام ببینم آیا برای سرور های مربوط به speedtest محدودیت سرعت رو برداشتن و برای IP های دیگه محدودیت سرعت گذاشتن؟ در این صورت یا در غیر این صورت راهی هست بشه با سرعتی که واقعاً شبکه کششش رو داره آپلود کرد؟ خیلی این قضیه داره اختلال ایجاد میکنه تو کارم.
محلی که هستم، تا سرعت 207 مگ هم سرعت دانلود گرفتم.
شما داری در محیط کارتون داخلی استفاده میکنی که سرعتت روی سرورها بالا هستنقل قول:
اما اگر از جای دیگه بخواهی رو سروها اپود بزنی خوب میشه خارجی و سرعت میاد پایین
ضمنا تست اسپید تست قرار نیست هرچی میزنه همون هم برای شما باشه
سرورها فرق دارن
نت خودم سرور ftpدارم شبکه داخلی عالی با سرعت بسیار بالا
اما از بیرون فایل بزنم سرعت داغونه با وجود اینکه اپلودم بالا هست
نه دوست عزیز داخلی کجا بود.نقل قول:
روی چند سرور و هاست مختلف که هر کدومشون یه جاست و هیچ کدوم توی محل کار نیست!
از این شرکت توقع کیفیت نداشته باشید کلا شرکت تخصصی و پیشرفته ای نیست افرادی هم که بعنوان پشتیبانی فنی شبکه هاشون فعالیت میکنند اصلا حرفه ای
و بقولی اینکاره نیستند و صرفا دلبخاهی هرکاری دلشون بخواهد انجام میدهند
شبکه اینها طوری نیست که نیاز کاربرهای حرفه ای اینترنت را براورده کند و هرچقدر هم که شبکه شان کشش نداشته باشد باز هم با تبلیغ و دروغ به تعداد کاربرهای اینترنتشان اضافه میکنند و صرفا اینترنت داشتن شما برایشان قابل قبول است!
نوع دیگر دروغ گفتنشان این است که در فلان منطقه تهران اگر سرعت فوقالعاده و بسیار عالیست این فقط و فقط بخاطر خلوط بودن اون منطقه و دکل است:laughing:
این احمقها فکر میکنند در این شهر یکی هم پیدا نمیشود که بتواند بفهمد در همون دکلهای اون مناطق مثلا خلوت هم تعداد کاربرهای متصل به اون شبکه زیاد است
کلا از دروغ گفتنشان در کنار محدود کردن کاربرهایشان مشخص است چه نوع موجوداتی بعنوان تیم پشتیبانی برای این شرکت مشغول بکار هستند
نقل قول:
اوایل سال پیش که تست سرعت با این مودم گزاشتم سرعتم ثابت بیشتر از شما بود(با انتن داخلی مودم) باز هم میدونستم سرعت کامل رو نگرفتم که البته تستهای بعدیم عالی بود(با انتن خارجی)
بعدش هم که B525 دار شدمو و تستهای سرعت با این مودم هم عجیب بود :D چه فایده فلان فلان شده ها محدود میکنند انگار طرف سرعت رو میبینه حسودیش میشه سریع محدود میکنه یا اینکه دستور داره کلا نفهمیدیم اینکارشون اتش به اختیاره یا از سر نفهمی:D
این مودم سوراخ سومبه های زیادی داره که هنوز عمومی نشده!!!نقل قول:
یکی از مودم های تاپه ایرانه!
و تمام تست ها حاکی از این است که تک باند ای 60 از 525 فرا تره ولی رو تجمیع 525 پرچم بالاست!
موفق باشید:»
در مورد مودم 4G ساخت داخل که مثلا باید با کیفیت ساخت بالا و قابل تحسین و با ارزش خرید باشد نظرتان چیست و اینکه چه شرکتی از تولید این مودم حمایت میکند
چرا با ارز ؟؟؟4 تومانی قطعه وارد میکنند و محصول نهایی که حداقل باید قیمتی 150 هزار تومانی داشته باشد با قیمتی چند برابر میفروشند؟
اگر کیفیت قطعات استفاده شده و مونتاژ بالا میبود که اصلا اینطور نیست چرا فلان شرکت از این تولید بیکیفیت حمایت میکند و با قیمتی غیر منصفانه بفروش میرساند؟
مگر مودم بسیار باکیفیتی مثل هواوی B612 هنگام ورود و فروش به بازار ایران چقدر قیمت داشت؟ بیشتر از 150 هزار تومان؟ که واقعا اینطور بود
اگر کیفیت ساخت این مودم واقعا عالی باشد باز هم بخاطر ساخت داخل بودن و استفاده از ارز دولتی برای واردات قطعات آن و بعد منتاژ نباید واقعا به این قیمت عرضه میش خب این کلاهبرداری هست و یا خیر
سرعت شبانه رو :laughing:
سلام.نقل قول:
من با سه تا سرور مختلف امتحان کردم که هر کدوم تو یه کشور بودن: آلمان، فرانسه و آمریکا.
با سرور آلمان که از دیتاسنتر هتزنر بود مشکل داشتم و سرعت آپلودم (FTP) خیلی پائین بود ولی با دوتا سرور دیگه (که فکر کنم دیتاسنترشون غیر از هتزنر بود)، مشکلی از بابت سرعت آپلود نداشتم.
این در حالی بود که وقتی از اینترنت خودم تست سرعت اسپیدتست به کشور آلمان میزدم سرعت آپلودم اوکی بود. (یعنی به اسپیدتست نمیتونید اکتفا کنید، حتماً باید با سرور خودتون تست بزنید.)
به نظرم یه سرور دیگه که دیتاسنتر متفاوتی داره تهیه کنید و تست آپلود انجام بدید.
سلام دوستان
خواستم بپرسم خط های دائمی که از سایر اپراتورها ترابرد میشن روی همراه اول ، شرایط افزایش ودیعه یا همون حد اعتبار توسط سیستم همراه اول دارند یا نه؟
ممنون
زیبا نیست بچه ها سرعت اینترنت 4g همراه آخر سیگنال خوبه اینا به نظرتون دارن چیکار میکنن ؟؟؟
ایرانسل راحت ۵۰ به من میده که میشه حدود ۸ تو دانلود
تازه زنگ زدم میگم من اومدم مودم خریدم ازتون چرا اینقدر سرعت پایینه میگه اسپید تست بگیر میگم با اسپید تست ۵ میگه خوب درسته دیگه زیر ۴ کندی حساب میشه رو شبکه ۴g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
برای اینکه مردم آزارن اون شرکتم ر ا ن ت دارهنقل قول:
یه چیز من الان متوجه شدم جالب سرعن 3g همراه آخر از 4g بیشتر جالبه درصورتی که 4g+ lte a سیگنالش قوی اینجا تقریبا84 dbm ولی سرعت رو کیلوبایته مدام قطع وصل میشه ولی میزارمش رو 3g تا ۲مگ دانلود میگیرم
سیگنال ایرانسل با اینکه ضعیفتره نزدیک ۹۵سرعت دانلود تا ۹ میره رو 4g+
این به نظرتون عجیب نیست یه کم
نه چون سمت ما از روز اول همین بودهنقل قول:
وقتی پینگ میخوام ۴جی
وقتی سرعت میخوام میرم ۳جی
بعد چند ماه دستم خورد به دیتا خط همراه اول، دیدم نوشت ۴.۵ جی!
سریع یه بسته یه ماهه فعال کردم اما رو ۴جی قفل شد
یعنی چی ؟ بدون بسته ۴.۵ با بسته ۴؟؟
سلام شاید تازه توی منطقتون دارن پوشش گسترش میدن سمت ماهم همینجورهنقل قول:
از توی تنظیمات گوشیت volte رو خاموش کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
والا برا من که در دو حالت پینگ افتضاحه فاطلمن با دکل ۲۰۰ متره نمیدونم چرا اینجوریه والا من فکر میکنم شبکشون نمیکشه لیمیت کردن نتونقل قول:
نمیدونم...نقل قول:
سیم دومم ایرانسل هم volte فعاله هم ۴.۵
همراه ابتر، نه volte فعاله نه ۴.۵
بعید میدونم بحث گسترش باشه ، ۲-۳ خط انتن ۴جی بیشتر ندارم
دوستان همراه اول ، ساعات رایگانش نسبت به ایرانسل چطوره ؟
ساعت رایگان رایگان ندارن بسته شبانه دارن ایرانسل همش ۲ تا ۷ همرا اول ۱ تا ۱۱ صبح داره ولی سرعت نابوده میتونی بری بسته ها رو ببینینقل قول:
مثلا ۱ ماه ایرانسل ۲ تا ۷ حدودا ۹ تومنه
۱ ماه همراه اول ۱ تا ۱۱ حدودا ۲۲ تومن
دوست عزیز ساعت دانلود همراه اول نسبت به ایرانسل در بسته های شبانه بسیار بهتر هستنقل قول:
1 شب تا 11 صبح هست
در ضمن توجه داشته باشید ایرانسل شیطنت هایی داره و تا همون حد مجاز بستتون هم هی قطع و وصلی میندازه روی خط باید ریبوت کنید ولی همراه اول حداقل تا حجم مجازش اینجوری نیست!
اینکه سرعت برای من یا شما چجور متفاوته دیگه به عوامل محیطی و شلوغی دکل و دستگاه مورد استفاده بستگی داره مثلا این تست های باند 7 هست که توی منطقه ما کمتر از یکماه هست گسترشش دادن و 4g+ شده !
در کل از ساعت و سرعت همراه اول نسبت به ایرانسل خیلی راضیم پینگ کمتری هم داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]