در شهرک مهاجرین خوزستان
نسل 3 وارد مدار شد.
Printable View
در شهرک مهاجرین خوزستان
نسل 3 وارد مدار شد.
بله. اگه مخابرات لانچ کند در کل شهر ولی ترس از بار ترافیکی است که سرازیر میشه . پس مرحله به مرحله شهر را زیر ترافیک میبرند.نقل قول:
من پیشنهاد می کنم شما برای یوسیم به اینجا مراجعه کنید ، قطعا اگر یوسیم بیاد اول دفتر مرکزی میاد و 200 عدد به دفاتر سطح شهر نخواهد رسید.: (امور مشترکین مرکزی همراه اول فارس)نقل قول:
شیرازبلوارمدرس نبش فضیلت جنب پارک فضیلت امورمشترکین تلفن همراه فارس تلفن : ۷۲۷۹۰۰۹ - ۷۳۵۰۰۲۰
در فضل خراسان
هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
اقا رضا
میشه بگید اون سایت 4g که در اهواز محدوده بهارستان شهرک دانشگاه و پردیس گفتید یکی هست دقیقا توی کدوم منطقه هست ؟
@rezarain88[B][/B];
در تبریز
سایت چهل ستون امروز کار نصب rru ها به پایان رسید.
در نیروگاه اتمی
سایت مشکل پیدا کرد . به زودی وصل میشود.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا از 4G همراه اول در قم خبر ندارید؟ایا دکلی در قم مجهز به 4G کردن؟
+
سرعتی که ایرانسل برای 4G در نظر گرفته چقدر هست؟ایا شاهد افزاش سرعت و نزدیک شدن به استاندارد 4G هستیم امسال؟
اقا رضا واقعا از شما ممنونم كه وقت ميزاريد و جواب ما رو ميدين
١: ايا سرعت ها بالاتر ميره اگه اره پس حداكثر سرعت lte 4g چقد ميشه ؟
٢: فقط سرعت اتصال به داخل افزايش پيدا ميكنه يا خارج ----- نشده هم بالاست؟
٣: اين سيستم فيلت***رينگ جديد راهى براى استفاده از ف.ى.ل.ت.ر شكن داره ؟
٤: الان سقف سرعت 4g lte چنده و شهر به شهر اين سقف متفاوته ؟
بچه هاى فروم يكى ميشه بگه چرا وقوى با سرور ايرانسل تست سرعت ميگرم سرعتم خيلى كمتر از سرورايى مثل شاتل پارس انلاين و بقيه و كدوم درسته ؟
ايرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱)ببخشید تو ایلام نسل ۳ همراه اول پوشش خیلی ضعیف در حد یک آنتن داره مگه چند تا آنتن نسل ۳ رو تو ایلام وصل کرده؟نقل قول:
۲)شما گفتید ۸ سال ۴جی ایرانسل تو ایلام در نظر گرفتن!!! یعنی راسته؟! از کی فعال میشن؟
۳)چند تا آنتن نسل ۳ ایرانسل تو ایلام داره؟
۴)راستی رایتل تعرفه هاشو کم نمیکنه؟ پوشش رو زیاد نمیکنه؟
میشه توجیه علمی و اقتصادی کاری که داره به اسم شبکه ملی و در اصل فیلترانت ملی بگید؟نقل قول:
چون به نظر میرسه شما هم تخصص داری هم برای این مردم ارزش قایلی.
هم اینکه از این شبکه دفاع میکنی.پس شاید توجیح علمی اقتصادی داشته باشه اینکار که ما در جریان نیستیم.
نظر شخصیه من اینه که تو دنیای امروز با توجه به سرعت پیشرفت علم همچین طرحی کاملا منسوخه و به هیچکدوم از اهدافش نمیرسه.
البته اهدافی که فیلترینگ و این شبکه سازی بهش رسیده کم نیست مثل:
کند کردن سرعت ورود علم و دانش
جنون کاربران اینترنت به دلیل اختلالات بی نهایت
لفت و لیس یه عده به وسیله فروش پهنای باند و فیلتر شکن و .....
یعنی الان قراره چه اتفاق خوبی بیفته با این شبکه؟
حتی همون محدودیتی هم که مد نظر یه عده ای هست من به شما قول میدم شدنی نیست.
همه جای دنیا امکانات در اختیار مردمشون قرار میدن اینجا برعکسه اسمشم میزارن مصلحت.
سلام از شهرهای استان گلستان خبر ندارین؟؟
بیشتر شهرهاش 3G شدن اما شهر ترکمن هنوز 3G نشده؟
لطفا جواب بدین
اقا رضا چی شده قرار بود سبزوار رو چک کنید
هنوز جایی انتن نمیده میشه بگید کجاها سایت نصب کردید؟
و تا کی کل شهر پوشش داده میشه؟/
هیچی به قول این دوستمون که گویا بیشتردرخارج کشور بسرمی برند وگویا ازاونجا دلواپس ملتن و به کمک دوستان درداخل کشور می یان این دوستان با این دوتالوله به قول خودشون با قطر کم وزیاد قصددارن شما ازاین ببعد ازلوله با قطرزیاد به تبیان ومشرق نیوز وهرچی سایت با دامنه ایرانه با سرعت رعد دسترسی داشته باشید و با لوله قطر کم اگه ابی تهش بود مثل لاک پشت یک سری به خارج کشور بزنید و مثل رعد هم برگردیدنقل قول:
اخه اگه بازدوستان همین پالایش رو هم درست انجام می دادن خوب بود صبح هم گفتم شما الان imdb رو لود کنید انقدرافتضاح لود می شه که اگه همون فیلترش کنن سنگین ترن این اخه این سایت چی داره که این جوریش کردین یا سایت ساب سین چیه که فیلترش کردین و....
با اجرای این طرح که به قول خودشون شوخی هم ندارن شمادیگه با هیچ راهی نمی تونید مثلا سایت ساب سین رو برای یک زیرنویس بازکنید وباید از دوستان حارج کشورتون بخواهید براتون دان کنند براتون یک جا اپلود کنند:n01:
همچنین انواع این سایتهایی که یک عدد بهش اضافه می کردین بازمی کردین ازکار خوهند افتاد اونایی هم فیلتر بودن که هیچی دیگه کلا با هیچ روشی به انها دسترسی نخواهید داشت و...
کلا منتظر باشید و قضاوت کنید این شاهکار علمی رو
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی راه اندازی میشه؟
ببخشید سوال نامربوط میپرسم تکلیف گیمر هایی که در بازی های خارجی شرکت می کنند چی میشه
سایت هایی که ایران تحریم کردند و برای استفاده اش باید IP رو عوض کرد مثل متلب و اپل چی
پست های الکترونیک چطور؟
همشهری، تا وقتی ما امثال نصراله پژمان فر (دشمن شماره 1 اینترنت) و جواد کریمی قدوسی (سرکرده ی همیشه دلواپس ها) و امثالهم رو در مجلس داریم (نماینده های ما مشهدی های بدبخت) صحبت از گیم آنلاین و آفلاین و ... و ... بهمون نمیاد!!نقل قول:
نقل قول:
نصرالله پژمانفر در گفتگویی با شبکه اطلاع رسانی دانا محمود واعظی وزیر ارتباطات دولت روحانی را تهدید به استیضاح در صورت تلاش برای افزایش پهنای باند کرد. وی با بیان این که در جلسهای با حضور وزیر ارتباطات در مجلس به وی تذکراتی داده شده است افزود "ما با جدیت جلوی اقدامات اخیر وزیر ارتباطات را می گیریم و در صورتی که اشکالات از ناحیه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهای لازم را خواهیم داشت".[۳]
محتوای مخفی: اینو
اصن سرعت 1000 مگ وقتی هدفشون محدودیت شدید اینترنت بین المللی باشه واقعا دلتون به چی خوشه ؟!
راهای زیادی باز برای گذشتن از این سد وجود داره مثل tarnsmishen که اصلا دیتا از زیرساخت عبور نکنه... البته الان هم سرویس دهنده های خصوصی وجود دارند که به افراد خاص این شیوه خاص ارایه می دهند...نقل قول:
خواهشا این پوشش همراه اول در ورامین هم یه پیگیری بفرمایید عملا اینجا پوشش نسل سه و چهار همراه اول نقطه ای هست.
ممنون
واقعا اگر اونجوری که میگن باشه و *یلتر شکنی کار نکنه کلا از الان باید معترض بود و مثل گرونی بسته ها اعتراض کنیم و کسی اینترنتش رو شارژ نکنه چه adsl چه موبایل و وایرلس . همین الانم هر سایت مفیدی باشه باید با *لترشکن رفت. من اینترانت به چه دردم میخوره .همه شبکه های اجتماعی همه نرم افزارهای کاربردی اینترنت خوب لازم دارن .هم تحریم شدیم هم اینا میزنن فیلتر میکنن آخرش که چی.چندین ساله فیلتر کردن چی شده!؟ مگر این نیست هر روز روش جدید و آسون تری دور زده میشه و دسترسی به همه سایتها ... باز میشه. عقلشون مونده 50 سال پیش . بهتره فرهنگ سازی کنن که مردم کمتر سرشون تو گوشی باشه سرکار و مدرسه و دانشگاه و استفاده درست کنن به جای این فیلتر بیهوده و کندی سرعت
به نظرتون چه راهکار معقولی برای transmition وجود داره؟! من که تنها راهی که واسه عبور نکردن دیتا از زیرساخت به ذهنم میرسه همون انتقال داده از طریق ستلایته که اون هم خیلی هزینهبره.نقل قول:
اینجور که جناب رضا گفتن عملا قرار شده راهی واسه گذر از محدویت های اعمال شده باقی نمونه و همه محکومیم به موندن پشت کوهی به اسم فـیـلترینگ و این خیلی نا امید کنندس بر خلاف گفتههای نسبتا امیدوار کنندهای که سابق بر این از این اینترانت ملی شنیده بودیم!
+
سرعت ایرانسل امروز خیلی افت و خیز داشت و نوساناتش واقعا کلافه کننده بود.
باز یکی اومد یه خبر داد٬ حرف های صدمن یه غاز شروع شد و تاپیک رفت به حاشیه
والا هزینه نت ما مجانی نیست که برای هر پست جدید بیایم ببینیم فقط دارید حرف های خاله زنکی میزنید
سلام دوستان من بتازگی عضو شدم متاسفانه بیشتر اطلاعات یکسری افراد کاملا اشتباه هستش
مدیریت سایت گقت که انجمن تخصصی نیست
لطفا کمی هوشیار باشید
در ضمن سایت ایرانسل هر یک روز در میون بروز رسانی میشه بطور مثال یک دوستی گفت فضل امروز تحت پوشش قرار گرفت در حالی که 22 بهمن ماه تحت پوشش قرار گرفته و در سایت ایرانسل هم درج شده
1.ایرانسل در کشور چند سایت دارد؟
2.ایرانسل در کشور چند دیتا سنتر دارد؟
3.دلیل افت سرعت نسل دوم آیا اختصاص 50% پهنای باند به رایتل است؟
4.آیا usim فقط خدمات نسل چهارم ارایه میدهد؟
5.handover چیست؟
6.حدود 300 شرکت زیر مجموعه ایرانسل است آیا میدانید چه شرکت هایی؟
7.چرا دولت یازدهم بر خلاف دولت قبل از ایرانسل حمایت نمیکند؟
8.سال 86 ایرانسل و رایتل مجوز خدمات گرفتند با گذشت 8 سال کدامیک برتر هستند؟
9.با توجه به وسعت کشور و داشتن 100000منطقه اصلی چقدر زمان میبرد تا کل کشور تحت پوشش پهن باند قرار گیرد؟
10. در روز جهانی ارتباطات شرکت ایرانسل چه بمب خبری برای مشترکان دارد؟
با تشکر
02123191000
3630
بزنید شبکه 2 بحثه اینترنته
شما هر جوری هم حساب کنی نمی تونی در شبکه داستانی رو پیاده کنی که کل فیلترشکنها از کار بیفته به یکباره... همین الان هم محدودیتهایی اعمال شده درسته ولی هر روز داره راه های جدید موازات با فیلترینک پیش میره! مثلا ور داشتن پروتکل PPTP رو مسدود کردن الان Eio ip tunnel اومده فرداش یه چیز دیگه...نقل قول:
در مورد اون داستان هم بله دیش هست ولی تقسیم میشه گاها که مبالغ بهصرفه تر باشه و گاها ارسال هم میشه از خط باشه و دریافت از ست :n06:
این چه طرز صحبته حرف بقیه خاله زنکیه حرف شما فقط خوبه؟ ناراحتین نیایین انجمننقل قول:
سلام الان شما اینارو از کاربران پرسیدید؟نقل قول:
خب اگه شما واقعا mtn support هستید میتونید بیاید اینجا و پاسخ دوستان رو بدید،متاسفانه توی ایران اپراتورا به جز همون خدمات مشترکینشون که خیلی ناقص هست و حتی موارد ابتدایی رو خوب توضیح نمیدن دیگه هیچگونه محل پاسخگویی و رسیدگی به مشکلاتی ندارن
اینا الان سوال هست یا چی؟!نقل قول:
من فقط یک مورد را عرض کنم در مورد سوال شماره 8 : ایرانسل و رایتل با هم مجوز خدمات گرفتند؟! اونم در سال 88 :n04::n04::n04:
فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفانقل قول:
تکراری شد ، دوستان لطفا حذف کنند.
دوستان اصلا نگران اینترنت نباشید چون کلا محال هست بتونن کلا ببندن.دو حالت داره یا باید کلا اینترنت جهانی رو ببندن(که همین خودش محاله)یا هم که اینترنت جهانیو محدود کنن که بازم راه دور زدن 100%هست(راه های رسیدن به خدا زیاده)در کل نباس نگران باشید.این اینترنت جهانی کلا واس ماس یعنی کلا ماس ماس
در مورد چه چیزایی بحث شد؟نقل قول:
وضع روستاها که خیلی خرابه کی به روستاها میرسن؟:n03::n03:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام آقا رضا، ممنون از پاسخگویی شما
شما سری قبلی فرمودید این سایت تا آخر بهمن تجهیزات نصب می شود. ولی همچنان خبری از نصب تجهیزات نسل سوم ایرانسل نیست.
تهران، شهران، خ یکم، سایت پشت بام پاساژ سامان
سوال دوم همراه اول یک دکل زده چه زمانی این سایت راه اندازی می شود تا مشکل آنتن دهی همراه اول در این منطقه حل گردد ؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم.
اقا رضا خرداد ماه چه اتفاقی قراره بیوفته؟نقل قول:
واینکه تعویض رایگان سیمکارت یا باهزینه کم در بندرعباس کجا باید مراجعه کنیم؟
اقای مهندس همراه اول در دورود اوایل اسفند 93 ی سایت رو نصفه ارتقا داد بعد از چن ماه دیگه دست بهش نزده خبر ندارین کی بفکر تجهیزش میفه؟
1- حدود 15 سایت که 11 تاش کار میکنهنقل قول:
2- تا اول تیر همه اش فعال میشود
3- قبلا جواب دادم
4- نه خیر رایتل با سرعت در حال پیشرفت است.
شبکه ملی لازمه هر کشوری است. در ترکیه حدود 10 سال است که اکثر سایتها در داخل پشتیبانی میشود. سیستم صوت وتصویر داخل این شبکه است. این شبکه در اکثر کشورها وجود دارد. سرعت بالاو توجیه اقتصادی و امن بودن شبکه در صورت حملات سایبری از ویژگی این شبکه است. من هم موافقم عده ای از این فیلتر شکن ها پول های هنگفتی به نام مصلحت به جیب زدند.نقل قول: