ُلام من طی چند روز گذشته هرچقدر سعی کردم از طریق سایت نتمو شارژ کنم نشد که نشد!!! همیشه شارژ میزدمو مشکلیم نبود!!! شما هم از همین ادرس 2030.goldnet.ir شارژ میکنید دیگه؟؟؟؟ صفحه بانک اصلا بارم باز نمیشه و الانم با دایال اپ اومدم اه!!!!!!!!!!!
Printable View
ُلام من طی چند روز گذشته هرچقدر سعی کردم از طریق سایت نتمو شارژ کنم نشد که نشد!!! همیشه شارژ میزدمو مشکلیم نبود!!! شما هم از همین ادرس 2030.goldnet.ir شارژ میکنید دیگه؟؟؟؟ صفحه بانک اصلا بارم باز نمیشه و الانم با دایال اپ اومدم اه!!!!!!!!!!!
دیشب ساعت 2 اومدم خونه اینترنت که کار نمیکرد امروزم چند ساعت قطع بود ظاهرا قضیه آی پی های بدون اینترنت پا برجاست!!:n30:
لعنت ب این مخابرات.مودمها چرا رو حالت ppoe تنظیم نمیشه؟
رو بریچ و کانکشن وصل میشه ولی رو پی ی او ای تنظیم میکنی چراغ اینترنت خاموشه و نت هم نداره.کسی این مشکل رو داره؟
شما مگه با گلد نت شارژ می کنی؟:n04:نقل قول:
مگه کار هم می کنه؟:n13:
نه
شما برو اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شانس کوچیک هست ولی ممکنهنقل قول:
شما مک آدرس رو ریست کن بعد با pppoe وصل شو بعد دوباره ست کن:n26:
چه طوری مک ادرس رو ریست کنم؟میترسم قطع کنم دیگه نتونم وصل شم چون چن روزیه این مشکل رو دارم تا نت رو قطع میکنم دیگه وصل نمیشه تا هر وقت دلش بخوادنقل قول:
با تلفن یا برو تو سایتنقل قول:
( اگه اشتباه نکنم :n02: )
از دیروز ظهر که نت قطع بود .
تجمل کردیم . تجمل کردیم .
امروز صبح بلند شدم یک کار اداری انجام بدم .
دیدم قطعــه هنوز .
به خاظر یک کار کوچیک رفتم کافی نت .
کافی نت از پارس آنلاین سرویس داشت .
خدایا چه سرعتــی . چه کیفیتی و مهمتر هم اینکه وصل بود مثل مرد .
حیف که فیبرم .
یعنی چی با تلفن یا تو سایت؟؟؟نقل قول:
من که دو تا خط تلفن توی خونه داریم ، این یکی که مخابراته و مدام و قطع و وصل میشه. دیروز اون خط را از های وب سرویس گرفتم. ببینم اگر های وب مثل قدیم خوب بود مخابرات رو تخلیه می کنم وگرنه یکی یکی شرکت ها را تست می کنم تا بهترین شرکت را پیدا کنم.
خاک توی سر مخابرات خراسان
امشب دانلود چه سرعت بالاست !!!!:n04:
مثل روزانه رو 600-700 میچرخه
نکنه باز از روزانه حساب میشه !!!!
الان دو تا طرح دارم من .
یکی خانواده POST PAID
و یکی هم طرح طلایی .
هر کاری مکنم با طلایی وصل نمیشه .
واقعا من نمیدونم این ملک جعفریان و سایر اراذل چه موجوداتی هستند که اینقدر لعن و نفرین شون میکنیم باز همینطور راست راست راه میرن؟! هر کسی تا حالا اینقدر پول حروم خورده بود دیگه خفه میشد ولی اینا انگار نه انگار!
شاید 100 بار Reconnect شدم تا وصل شد! همش ارور 718 میداد! :/
خدا لعنت کنه این دزد ها را!!! ان شاا...
راستی بچه ها ازعصر شنبه تا امروز صبح دوشنبه که نت قطع بود جالب بود که سایت دزدنت وارد میشدgolnet و با این که اصلا نت قطع بودااااا وقتی که مشکل سراسری داشت ه میدونم همه مشغول نفرین این ادمای رذل بودیم ، جالبه speed test رو توی goldnetسامانه زدم از نتیجه اش شوکه شدم !!!! عکس و ببنید یعنی عجب ادمای اشغال و دروغ گویی هستن اینا ، نت قطعه کل خراسان اما سرعت رو ببنین
من توی خواب هم همچنین سرعتی رو ندارم !!!!!!
و اینجا بود که باید فهمید مخابرات هیچی اش قابل اعتماد نیستتتت هیچیییییی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی - اطلاعات دقیقی دارید برای چن روز به علت تغییر ساعت این اتفاق افتاده???? و دقیقا کدوم روزززها?? تاریخ????نقل قول:
اخه من نمی دونستم و تا اونجا که یادمه از وقتی که ساعتا رفت جلو من راس 1 می زدم رو دانلود و حجم روچک نمی کردم
اما خوب یادمه که ماه اسقند و فروردین چیزی حدود 14 گیگ از من کم شده می خوام ببینم مال این دزدی ها بوده یا نه !
حالا لطفا بگید دقیقا چه روز هایی از شما ها کم شده تا منم پیگیری کنم ببینم فایده داره یا نه ??:n03: مرسی
خیلی ممنون. یوتیوب شد اما فیس بوک و بقیه خیر. بازم متشکرم که راهنمایی کردی. یک سری فایل درسی برای دوره تربیت مدرسم میخاستم که خیلی واجب بود. با دوستای خارجیم که مشورت کردم لینک یوتیوب داده بودن که متاسفانه چیلتر بود. کارم را افتاد. خدا خیرت بده. چرا چیلتر میکنن نمیدونم. مگه یوتیوب چی داره؟نقل قول:
اون آی پی هایی که در قسمت ریز کارکرد میزنه نمیشه کاری کرد که خود آدم بصورت دستی یک آی پی حاص رو یه جایی وارد کنه که با اون آی پی خاص کانکت بشه ؟
چرا میشه مودم من zyxel هست و میشه dns رو هم دستی زد و هم از isp بگیره.نقل قول:
من که دیشب زدم 4 گیگ دانلود شه دیدم 1 ساعته دانلود شده دهنم وا موند رفتم بازم لینک هرچی ویندوز و درایور پک بود زدم برا دانلود خلاصه 12 گیگ گرفتیم دیشب ولی خوابم برد وگرنه تا صبح 20 تا رو شاخش بود.
سلام ازمن خط مربوط به مخابراتی که دارم دوستان 4 روزی میشه که برای کانکت شدن مشکل دارم اینترنت کانکت نمیشود پیغام یوزر و پسورد را دریافت میکنم یا بعد از چند دقیقه کانکت میشود قبلا این مشکل را نداشتم جالب اینجاست که به پشتیبانی تماس گرفتم بعد از چند دقیقه پشت خط موندن به من میگه شما اگر پیغام یوزر و پسورد دریافت میکنید به خاطر اینه که مودم روی حالت کانکشن دستی تنظیم کردین باید رواتومات بزارین تا اون پنجره نمایش داده نشود نمیدونم این پشتیبانی مخابرات خراسان رضوی چرا اینقدر سطح معلوماتش بالایه که به این بیسوادا یکی نیست بگه آخه چه فرقی بین دستی اوتومات هست که وقتی شما روی حالت دستی این پیغام که دریافت میکنی روی حالت اتومات درسته که پنجره یوزر و پسورد نمایش داده نمیشه درصورتی که اینترنت وصل نباشد اما در هر صورت بازم روی حالت اتومات به اینترنت کانکت نمیشود مودم واقعا من موندم مدیر عامل مخابرات خراسان رضوی مدرک سیکل داره یا که نه یا حتی مقطع ابتدایی رو پاس کرده اصلایا اصلا جهشی به اینجارسیده:n09:
در ضمن دوستان این MTU مربوط به مخابرات چه عددی باید ست کنیم ممنون:n02:
سلام
پس از 10 ساعت قطعی الا وصل شدم
هنوز مشکل کانکت شدن پابرجاست
و به قول خودشان دسگاهاشون را هم ارتقا دادن ول مشکل حل نشد
45 روزی هست این مشکلات هستش
و روزی نیستش که از نیم ساعت تا 10 ساعت قطع نشوم
باتشکر
شما مرکز انقلاب هستید ؟ فیبر هستید؟نقل قول:
آقا دیشب اینترنته بعضیا عالی بوده سرعتش، اینترنته بعضیای دیگه مثه ما کلا از دیروز قطعه ، الانم وصل میشه بیست ثانیه وصله باز یه ساعت قطع میشه، زنگ زدم 8413535 میگه که سراسریه از مخابرات قطعی داریم:n03:
من هم شکایتم رو نسبت به کم فروشی و عدم پاسخگویی ارسال کردم.
برید و اگر نسبت به سرویستون مشکل دارید حتما شکایت کنید. تا شکایت نکنید فکر میکنن همه چی عالیه و مشکلی ندارید.
سامانه 195.ir
سلامنقل قول:
مرکز استقلال فیبرنوری
باتشکر
جالبه چون گاهی وقت ها فکر می کنم این ادم های نفهم مسئول اینترنت حتما خودشون یه سرویس دیگه استفاده می کنن که از مشکلات ما رو برطرف نمی کنن و اهمیت نمیدن ، طی چند وقت اخیر که مدام به 2020 لعنتی زنگ می زدم هی به اون اپراتور های نفهم میگم این کارشناسان شما مگه چه جور ادم هایی هستن که هر وقت زنگ می زنیم می گین مشغول کار در شبکه ان خوب پس یعنی خنگ ان که همیشه دارن کار می کنن هنوزم کلی مشکل داره شبکه !!!! بعد به اپراتور می گم این خرداد اغلب اوقات اینترنت قطع بود با کمال وقاحت و پررویی اپراتور هاش می گن نخیرررررر هم چین چیزی امکان نداشته که نت مشکل داشته باشه فوقش قطعی برای چند ساعت کوتاه بوده !!! اون حتما خط تلفن تون مشکلداشته یعنی این قدر نفهم و اشغال که حاضر نیستن بپذیرن مشکل داشته شبکهنقل قول:
تازه اینجا یک سایتی هست که ممکنه عده معدودی بیان اینجا ولی بازم پست های کاربران همه گواه هست که مشکل از خود مرکز مخارات بوده وگرنه چه طور امکان داره که خطوط تلفن و مودم های ما همزمان با هم مشکل داشته باشه !!!!!!!!!!
میشع تنظیمات هم ای پی و هم DNS رو بگید مرسینقل قول:
سلام.دوستان منم خیلی قطعی دارم.شکایت هم کردم هم به بازرسی هم به سازمان تنظیم مقررات.
با اینکارها به جایی نمیرسیم.باید حضوری شکایت کنیم و کاغذ پر کنیم. 195 و تنظیم مقررات زیاد به مخابرات گیر نمیدن چون شرکت مخابرات به بالاها وصله.
بهترین کار نامه نوشتن به وزارت خونه و دفتر رئیس جمهور است. باید تعداد مون زیاد باشن و یک نامه را همگی امضا کنیم تا قابل پیگیری باشه.
اما یک عده میگن باشه ولی به محظی که باز سرعتها خوب بشه میرن و میگن همچی خوب شد و گور بابای بقیه.
باید کار اساسی کرد.
فیبرهای اون منطقه اکثرا مشکل دارند معلوم نیست کی درست بشهنقل قول:
من دیشب از ساعت 11 تا 1:30 اینترنتم کلا قطع بودنقل قول:
میشه لطفا بگی دقیقا چه طرحی از مخابرات برداشتی؟ممنونم.فقط دیشب اینطوری بود یا همیشه اینقدر باحاله؟نقل قول:
برای منم از حدودا 12 که اومدم دوباره وصل بشم وصل نشد تا همون 1:30 تقریبا. نمیدونم چرا نمیتونه آی پی بگیره. حتی ساعت 7 صبح هم که دوبراه ریکانکت کردم طول کشید تا آی بگیره و دوباره بعد از کلی تکرار، از همون رنج آی پی گرفتنقل قول:
چجوری ؟نقل قول:
البته مودم های من SMC Wired و TP-LINK Wireless هستن
اصن مخابرات داغونه
اینترنت من دیگه قطع نمیشه!!! بلکه وصل میشه!!!
یعنی همیشه که قطعه فقظ گاهی وقتا چند دقیقه وصل میشه :|
باز جدیدا از صبح زیاد میره روی آی پی 46.100xxx.xxx که نت نداره
باز برگشت به حالتی که تو بازی آنلاین با خارجیا هر 30 ثانیه 10 ثانیه بازی وا میسته باز شروع میشه
من طرح طلایی دارم اما نمی دونم چرا سرعتم از 2 مگ بالا تر نمیره
امروز دیدم دوستان سرعتشون محدود نشده بود و با سرعت 700 تا دانلود میکردن
ولی ما همیشه روی 2 مگیم.ای دنیا
آقا این مخابرات لعنتی خیلی رفته رو اعصاب دیگه! اینا چند روز پیش زنگ زدن گفتن واسه تعمیرات باید تلفنتون چند روز قطع بشه، پس اینترنتمونم قطع شد ، دیروز تلفن وصل شد ولی اینترنت داغونه، به قول این دوستمون کلا قطعه چند ثانیه باز وصل میشه :| حالا یه مشکل دیگه اضافه شده که نمیدونم از کجاست، با موبایل خیلی سخت میتونم به Wifi کانکت شم و بیشتر وقتا تو مرحله obtaining IP address گیر میکنه، با چندتا موبایلم امتحان کردم همینطوری بود، اصن به wifi کانکت نمیشه ،مودمم ریست کردم بازم درست نشد، قضیه چیه ؟ حالا نمیدونم مودمم ایراد پیدا کرده یا سراسریه یا این چند نفر که اومدن واسه تعمیرات تلفن محله یه جا گند زدن ، کسی نمیدونه ؟؟ :(