کاری به نرف و بافش نبود مهم قسمت های دیگه ی اون متن نوشته شده توسط اون بدبخت بود...شما چسبیدی به این قسمت که لیلی مرد بود یا 2 جنسه
Printable View
کاری به نرف و بافش نبود مهم قسمت های دیگه ی اون متن نوشته شده توسط اون بدبخت بود...شما چسبیدی به این قسمت که لیلی مرد بود یا 2 جنسه
دیشب بدون مشکل lol زدم . باورم نمیشه درستش کردن
.
میگم حالا کی خراب میشه ؟
هیچ چمپ نوبی هیچ چمپ usless نداریم همه چیز بستگی به بازیکن داره منتهی یه سری چمپها تیم فایت قوی دارن برا همین بیشتر پیک می شن لی
بازیکن من دیدم با یتمو اینقدر قشنگ بازی می کنه که من رو ترغیب می کنه برم تیمو بخرم
من تو رنک با teemo بازی رو کری کردم، با ap بالای 1000نقل قول:
هیچ چمپی useless نیست !
برای من دیگه DC نمیشه ولی خیلی لگه،
پینگم 200 - 300 ولی پینگ واقعیم 2 تا 3 ثانیه هستش، یعنی اسپل که میزنم، اعمال میشه ولی نتیجه رو 3 ثانیه بعد میبینم، :n14:
هرچمپی اسنوبال کنه بازی رو کری میکنه اما متاسفانه(یا خوشبختانه) اینکار فقط توی low elo امکان پذیره...نقل قول:
آقا چرا جک می گین هر کی تیمو بگیره میخندند بهش من خودم اولا اومده بودم با تیمو بازی یاد گرفتم خیلی هم چمپ رو اعصابیه یعنی فید بشه 1 به 1 نمیشه بزنیش بیچاره تیمو... |: یکبار آپ ببندین تیمو رو ببینین چطور دمیج میزنه به تاور ها بعد بیاین اینجا نظر بدید یکبا حدود 900 تا آپ به بالا درست یادم نیست وقتی دمیج میزدم به تاور میترکید :دی
honor sam and frodo pls:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استعداد حذف شدن داره پستت :n07::n02:نقل قول:
این بحثو قبلن هم خیلی کردن بیخیال شین teemo late game و team fight
useless هستش نه cc داره نه damege داره نه هیچی یه mushroom داره فقط که با vision counter میشه ، اگه چمپ خوبی بود تو lcs و مسابقات ور میداشتنش برین challenger هارو ببینین یکی از چمپاشون most played teemo نیست فقط تو low elo bronze - gold 4 جوابه.
خیلی چمپا useless ان :n02: tier بندی داره خواستی برات میگم خیلیهنقل قول:
بیاین اونایی که نمیدونن چه چمپایی usless و از رده خارجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Solo Q هست اینا در ضمن نه تیمی 5v5 وگرنه کلا فرق میکنه داستان هماهنگ کردن چمپا و اینا :n09:
آره خوب تو رانکد به درد نمی خوره بخاطر اینه نمی گیرنش ولی واسه فان خوبهنقل قول:
این بحثو قبلن هم خیلی کردن بیخیال شین teemo late game و team fight
useless هستش نه cc داره نه damege داره نه هیچی یه mushroom داره فقط که با vision counter میشه ، اگه چمپ خوبی بود تو lcs و مسابقات ور میداشتنش برین challenger هارو ببینین یکی از چمپاشون most played teemo نیست فقط تو low elo bronze - gold 4 جوابه.
از بحث teemo که بیرون بیایم میرسیم به بحث شیرین و جالب nasus
از 100% ای که nasus پیک میکنن 99% کلا فارمن 1% حالا تو تیم فایت میاد که بدکم نیست بازیش ...
Nasus که بنده خدا تو رنک زیاد به درد نمیخوره چون پیک کردنش واسه (top) یه ریسک بزرگه اما تو جنگل عالی میشه دقیقه 18 میبینی با 600 تا استک اومد تو بازی :n10:
:n02:
دوستان اگه یه نگا به این نمودار بندازین میبینید این چمپین تو پچهایه قدیم اوضاش خوب بوده البه دست هر نوبی میتونسته شاخ جلوه کنه تا پچ 4.6 که یه افت شدید میکنه چون اکثرا باهاش خرابکاری میکردن
و بهش عادت نکرده بودن و تو اواخر پچ 4.6 و پچ4.7 نشون میده کسایی که رنگار جزو چمپایه اصلیشون بوده باهاش کاملا خوب خو گرفتن تا جایی که رکرد رنگار قبلی رو شکونده البته قبل ریورک بیشتر به درد bronze میخرد تا Diamond اما الان با late game کردنش کاملا تیم فایتش پر قدرت شده زیاد تو رنکایه بالا دیده میشه
نکته کاملا خوب هم اینه که دیگه مثل khazix نمیتونید دست هر نوبی ببینیدش و کاملا تبدیل شده به یه چمپ تخصصی:n09::n10:
باو خداییش ryan هم که پدر رنگاره اون روز گفت که رنگار قبلیو بیشتر دوست داشتم ولی هنور میترکونه!خودم الان یه دست تاپ رفتم اون voli پدر منو دراورد انقد گنک کرد ولی اخرش ترکوندم.اما بنظرم به درد جانگ دیگه زیاد نمیخوره خصوصا که لنترن رو هم نرف کردن.نقل قول:
الان طوری گفتی Late Game به درد Diamond میخوره به علی گفتم الان Diamond هستی :| خودتم که سیلوری چرا انقدر ادعات میاد؟:n15:نقل قول:
دوستان اگه یه نگا به این نمودار بندازین میبینید این چمپین تو پچهایه قدیم اوضاش خوب بوده البه دست هر نوبی میتونسته شاخ جلوه کنه تا پچ 4.6 که یه افت شدید میکنه چون اکثرا باهاش خرابکاری میکردن:n09::n10:
و بهش عادت نکرده بودن و تو اواخر پچ 4.6 و پچ4.7 نشون میده کسایی که رنگار جزو چمپایه اصلیشون بوده باهاش کاملا خوب خو گرفتن تا جایی که رکرد رنگار قبلی رو شکونده البته قبل ریورک بیشتر به درد bronze میخرد تا Diamond اما الان با late game کردنش کاملا تیم فایتش پر قدرت شده زیاد تو رنکایه بالا دیده میشه
نکته کاملا خوب هم اینه که دیگه مثل khazix نمیتونید دست هر نوبی ببینیدش و کاملا تبدیل شده به یه چمپ تخصصی
من که چیزی نگفتم شما برداشتت از بیخ قلطه:n16:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ادامه حرف دوستمون بگم انصاف نکردی خدایی تو جنگل هم خیلی حرف واسه گفتن داره مخصوصا با Feral Flare:n10:
جانگش قبل از نرف ff خوب بود ولی ff رو از پایه زدن ترکوندن/الان نگاه کنی هم دیگه کم جانگ میرن برنم لیزارد میبندن
این سایت مسخره ترین tier بندی که تو عمرم دیدمو داشت :|نقل قول:
رنگارو گذاشته tier 3 درصورتی که ryan هرسری تو چلنجر داره با رنگار کری میکنه :| از طرفی الیس رو برداشته گذاشته tier 3 درصورتی که بهترین جانگلر های دنیا از جمله متیوس و نایت بلو tier 1 میدوننش...کلا مسخرس
من با شاخترین رنگار بازایی که تا حالا دیدم در ارطبات هستم از جمله Pridestalkerr / Senro razaro/ worst rengar eu از نظز اونا خیلی تغیرات بهتر از قبلش کرده من خودمم همین نظر رو دارم قدیما میپرید یکی رو 1 ضرب میترکوند اما خودشم میترکید 1 ضرب میشد اما الان هم میتونه یکی رو بترکونه هم دوام بالای نسبت به قبل داره
آقا من عاشق Vayne هستم یکمم بحث اونم بکنین :دی :دی
Vayne = League of Legends
اگر Vayne نبود من دیگه نمیومدم بازی بکنم Unistal می کردم بازیرو
قبلا قبل از اینکه این Kassadin رو بترکونن عشقم اون بود ولی الان تنها اومیدم اینه اینم نباشه بای لول
اینی که میگی الیس واقعا تو solo Q بده ببینی match history میفهمی خیلی کم میرن برنم due میرن معمولا (گفتم تو پست قبلیم اونی که شما میگی تیمیه elise هست که خیلی قویه برو تو 5v5 ranking ببنیش تو tier 1 هست دقت نمیکنی دیگه چون مسابقات دیدی فکر میکنی solo Q هم مثله مسابقات هستش , 180 درجه فرق داره rating چمپا)نقل قول:
این بهترین سایت رده بندیه همه پرو ها ازش استفاده میکنن حالا سایت داری بده استفاده میکنیم ما :n02:
خوب این دیگه فرق داره شما میگی یکی که مثلا خیلی قویه با یه چمپی داستانش فرق داره این کلیه درباره بیشتره پلیراست(rengar رو میگم)
night blue که اصن داقونه حرفشم نزن meteos شماره یکش ایناس : Eve , elise , noc
Fav champions هاشو نگا کن خودت
از این سایتم میتونی match history های همه ی pro هارو ببینی
بهترین mechanicنقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adc خودم طرفدارشم :n09:
جدیدا هر پرویی هر چمپی پیک کرد شمام از روش اسکی برو:n02: اصلا ربطش چیه من با فلان چمپ خوب بازی میکنم مثلا Zilean خو چون xpeke باهاش بازی نمیکنه منم بیخیالش بشم :n02:؟
خو تو اگه میخوای بره Fun بازی کنی بازی کن کسی نگفت نرو(من دارم بحث تخصصی میکنم شاید کسی خواست بازیش خوب بشه بره بالا کاری ندارم شما بره fun بازی میکنی مهم نیست واست شما اصن syndra برو supp :n10:) ولی اگه میخوای خوب بشه بازیت همیچین کاریو بکنی high elo سریع میری همون elo hell ایی که ازش اومدی اسکی نیست دوست عزیز بهش میگن metaنقل قول:
هیچ پروی رنگار پیک نمیکند...
هیچ pro ای jungle rengar پیک نمیکنه پستمو بخون بعد جواب بدهنقل قول:
دقیقن تو همین عکس جنگل هست رنگار :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیق تو همین سایت میتونی ببینی...:n02: کی alex ich جانگلر شد ما نمیدونیم :n04:نقل قول:
من که اسپکت بودم جنگل بود دیگه من دارم واست اسکرین شات نشون میدم موندم چرا الکی کل کل میکنی !!:n15:
اخه چی بگم مردک کل کل چیه سایت رسمیه tsm بزرگترین سایت زده نرفته rengar :n08: بیخیال برو شما اسپکت بکننقل قول:
new alex ich role=jungler
:n19:
اینم یکیش فقط جنگل میره . به گفته خودش یکی از useless ترین چمپایه تاپ رنگاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه عاغا گربه شما سگه مارو میزنه:n02: من حتما باید بهش بگم بیاد تو این فروم بگه که با رنگار جنگل هم میره تا باورت شه:n08:نقل قول:
اگه همین اسکرین هم نبود عمرا باورت میشد رنگار بازی کنه میگفتی
new alex ich championg= Rengar
برو خودتو سرکار بزار Troll .... بشین یه زره پلی کن یه چیزی یاد بگیرینقل قول:
بهترین رانک ی که این اکنتا دارن silver 2 هست معلومه fake اکنته برو بخواب بچه زوده برات سره کار گزاشتن من :n08:
دیدی آپدیت نیستی داداش من ؟؟ خب اسم اکانتشو تغیر داده:n08: اینم عکس پروفایل هم تیمیش که اسماشون قبلا شبیه هم بود. الله وکیلی حیف چمین نازی مثل رنگار نیست که آدمه نوبی مثل تو میاد راجبش نظر میده؟ اشکال نداره اومدی یه شعری گفتی حالام نمیتونی حرفتو پس بگیری:n08:
یعنی میگی اینقد بدبختن که name change 14000ip ندن برن یه اکنت دیگه بسازن دوباره از elo hell شروع کنن...! :n08: خیلی داری تلاش میکنی...نقل قول:
اینو که دیگه قبول داری ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چرا فکر میکنی فقط خودت gambit میشناسی... مثلا میخوای بگی الان این diamondprox هم تیمیشه (هم تیمیش بوده) مثلا من نمیشناسمش؟)
لیست اکنت هاشه آقای پرو
الانم رفته nip پس جدیده دیگه حرفی نداری؟
كل كل نكنين كي دوباره ip 2برابر ميشه؟!
عجبا من تیم Evil boos kill lizard رو میگم که genja007 هم تو تیمش بود و بدون شک اسم اکانتش GG benQ alex ich بود حالا نمیدونم آنلاین نشده اسمشو نینجا کردن یا تغیر داده ولی اون گیم 100% خودش بود چون Edward و ... هم تو تیمش بودن و اینم بگم اون عکس که نشونت دادم ماله دیروز نیست ماله چند وقت پیشه. خیلی هم بد تر زده بود تو جنگل اصلا رنگار باز نیست:n08:
نایتبلو خیلی هم خوبه حداقل ازون ادوان خیلی بهتره :|نقل قول:
اوندفه هم که داشت استریم میکرد همزمان tier های soloQ رو میگفت که الیس رو گذاشت اول tier 1..
جانگل رو کلا باید due رفت سولو میخوای بری جانگ ریسکش بالاست چون از شانس بده من 3 تا لین همزمان فید میدن :n08:سولو تاپ یا مید خیلی بهتره
از اودوان بهتره قبول دارم :n09: اره دیگه این پروها جانگلو کلا تیمی تایر بندی میکنننقل قول:
محتوای مخفی: GL & HF