کلا گیره رو 9ک :دی:دی:دینقل قول:
امروز دانشگاه رفتم سایت پینگم با تهران 4 بود!! تازه اونم رو یه سیستمه درب و داغون که بزور بالا میومد...! به ما که تازه رفتیم 256 نامحدود میدن بقیه بالاتر و ملت هم لاشخور مگه رحم میکنن...؟!
Printable View
کلا گیره رو 9ک :دی:دی:دینقل قول:
امروز دانشگاه رفتم سایت پینگم با تهران 4 بود!! تازه اونم رو یه سیستمه درب و داغون که بزور بالا میومد...! به ما که تازه رفتیم 256 نامحدود میدن بقیه بالاتر و ملت هم لاشخور مگه رحم میکنن...؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
اپلود چرا زیاد اما دانلود کمه اپلود چه تاثیری داره اصلا
دوستان این ماه پارس واقعا قاطی کرده!!!!!!!!!! ریز مصرف که نمیده تازه داره فضایی هم حجم کم میکنه!!!!!!!!!!!!!!!! ماههای پیش با همین وضع آخر ماه 3 گیگ اضافه می آوردم اما حالا تازه با 1 گیگ اضافه تا 53 روز آینده فقط 4 گیگ حجم دارم؟!؟!؟!؟!؟!؟! یعنی من 7 گیگ دانلود کردم و خودم خبر ندارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه دارم دیوونه میشم که این چه وضعی هست؟
جالبه اپلود شما خوبه ولی پینگت بالاست معمولا هرچی اپلود بیشتر باشهنقل قول:
لود شدن صفحه های وب زودتره و همینطور کاهش پینگ تا جایی که یادم میاد اینطوری
برای بازی های انلاین و هاست شدن اپلود خوب لازم داریم پارس پینگش و اپلودش خوبه اما همیشه قطعه :39::worried:
سلام
دقیقاً منم همچین مشکلی دارم. کلی ویدئوی آموزش نرم افزار و مستند گذاشته بودم واسه دانلود امّا نمیشه. یه زمانی خوب بود. صبح بیدار میشدم میدیدم کلی دانلود کرده ولی یه مدته اینطوری میشه. فکر کنم نصفه شب چون ارتباط یکی دو بار قطع میشه همچین مشکلی هست. چون صبح هم دیدم دانلود نمیکرد تا اینکه یه بار مودم رو خاموش و روشن کردم دوباره وصل شد. اما چه فایده ؟!نقل قول:
نمیشه یه کاری کرد سر یه زمان خاصی یه بار نصفه شب خودکار کانکشن رو ریست کنه تا اگه قطع شده بود دوباره وصل کنه ؟ همچین نرم افزاری هست ؟
فکر کنم یه نرم افزاری بود cidial بود یا auto recconnect ؟!
موفق باشید
با تشکر
این هم تست سرعت من تو ساعت غیر رایگان:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==
نمیدونم چه مرگش شده هر روز بین ساعت 18 تا 20 دیسی میشه بعد درست میشه:13:
گزارش مصرف که دیگه بماند خودتون در جریان هستین.
حیف که وقت ندارم وگرنه میرفتم شرکت پدر پدرسوختشون رو درمیاوردم.
سرعت تک دانلودم خوبه...
ولی اگه دانلود کم باشه اپلود هر چی باشه بازم صفحه دیر باز میشهنقل قول:
اشتباه نقل قول شد خطابم به Hunk_Dead13 بود شرمنده:31:
سلام دوستای عزیز. من سرویس 1 مگ 2 گیگ محدود دارم که شبی حدودا 4.5 گیگ دانلود می کنم. اشتراکمم تا چند روز دیگه تموم می شه. هوس کردم سرویس CRA 1 مگ نا محدود بگیرم. به نظرتون سرعتش به درد می خوره؟ اون رو بگیرم یا همین رو تمدید کنم؟؟ دوستانی که 1 مگ CRA دارن بی زحمت بگن سرعت دانلودشون میانگین رو چنده و تو 24 ساعت چند گیگ دانلود می کنن. مرسی دووستان
درسته هر 2 ارتباط دارن و وقتی 2 تاشون بالا باشه صفحات و همینطور پینگ کمتر میشهنقل قول:
من اون ماهای اول که پارس داشتم سرعت دانلودم 150 بود و پینگم مثلا با سرور تهران 80 90
زنگ که زدم از سرعت دانلود کم کردن و به اپلود دادن و همینطور نویز خطم رو بهترین حالت در اوردن
البته بگم چون پارسه از دان گرفت تا به اپلود :31: وگرنه اصلا به هم مربوط نیستن الان سرعت دانلودم 110 شده ولی صفحهات وب 2 3 ثانیه باز میشه
سلام
10 روز دیگه قرداد سرویسم(128)تموم میشه؟2 گیگ از حجم باقی مونده،اگه مصرف نکنم حجم میسوزه؟یا به قرارداد جدید اضافه میشه؟
دیشب 400 مگابایت با سرویس 1 مگابیت پارس آنلاین دانلود کردم !!!
بعد از قرن ها رکورد رو زدم :31:
2 گیگ خورده ای دانلود داشتم
خدارووووووو 10000 بار شکر
یکم دلم اروم شد
یک قطره از حقمو ازشون گرفتم
نقل قول:شما چندجا سرویس داری ؟نقل قول:
من حدود 1 ساله سرویس شاتل دارم خیلی خیلی راضی هستم. تا حالا سرعت دانلودم از 250 کمتر نشده وقتی واسه تولدم زنه زنگ زد ازم خواست که به شاتل نمره بدم منم بهش گفتم 18 می دم. فقط حیف که این سرویسی که من گرفتم دانلود شبانه نداره
تازه گفتی 2 مگ شاتل داری
من موندم یکی که سرویس 128 داره چرا باید از منی که سرویس 1 مگابیت دارم بیشتر دانلود کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جزو ترافیک همین سرویس 128 هس که میسوزه اما اگه گیگ اضافی خریدی میره رو دوره بعدنقل قول:
نقل قول:
اره حرفاتون باهم نمیخونه میگی شبانه نداره ولی 4 گیگ دانلود کردی شب!!!
من 2 تا سرویس دارم. حدود 1 سال پیش سرویس شاتل گرفتم. به خاطر اینکه سرویس اکو آفیس شاتل دانلود شبانه رایگان نداره 3 ماه پیش یه سرویس پارس آنلاین هم گرفتم واسه دانلود شبانهنقل قول:
کدوم حرفم با هم نمی خونه؟؟!!!! من یه شاتل دارم که شبانه دانلود نداره یه پارس آنلاین هم دارم که اون رو واسه دانلود شبانه گرفتم. لطفا دقیق تر کامنتام رو بخونیدنقل قول:
برای گرفتن سرویس نامحدود، همچنان باید بریم اونجا نمیشه آنلاین؟
فقط به سوال جواب بدید شعبون بی مخ های ISP نیان بگن محدود نگیر خوب نیست، همرو خودم از برم
آقا یه سوال متفرقه !
من هر شب میزاشتم دانلود شه مونیتور رو خاموش می کردم تا صبح پا میشدم دوباره روشنش می کردم .
امروز هرچی دکمه روشن مونیتور رو میزنم روشن نمیشه . یعنی سوخته مونیتور ؟ :18: مارکش ال جی هست 5-6 ساله دارم .
دو حالت داره یا سنسور خاموش روشن کردنش از کار افتاده که در این صورت زیاد خرج نداره .نقل قول:
یا مین مانیتورتون خراب شده که اگه بخواد عوض شه حداقل 40 تومن خرجش هست . ببر نمایندگیش
خوب دیگه ! به سلامتی این گزارش مصرف پارس انلاین هم درست شد :20:
حالا باید ببینیم این یکی طوری طراحی شده که حجم کاربرا رو درست نشون بده یا بیشتر دزدی کنه از حجمامون :27:
امشب هم باید با احتیاط دانلود کنیم شاید اون به اصطلاح باگش هم ورش داشتن ...
كم كم داري به سرنوشت ماها دچار ميشي :31:نقل قول:
ماله من از 4.5 گيگ به مرور افت كرد الان رسيده به 800 مگ :27::2:
دزدی دقیقا تو روز روشن:دی
عجب!!!
یعنی شما تا ساعت 10 صبح رایگان دانلود کردی ؟!!!:31::5:نقل قول:
یه چیزی بگم ناراحت نشو من لینک دانلود واسه دان کم آوردم که شده این وگرنه 4 تا رو پر میکردم.:46:نقل قول:
سلام
دیشب سرعت واقعا پایین بود. حدود 300 مگ گرفتم.
موفق باشید
اینم مال پریشب من
اینم واس من،مثلا سرویس 1 مگ دارم!!!
سلام
بلاخره گزارش مصرف باز شد
نمیدونم برای چی بستند ولی امیدوارم ربطی به باگی که دارند نباشه
در ضمن نمیذاره مال روز های قبل رو ببینم
برادر مکافاتی وضعیت شما چی هست الان؟ فکر میکنم یه دو روزی زودتر از من نامحدود گرفتی؛ الان مال من یه هفته ازش مونده و احتمالا اخر هفته برم یه 128 4 گیگ یک ماهه بگیرم چون اینطوری خیلی داغونه اصلا نمیشه باهاش کاری کرد شما چیکاره ای تا 5 6 روز دیگه...؟
برای منم افتضاح شده.پینگ بالای 400 همیشه.نقل قول:
دیگه مصرف روزانه را بدون خاموش کردن مودم نشون میده.
هنوز هم 3-4 گیگی زیاد داریما . دوستان پر سرعت از کدوم مناطق هستید ؟!
کسی اینجا دیال آپ داره؟
والا سرعت 7 کیلوبایت شاید رفتم مخابرات نامحدود شایدم حجمی پارس موندمنقل قول:
من قدوسی هستمنقل قول:
با سلام سرويس256 نامحدود پارس دارم جنوب تهران سرعت نوسان داره از20تا50و60 ميره اما گاهي موقع ها نزديك ظهر و بيشتر شبها سرعت به 150هم ميرسه من كه راضيم قبلا يك مگ داشتم اميدوارم براي شما ها هم خوب بشه ماه هاست اين تايپك رو مي خونم اما الان گفتم كه براتون يك گزارش مصرف بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]