از نظر مودم درسته قیمتشون یکیه تقریبا ولی هزینه ماهیانه 44 تومان برای سرعت 128 خیلی زیااده، من برای سرعت 512 ایرانسل دارم ماهیانه 27 تومن میدمنقل قول:
رایتل از ایرانسل که دزدتره :n02:
Printable View
از نظر مودم درسته قیمتشون یکیه تقریبا ولی هزینه ماهیانه 44 تومان برای سرعت 128 خیلی زیااده، من برای سرعت 512 ایرانسل دارم ماهیانه 27 تومن میدمنقل قول:
رایتل از ایرانسل که دزدتره :n02:
هزینه 1گیگ بسته افزایشی یا ترافیک اضافی وایمکس 8هزارتومان است دیگه این موضوع همه چی را روشن میکنه...نقل قول:
شما اگر سرویس 512 وایمکس بگیرید قطعا سرعت با IDM حدود 16کیلوبایت یا کمتر است... من حدود سه ساله از وایمکس در اصفهان تهران و خوزستان تست کردم واقعا ناامید کنند هست تاکید هم نمیکنم رایتل بگیرید من بر اساس پوشش مناسبی که داره پیشنهاد دادم اگر دوست شما دانشجو است میتواند یک سیم کارت دانشجویی ثبت نام کند و از سه ماه اینترنت رایگان با حجم مشخصی که درنظر گرفته شده استفاده کند بعد تصمیم نهایی را بگیرد.
سلام
کسی میدونه چجوری میشه حجم اضافه خرید؟
میخوام سرویس 512 پایه بگیرم.
اصلا این چقدر سرعت داره؟
آیا همون 5 گیگ حجم رو میشه دان کرد؟
راستی وایمکس چیزی بنام دانلود رایگان نداره؟اگه داره کدوم سرویسشه و چجوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت ایرانسل در اصفهان افتظاح بود اما الان 2-3 ماهه واقعا خوب شده و سرعت لود پیج ها بالا رفته.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای خرید حجم اضافه وارد کنترل حساب اینترنتی بشید از سمت راست بسته های افزایشی انتخاب کنید.
سرعت سرویس های ایرانسل اسمی هست یعنی 512 به شرط آنتن دهی مودم و پهنای باند منطقه 64 کیلوبایت هست.
بله شما مثلا میتونید 5 گیگ در دو روز مصرف کنید یا در 30 روز.
تمام سرویسهای حجمی ایرانسل از ساعت 2-8 رایگان هستند.
سرعت سرویس 512 اصفهان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ۱۲۸ با ضریب یک به یک دارم .راضیم ازش هم قیمتش از ۵۱۲ پایین تره و هم سرعتش بیشتره. به دکل خوبی هم که توی شهر هست وصل میشم و هرشب حدود یک گیگ و نیم دانلود دارم
من 512 دارم، سرعتش اکثر اوقات 60 کیلوبایت هست، شبانه هم حدودا 1 گیگ و نیم دانلود میکنمنقل قول:
کسی نمیدونه چرا توو سایتش واسه ثبت نام که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره؟؟؟ (گزینه بله ندااره)
مودم دسته دوم تهیه کن بصرفه تره...احتمالا دیگه برای اون منطقه که انتخاب کردید مودم نمیفروشه...نقل قول:
اگه چشمك زن نباشه آرهنقل قول:
فقط ممكنه يك كم سرعتت كم بشه و پينگت بالا بره
بعضي وقتا شده شبا ميزارم واسه دانلود و صبح بيدار ميشم و ميبنيم چراغ قرمزه ولي خوب دانلود ميكنه
دوستان قصد تهیه وایمکس ایرانسل رو دارم
میخواستم بدونم وضعیت اینترنت 1 مگ چطوره
ماهی 10 گیگ
سرعت دانلودش چطوره ؟ لود صفحات ؟
بین ایرانسل و مبین نت موندم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
کنترل ریز مصرف وایمکس
برای کنترل ریز مصرف وایمکس دقیقا چیکار باید کرد؟
میخوام ببینم تو ساعت شبانه 2 تا 8 واقعا مصرف من رایگان محاسبه میشه یا نه!؟
الان در این قسمت:
اینجوری وارد میکنم اون پیام رو میده...
باید چجوری بزنم؟؟؟
واقعا لازم دارم اینو بفهمم...
قبل از ساعت دو باقی مونده ترافیکتو ببین . بعد از هشت هم ببین. البته خیالت راحت رایگان حساب میشه
دوستان یک مگ نامحدود چند گیگ میشه دانلود کرد در ماه؟؟
کسی نیست یه جوابی بده:n35:
من قبلا با ۵۱۲ حدود شصت گیگ دانلود میکردم. اما یک مگ محدودیت داره و بعد از چهل گیگ سرعتتون رو کم میکنن. البته همیشه هم اینطور نمیشه و بعضی ها گفت با سرعت خوب بالای صد وپنجاه گیگ هم دانلود کردن
اپراتور هم همینو گفت
ولی گفت میتونی تو ساعات رایگان دانلود کنی اینطوری بهتره
آقا کسی میدونه چرا با این وایمکس نمیشه از سرور های مثل:
دانلود شبانه کرد؟
چون همه شون قابلیت ریزوم دارن ولی وقتی سیستم روشن میشه تا شبا دان کنه هیچی نمیگیره؟
ولی برای بار اول که لینک رو دان میکنم مشکلی نداره و دان میکنه؟!!!
دو تای اولی رو نمیدونم ولی من با آپلود بوی مشکلی ندارم
والا نمیدونم چرا برای من اینجوری کردن؟؟؟!
قبلا رو سرویس 128 وایمکس دان شبانه از همین سرورها داشتم..
الان صبح میبینم همه صفر درصد دان دارن!!!مسخره ها
ببخشید مگع ساعت شبانه رایگان 1 تا 7 نبود؟ واسه من از حجمم کم کرده!!!!!:n03:
دوست عزیز ساعت رایگان شبانه از دو بامداد تا هشت صبح است
همیشه یک هفته قبل از پایان دوره برام اس ام اس میومد که حسابتون رو شارژ کنید. اما این ماه نیومد. واسه شما هم همینطور بود؟
بله برای من هم این ماه پیام نیومده امشب هم تموم میشم دورمنقل قول:
نمیدونم چرا نمیدننقل قول:
شاید برای اینه که مردم مجبور بشن ایرانسل یا مبین نت بگیرن.بهونشون اینه که خطاتون فیبر نوریه :n13:
مخابرات اصفهان که روی خطوط فیبر نوری سرویس ADSL میده...نقل قول:
داداش ما خطمون فیبر نوری هست هنوز نمی تونم بگیرم دارم به اب و اتیش میزنم که adsl بشد اینترنتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دکل ایرانسل هست چهار پنج تا خیابون با ما فاصله داره. به نظرتون این آر اس اس نشون دهنده اینه که سیگنال از همون دریافت میشه؟
سلام.
من الان اکانتمو یه گیگ شارژ کردم.بسته افزایشی خریدم.چقد طول میکشه تا تو حسابم بیاد؟؟؟
بله چون سیگنال خیلی قوی هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
چیزی طول نمیکشه کمتر از نیم ساعت فعال میشه.
آقا جریان چیه؟؟؟
من سرویس 512 حجمی دارم حدود یک هفته سرعت واقعی یعنی 60 تا داشتم...چه روز چه شبانه رایگان.... ولی از دیشب سرعتم به زیر 30 کاهش پیدا کرده !!! چه شب چه الان!!!؟؟؟؟
مگه محدودیت دان داره و از یه حدی بگذره سرعت رو کم میکنن؟؟؟؟
از سرور های مختلف هم دان کردم فرقی نداره!
عجب دزدایی هستن!
يه بار مودمتون رو خاموش/روشن كنيد ، مجدداً تست بگيريد .نقل قول:
براي من كه 512 دائمي نامحدود دارم چنين موردي پيش نيومده .
نه!فرقی نکرد!!!
بدبختی به اون شتیبانی مسخره هم که زنگ بزنم بعد 10 دقیقه طی مراحل وارد کردن کد و شناسه و تلفن و ... + گفتن دوباره شناسه به اپراتور!!!! آخرش میخوان بگن سرعت شما همینه و طبق قوانین سازمان تنظیم ... !!! نمیدونم اگه قراره سرعت من با این سرویس 1ز 16 تا 60 نواسان داشته باشه پس چرا اسمشو میذارن 512!!! چرا از روز اول اینطوری نبود و سرعتم همون 60 بود!!! یهو بعد یه هفته طبق قانون سرعتم کم شد!!!!!
احياناً ايميلي يا SMS نيومد كه بگن بيش از حد مصرف داشتين ؟نقل قول:
نه والا!هیچی...
خدایا این چه وضعیه!!!پول اینترنت چند مگ رو میگیرن و تیلیارد ها تومن بابت همون اپراتوری دزد موبایلشون به جیب میزنن ... اون از وضع سایت مزخرفشونه که گندش در اومده اینم از پاسخگویی پشتیبانی فنی. قشنگ هر مشکلی داشتی باشی میگن منطقه تون اختلال داره منتظر باشید درست میشه!!!!!!!!!!!
512 محدودیت حجمی نداره. من زمانی که داشتم از ساعت پنج صبح تا ده صبح روی شصت بود. بعدش میومد پایین سرعت. شما میتونی دکلتو عوض کنی ببینی بهتر میشه یا نه
دکل منظور اینه که برم یه جای دیگه امتحان کنم؟؟؟نقل قول:
آخه میگم یه هفته سرعتش رو 60 بوده. چرا الان کم شده...میگم شاید دیدن من شبانه دانلود میکنم ترسیدن یه وقت خدایی نکرده ازشون کم بشه سرعتم رو کم کردن!!!
نه دکل منظورم فرکانس رو عوض کن. مثلا الان من اصلا از دکل منطقمون با اینکه قدرتش خیلی بالاست استفاده نمیکنم. چون سرعتش پایینه. از یه دکل دورتر ولی با سرعت بیشتر استفاده میکنم
ضمنا ربطی نداره. به دانلود شبانه. احتمالا دکل منطقتون شلوغ شده
من خودم 6 ماهه دو مگ گرفته بودم که سرعتش بین 200 تا 270 بود و نوسان زیادی هم نداشت ، حدود 50 روز سرعت کم شد که من دکل عوض میکردم گاهی نتیجه میداد گاهی هم نه ، الان یکماهه که وضعیت مثل سابق خوب شده و شب ها سرعتم بالای 200 هست روی همون دکل قویتر که از روز اول بهش وصل میشدم .نقل قول:
فقط حجمم 15 گیگابایتم تموم شده و دارم 1 گیگی شارژ میکنم تا این 40 روز باقیمانده هم بگذره .
شما باید فرکانسی که بهش وصل میشی را غیر فعال کنی و ریبوت تا به دکل دیگه ای وصل بشه و مجدد تست بزنی .
دکلی که بهش وصلی را اگر روی 5MHZ هست بزار روی 10 تا غیر فعال بشه و ریبوت و اگر روی 10 MHZ هست بزار روی 5 تا غیر فعال بشه و ریبوت و تست ...
میشه اینارو تصویری بگی ؟؟؟نقل قول:
والا من اصلا نمیدونم اینکارو کجا بکنم؟؟؟!!!
در نتظیمات مودم کدوم قسمت برم؟
مودمم BM632w هست