لیدرشیپ چی ؟نقل قول:
Printable View
لیدرشیپ چی ؟نقل قول:
نقل قول:
آپارانس یا لیدرشیپ ؟
کدوم رو ترجیح میدین ؟
نقل قول:
میخوام ببینم از به بعد روی اسکیل لیدرشیپ ( فورت ) کار کنم
نقل قول:
حالا موندم که روی لیدرشیپ کار کنم یا آپارانس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لیدرشیپ چی ؟
سعید من 3 تا پارچه+2 تا نقشه+2 تا سیم خاردار پیدا کردم...چی کار کنم؟
نقل قول:
:22::22::22::22::22::22:
كار هاي ديگه اي هم بلديم!! مثلا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه حالا كه همه سرشون روي فورت هست برنامه بريزيم بريم يه عده رو پاس اوت كنيم!!
موافقم...راستی حاجی این جامت رو به من قرض دادی ببین چی توش دیدم:نقل قول:
الان يه كار رو با 40 لابور كمتر براتون باز مي كنم!! جوبولو گاگالي سافي جازو هوووووووووووووووو....!!!
حاجی دو سه تا از این عکسا بذار تو فروم بازی بگو باگ پیدا کردم ملت رو بذاریم سر کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
18 ساعت رفت + 18 ساعت برگشت برای خرید . بعد هر برنامه ای داشتین من پایه ام :27:
آخر روی لیدرشیپ کار کنم یا روی آپارانس ؟ :دی
اين كارا رو از خود فروم وست بلد كردم! يه تاپيك اونجا بود با موضوع همين جور عكس ها!! حالا دوباره برم اونجا بزارم؟!!نقل قول:
حاجی دو سه تا از این عکسا بذار تو فروم بازی بگو باگ پیدا کردم ملت رو بذاریم سر کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتل متل بلدي؟!! ده بيست سي چهل چطور؟!!!نقل قول:
آخر روی لیدرشیپ کار کنم یا روی آپارانس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ممد تو مهد که بود 2 واحد تاب و سرسره و 3 واحد خمیربازی رو افتاد مشروط شد پرتش کردن بیرون :دینقل قول:
اتل متل بلدي؟!! ده بيست سي چهل چطور؟!!!
اصلا میرم روی اسکیل هلث کار میکنم تا حالا همتون گرفته بشه :دی
آقا اين كجا گير مياد
اصلا تو كدوم بخش قرار مي گيره ( تو بخش weapon ,shoes,.... )
من هيجا پيداش نكردم
احتمالا توي قسمت Products هست!نقل قول:
آقا اين كجا گير مياد
اصلا تو كدوم بخش قرار مي گيره ( تو بخش weapon ,shoes,.... )
من هيجا پيداش نكردم
قاشق غذاخوریه ؟نقل قول:
نه خیرنقل قول:
عصا واسه پیرمرد پولداراست..اونایی که پاهاشون سالمه ولی کرم دارن از عصا استفاده کنن:دی
نه آقا جان!! عصاي آدم هاي شارلاتانه!!!نقل قول:
قاشق غذاخوریه ؟
نه اونجا هم نيستنقل قول:
واسه ست جنتلمن نيازش دارم شديد
سعید هم ست کامل شارلاتان رو داره !!! :دی
حاجی الان من دوبار هست که دارم با دوتا شغل لول آپ میکنم اما شانسشون بالا نمیره...
پيداش كردم تو يكي از كوستا ميده فقط بايد 40تا كوست رد كني تا بهش برسي:20:
قيدشو زدم :31:
با 2 تا شغل لول آپ میشی ؟!! ایول بابا !! من 3.000 تجربه برای لول آپ میخوام !!! :دی
من هم دارم :20:نقل قول:
نه خیر منظورم اینه که یه بار این شغله که دینامیت میداد لول آپ شدم که شانسش بالا نرفت...یه دفه هم پرتقال چیدم و لول آپ شدم اما باز شانسش بالا نرفت...
میشه واضح تر بگی ؟ لول آپ شدی و شانس بالا نرفت ؟ یعنی چی ؟!!نقل قول:
حاجی گفت با هر شغلی که لول آپ شی،شانس اون شغله میره بالا....اما من دوبار تست کردم و در هر دوبار شانسش تغییری نکرد
سلام برو بچس اولا چاقال دمت گرم خوب اموزشی زدی دوما این لول دوئل چطوری کار میکنه؟ینی من که لول دوئلم 10 تا بیشتر از لول خودمه با چه محدوده ای از نظر لول خود افراد و لول دوئلشون میتونم دوئل کنم و برعکس.اهههههههههههههه چقد سخته توضیح دادن امیدوارم متوجه بشین چی گفتم.:31::10:
مقدار شانس هر كار (Luck) تغيير ناپذير هست! چيزي كه من ميگم اينه كه اگه مثلا شما فقط 10 تجربه لازم دارين و و مطمئنين كه لول آپ ميشين كاري انجام بدين كه شانس بالايي داره چون شانس دادن آيتم توي اون كار در همون موقع اي كه لول آپ ميشين زياده!!نقل قول:
حاجی الان من دوبار هست که دارم با دوتا شغل لول آپ میکنم اما شانسشون بالا نمیره...
تجربه من نشون داده هر كاري رو انجام دادم كه توي اون كار لول آپ شدم لا اقل يه آيتم داده حالا هر كاري باشه!!
منظورتو گرفتمنقل قول:
یادمه توی ورلد 1 روح سگ ولگرد سیستمش رو گذاشته بود
مثلا اگه به 1000 تجربه توی دوئل میرسیدی 6 لول ، لول دوئلت جلو تر بود و ....
بعد از قرونی یه جنگ فورت راه افتاد !!!
چه ربطي داشتنقل قول:
بعدش ايشون روح سگ ولگرد بود
اينم يه قاعده خاصي داره بايد يكي بشينه حسابش كنهنقل قول:
ولي من يادمه لول 50 بودم با 20 لول ( لول دوئل )بالاتر از خودم مي تونستم دوئل كنم
نقل قول:
ربط داره دیگه !! اون رو هم ببخشید ، به جای ولگرد نوشتم ورلد ... اشتباه لپی بود !! :دی
آها حالا منظورت رو گرفتم...اتفاقاً الان که لول آپ شدم با کار دینامیت یه تیرکمون بهم داد!!!نقل قول:
صبح بخیــــر !! محمد روز خوب و خوشی را برای شما آرزو میکند !!!
منم عضو شدم اسم کاربریم
mahdi potter
اينترنتم هم چند روزيه رفته تو فاز آبياري قطره اي!!!
اینم از ست بهترین لباسها و تجهیزاتی که بالاترین لیبور را برای کارای پر تجربه زیر می دهد :
سعید من همه ی این کارهارو با ستینگ تراپ دارم ....
خوب منم منظورم اینه که می تونید غیر مستقیم بدون اینکه اسکیل صرف ستینگ تراپ بکنید از این لباسا برای به دست آوردن لیبور مورد نیازش استفاده کنیدنقل قول:
البته فکر نکنم همه اش را داشته باشی مثلا چارلاتان و یا سروینگ این آرمی را فکر نکنم داشته باشی ؟؟