اگر خودت یا خانواده ات شرکت دارند می تونی ازشون یه سربرگ شرکت مهر شده بگیری اونا توش درخوایت می نویسند که اگر مشکلی پیش اومد بگن ت شرکت داشتی و ... :18:نقل قول:
دستور دولته :5:
Printable View
اگر خودت یا خانواده ات شرکت دارند می تونی ازشون یه سربرگ شرکت مهر شده بگیری اونا توش درخوایت می نویسند که اگر مشکلی پیش اومد بگن ت شرکت داشتی و ... :18:نقل قول:
دستور دولته :5:
من که نه مشکل دانلود دارم نه مسنجر:31:نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مشکلی ندارم سرعت دانلود هم خوبه!نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا كه خوبه يه چيزي بدين دانلود كنيم مرديم ازبس لينك خراب ديديم :31:
نقل قول:
من هم هیچ مشکلی جز وی پی n ندارم.
دوستان شاتل با مودم دی لینک که مشکلی نداره؟
بزنم به کیبورد! :دی دیشب هم سرعت دانلود خوب بود هم سرعت وب گردی! 1 شب به بد هم مشکلی نداشتم.
امیدوارم هینطوری بمونه!
من بر عکس شمانقل قول:
به محض تبدیل ساعت 00:59 به 01:00
سرعتم از 62 میشه زیر 1 کیلو
و سیستم رو خاموش میکنم میرم لالا
خسته شدم از بس با یک مشت ادم نفهم پول ملت خور تو پشتیبانی هر شب مطرح کردم این قضیه رو
آخه من زنگ زدم پرسیدم گفتن اگر برای خونگی میخوای باید سربرگ از یک شرکت داشته باشی حالا مال خودت یا مال کس دیگه که توش درخواست سرویس 1mb با شماره تلفن خونه شما نوشته باشهنقل قول:
نه مشکلی نداره!نقل قول:
ولی پشتیبانی شاتل میگه مورد تایید ما نیست...
خب معلومه، باید مودم های خودشان را قالب کنند دیگهنقل قول:
برای من که حدود ۶ ماه از شاتل استفاده میکنم، هیچ مشکلی نداشته تا الاننقل قول:
دوستان شاتل با مودم دی لینک که مشکلی نداره؟
این دقیقا مشکله من هم هست، هرچی هم گفتم، کسی کاری نکرد، خدا آخر عاقبتشونو بخیر کنه!نقل قول:
من بر عکس شما
به محض تبدیل ساعت 00:59 به 01:00
سرعتم از 62 میشه زیر 1 کیلو
و سیستم رو خاموش میکنم میرم لالا
خسته شدم از بس با یک مشت ادم نفهم پول ملت خور تو پشتیبانی هر شب مطرح کردم این قضیه رو
نه شاتل زنده است...نقل قول:
این مخابراته که مرده یعنی بمیره بهتره ... پهنای باند رو آورده پایین ....
دلیل بسته شدن مسنجر و پایین اومدن پهنای باند واضحه !
من هم مشکل سرعت افتضاح و پینگ بالا رو دارم بخصوص شبها.
خبر...خبر...خبر
رکورد پینگ بدست بنده شکسته شد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز هم دیشب در دانلود فایل 450 مگابایتی از سایت خودم مشکل داشتم که فقط از 2 پورت استفاده میکرد. سرعتش 10 بود. ولی فایلهای دیگه که از سایت خودم میذاشتم که کم حجم تر بودن اونا رو با سرعت 70 دانلود میکردن.
الان یکی به من بگه تا کی میخوان این روش رو ادامه بدن؟ تا کی میخواد اینترنت اینطوری باشه؟ نه یاهو نه پیراکسی نه هیچی...
پس چرا ما هیچ مشکلی نداریم؟نقل قول:
فقط باز بایید driveresho از تو cd نصب کنی.
سلام
الان سرعت خیلی بد هستش
41900 در هر سه ماه برای 512 با سرعت دانلود اگه خدایی نکرده خوب باشه 60 با 5 گیگ محدودیت
همین مبلغ رو دوستم در همسایگی می دهد برای صبانت و میگه سرعت دانلودش 100 هستش با 6 گیگ محدودیت
اگه تایید بشه این آخرین بار هست که از شاتل استفاده میکنم
سلام.
منم یواش یواش دارم به جمع ایدیاسال دارا می پیوندم... (اوهو!) .. می خواستم مودم D-link و اینا بخرم ولی مثل اینکه نمیگذارن...
یا میگذارن؟ این خانومه گفت یکی از این مارکا رو بخر: Billion, Levelone, asus, symphony, paradyne, zyxel
ولی من d-link می خوام بخرم!! :31:
آخه دی-لینک 4 تا پورت داره 45 تومن... ولی مثلا ایسوس 1 پورت لن داره، 55 تومن! آخه این انصافه!
حالا اگه دی-لینک بخرم ایدیاسال پر؟ :13:
بعد یه چیزی... اگه بخواهیم به دو تا کامپیوتر وصل کنیم باید چیکار کنیم؟ یه توضیح کوچولو بدید لطفا...
با تشکر
نه كار ميكنه ولي اگه كوچكترين مشكلي براتون پيش بياد به پشتيباني بگي مودمم دي لينكه ما كه گفتيم تحت ساپورت ما نيست!نقل قول:
خوب اگه از خودشون نخری فردا که به مشکل برخوردی یک بهانه بزرگ دستشون هست.نقل قول:
چون تنظیمات روی مودم اعمال میشه بدون هیچ تنظیمی در ویندوز میتونی با وصل کردن کابل شبکه به کامپیوتر راحت به اینترنت وصل بشی.روی ویندوز تنظیم نمیخواد. شاتل که اینجوریه.
(ظاهرا پست من با پست قبلی دوست عزیزمون "سیامک" همزمان شد)
خوب خوشبختانه شما جزو اون معدود مشترکینی هستی که به این اوضاع اسف بار دچار نشدننقل قول:
الان ساعت 1:06 هست و دقیقا از 6 دقیقه قبل دویاره سرعت من شد یک یازدهم :31:
بابا شاتل شبانش که خیلی خرابه الان من نیم ساعته نشستم تا این فروم باز بشه بهشون هم که زنگ میزنیم میگن " ترافیک بالاست یکی دو ساعت دیگه خوب میشه " فکر کنم منظورشون همون ساعت 7 باشه شاتل خیلی مسخره شده
دفعه بعدی میخوام پارس آنلاین بگیرم نظرتون چیه ؟ تعریفش رو زیاد شنیدم با یکی از نماینده های فروشش که صحبت کردم میگفت شاتل عمدن ترافیکشو از ساعت 1 تا 7 بالا میبره :41:
الان پینگ سیستم من 860 بودش!!
حدود سه چهار دقیقه است منتظرم صفحه پی سی ورلد باز بشه!:18::18::18:
نقل قول:سرویستون ECO هستش؟نقل قول:
بابا شاتل شبانش که خیلی خرابه الان من نیم ساعته نشستم تا این فروم باز بشه بهشون هم که زنگ میزنیم میگن " ترافیک بالاست یکی دو ساعت دیگه خوب میشه " فکر کنم منظورشون همون ساعت 7 باشه شاتل خیلی مسخره شده
دفعه بعدی میخوام پارس آنلاین بگیرم نظرتون چیه ؟ تعریفش رو زیاد شنیدم با یکی از نماینده های فروشش که صحبت کردم میگفت شاتل عمدن ترافیکشو از ساعت 1 تا 7 بالا میبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فقط بچه هایی که ECO دارن هی از سرعت مینالن
اینجا شیراز! دارنده ART 5نقل قول:
یکم بخندین!
ECO 512!
برم به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بچه های شیراز کسی خبر نداره نماینده ی شاتل، آرانیک، چرا همه ی خط هاش قطعه؟ چرا دیروز تا حالا سرعت اینطوری شده؟
من هم شاتل دارم دیشب 1 گیگ و خورده ای دانلود داشتم تا 3 صبح هم تو سایتها داشتم دور میزدم
هیچ افت سرعتی ندیدم با اکو 128
اینجا شیراز دارنده اکو 128...:31::27:نقل قول:
اره مثل اینکه خط هاش مشکل پیدا کرده!نقل قول:
من که مشکلی ندارم توی سرعت دیشب هم 1200 مگابایت دانلود داشتم!
نقل قول:
بله ... eco 512 هستیم!:18:
نقل قول:
من هم در سرعت دانلود اصلا و ابدا مشکلی ندارم ... سرعت دانلود من مینیموم روی 64 هست که معقوله...
مشکل من پینگ لعنتی است !
من چون دانلود زیادی ندارم رفتم اکو گرفتم ... وگرنه که می رفتم ارت می گرفتم .... واسه من
پینگ مهمه و نه هیچ چیز دیگه ............... :19::19::19:
این پینگ نشون دهنده چیه؟چرا انقدر مهمه؟!
دیشب حوالی ساعت 2:30 سرعت فضایی شد! 68kb/s !
تایید میشهنقل قول:
کلا دیشب عالی بود
برای ماها که با شبانه مشکل داریم
گذاشتن روی auto download و این مسایل معنی نداره باید خودمون بیدار بمونیم و هی این ور و اون ور بزنیم و ترفند بزنیم باری 2 زار دانلود :31:
من امروز اخرین روز این دورم هست و از فردا دوره جدیدم شروع میشه و الان باید تا اخر شب 420 مگ مونده رو مصرف کنم :31:
این دروه با 3 گیگ ماه رمضان و 1 گیگ تولد امام رضا مجموع 7 گیگ بود
دوستان کسی میدونه چرا در تست نتیجه ام اینه اما در عمل هم تو pc هم console ها قضیه چیز دیگریست ؟
همیشه که مشکل از شما نیست ممکنه سرور هدف شلوغ باشهنقل قول:
البته به کشوری که سرور در اون قرار داره هم بستگی داره
دستوری است که مشخص میکند که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain آن را میدانيم، روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگر فعال باشد مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدر است. کاربرد اين دستور به صورت زير است:نقل قول:
ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain بايد شماره ip و يا domain آن(اگر داشته باشد) را میگذاريم.
اثر پينگ رو در كندي فرمان دادن به اينترنت يا جواب از آن ميتونيد حس كنيد. مثلاً در انجام بازي هاي آنلاين
دوستان
کسی میدونه میشه ترافیک یک user رو به یک user دیگه انتقال داد یا نه؟
ما اینجا یکی از دوستامون 3 گیگ گرفته که استفاده نمیکنه و داره حروم میشه
میخواستم بدونم اگه میشه چه کار باید که ترافیکش رو به ما انتقال بده ؟
سلامنقل قول:
انتقال که نمیشه بدی
ولی میتونی user و pass دوستت را بگیری و با سیستم خودت وصل بشی و از ترافیک دوستت استفاده کنی:46: