یادش بخیر یه زمانی با GPRS ایرانسل بازی انلاین میزدم:n02:!نقل قول:
بازی Modern combat2 درایفون 4
عجب حالی میداد.
دورانی بود مال خودش:n09:
Printable View
یادش بخیر یه زمانی با GPRS ایرانسل بازی انلاین میزدم:n02:!نقل قول:
بازی Modern combat2 درایفون 4
عجب حالی میداد.
دورانی بود مال خودش:n09:
انگاری اسکل کردن :n23: سرعت دیشب من از سرعت روزانه هم بیشتر شده بود چون نیم بها بود و حجم کم میکرد خیلی پولکی شدن دیگه واقعا نمیصرفه این همه خرج .
حالا یه شرکت دیگه از کجا پیدا کنم ؟:n28:
اینا اصلا شبا مشکل پهنای باند ندارن!!
همش سیاسته
مگه چقدر کاربر دارن که شبانه رایگان باشن؟
طوری تعرفه دادن که کمتر کسی بتونه شبانه رایگان بگیره.
اکثرا هم نیم بها هستن و شبا زیاد دانلود ندارن...
سروش دیدی گفتم بیا مخابراتنقل قول:
اصلا قابل مقایسه هست؟
نه... بقولش: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. :n02: به آسیاتک دیگه کاری ندارم، میدوارم مخابرات خراب نشه :n02:نقل قول:
امروز سرعت من داغون بود، دیگه حوصله ندارم زنگ بزنم
پینگ منم داغونه!
4.2.2.4 حدود 300
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
منم داغون شدم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# IP آدرس زمان پاسخگویی TTL
= ======= ===========
1 4.2.2.4 351 ms 64
2 4.2.2.4 350 ms 64
3 4.2.2.4 354 ms 64
4 4.2.2.4 351 ms 64
5 4.2.2.4 357 ms 64
6 4.2.2.4 349 ms 64
= ======= ===========
1 4.2.2.6 384 ms 64
2 4.2.2.6 377 ms 64
3 4.2.2.6 389 ms 64
4 4.2.2.6 375 ms 64
5 4.2.2.6 376 ms 64
= ======= ===========
1 8.8.8.8 360 ms 64
2 8.8.8.8 373 ms 64
3 8.8.8.8 357 ms 64
4 8.8.8.8 368 ms 64
5 8.8.8.8 360 ms 64
جالبی پینگ من اینه که همشون ثابتن! با اختلاف 10 15 بالا پایین..
هر چی باشه دوباره بر میگردی سرخونه اولت ولی ما.....:n02:نقل قول:
دیدی گفتم دوباره درست میشه برات:n02::n11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فقط 2 روز وقت داری تا اول تیر! وای به حالت درست نشه این پینگ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رسما امشب گند زدن توش. بعضی سایت های داخلی هم باز نمی کنه حتی با تغییر دی ان اس.
appstore هم که ارور تحریم میده
از دوطرف حمله کردن چه خودی چه استکبار جهانی !
من تقریبا هر روز دارم پیگیری میکنم کارشون به کجا پیش رفته. فعلا مخابرات قول حرفی داده.نقل قول:
هر وقت مخابرات لعنتی محدودیت رو برداشت درست میشه. در غیر این صورت زیادی حرف بزنی به این یارو میددم بخورتت از شرت راحت شم!:n02::n09:
محتوای مخفی: ...
شما مثل این که فقط با آسیاتک ارتباط نداری! با آدم خوارها هم در ارتباطی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس چه فکر کردی؟!:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه سر به سر من نذار تا موقعی که ابا از اسیاب بیفته و وضع اسیاتک خوب بشه....
سرعت برای شمام روی 50-60 ـه ؟
اره الان از هر لینکی میخوام دانلود کنم 50 60 اینا مثل اینکه زبون نفهمن ما میگیم ا مگ شبانه و همون 2 مگ خودمون کنید حالا کردن 512نقل قول:
امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه
اوه اوه واسه من چقدر سرعتش زیاد شده
515 شبانه دارم و دو تا با هم گذاشتم بره و هر کدوم حدود 120 تا سرعت دارن !!!!!
امشب قاطی کرده و سرعت شما یک مگ , دو مگی ها رو گرفته و میده به ما بدبخت بیچاره ها :دی
امشب شب فقیر و فقرا هست :دی
مال من همون 1مگ هست....
کی میخوان به وعدشون عمل کنن خدا عالمه:n13: الان بچه هایی که یه اینترنت 4500 تومنی مخابرات رودارن شبا با 250 تا رایگان دانلود میکنن :n04:نقل قول:
اونوقت ما ماهی 41 هزار تومن بدیم و چیزی جز بدترین پینگ ایران و کمترین سرعت شب برای 2 مگ حجمی رو تجربه کنیم:n28::n30:
همونطور که گفتم هر وقت زیر ساخت پهنای باندشون رو تحویل بده و مخابرات هم اجازه بده بزارن تغییرات انجام بدن!نقل قول:
من میخوام یک مگ برنزی بگیرم زنگ زدم سرعت دانلودش رو پرسیدم میگه 70-80
یعنی چی اخه
این که یک مگ نیست
حالم بهم خورد از اسیاتک
کسی یک مگ برنزی داره بهم بگه حرفشون درسته یا نه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درست گفتهنقل قول:
روی 700 کیلوبیت بسته میشه
دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :
من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :کد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .
مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)
درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .
فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.
دوست عزیز من خودم این موضوع رو تلفنی پیگیری کردم.نقل قول:
طرف میگفت اگر در قرار داد ذکر شده باشه شبانه فلان سرعت رو باید بگیری میتونی شکایت کنی. در غیر این صورت از ساعت 1 تا 8 صبح شرکت داره به ما افر میده!! و میتونه هر کاری باهاش انجام بده....
نظرت چیه؟راهی داری....؟
سلام.
من میخوام سرویس یک مگ نامحدود برنزی رو بگیرم ماهی 45500 .
زنگ زدم میگه بطور میانگین میشه با 80 تا 100 کیلوبایت دانلود کرد و هیچ محدودیتی نداره ...
دوستان که تجربه کردند راست میگه؟؟
یعنی ماهی 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟؟؟
بیجا کرد که میگه محدودیت نداره!!نقل قول:
من موقعی که خواستم دومگ محدود بگیرم ازشون میپرسیدم شبانه محدودیت داره میگفتن نه!!
پس اینکه سرویس رو گرفتم شبانه رو1مگ محدود شده. حالا هرچی میگم گفتید محدودیت نداره و... قبول نمیکنه و میگه همکار ما اشتباه گفته و...:n21:
اره سرعتت همون 70 تا 100 میچرخه.
بدی مرکز مخابرات ما اینه که یکماه جمع کردن و وصل کردن
طول میکشه اگر نه همین امروز تخلیه میکردم ... اما موضوع اینه
که آیا جایی بهتر هم هست ؟ مخابرات شهر ما اصفهان هم هیچ تنوعی
نداره و فقط یه مگ داره بدون دانلود رایگان شبانه .
نتیجه اینکه گیر افتادیم این وسط نه را پس داریم نه پیش
ولی آسیاتک چون بی منطق جواب میده و حاضر نیست کوچکترین
حقی به مشتری بده این تاسف باره
از کی سوال کردی ؟نقل قول:
تو قرارداد گفته پهنای باند 2048 (با ضریب اشتراک 1 به 1 ) حجم ماهانه ... و شبانه از فلان تا فلان ساعت رایگان ! هیچ جا نگفته که ساعت رایگان سرعتش فرق میکنه یا دست شرکته ! یعنی شرکت موظف به ارائه پهنای باند مورد قرارداد در تمام ساعات شبانه روز می باشد .
از نظر حقوقی آنچه که از تبلیغ یا قرارداد ،استباط عمومی می شود ملاک است . یعنی طرف نمی تواند بعداً بگوید منظور من فلان چیز بوده ! یا چون رایگانه هرجور خودم بخوام تنظیم میکنم . باید به دقت در قرارداد یا تبلیغ ذکر کرده باشند . وگرنه آنچه از نظر عموم مشتریان درک می شود یا نحوه گفتن و نوشتن در تبلیغ در قضاوت حساب می شود .
قبل از انتخابات وضعیت بهتر بود !!!
آرهنقل قول:
قبل انتخابات یک بهونه ای واسه کاهش سرعت داشتن
الان هم به دهنشون مزه کرده و کسی هم اعتراض نکرده برای همین سرعت همچنان کم مونده
من این سرویس رو داشتم در پایان 100 گیگ دانلود کرده بودم . محدودیتی هم نداشت . ولی سرعت وبگردی و wifi بی نهایت بد بود . یعنی اصلا در حد و اندازه های 1 مگ نیست .نقل قول:
نمیدونمچی شد که از چاله مخابرات دراومدم و افتادم تو چاه آسیاتر:n13:
توی این فاکتور فروشی که ما داریم نوشته
اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان )
1 ساعت کمش کردن و سرعت هم پایین اوردن . میشه شکایت کرد ؟
ای بابا از دیشب تا الان هنوز سرعت 60 تا هستش از سرورهای خارجی فقط از سایت های بیخود داخلی ir میشه با سرعت دانلود کرد. همه پیش بسوی شکایت
باخود واحد شکایات حرف زدم دیگه...نقل قول:
کجاش نوشته 1 به 1 ؟(اگه اینطور بود قیمتش اینی که میدیدی نبود:n02:)
من فقط اینو درسایت دیدم:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی، با در نظر گرفتن 25% ترافیک حجمی اضافه بدست آمده است.حداکثر ضریب اشتراک سرویس ها 1 به 8 میباشد.
شما به من لینک بدید که اگر ازم مدرک خواستن که شرکت باید چنین کاری بکنه دست خالی نباشم....
به هر حال من دو بار امروز به خاطر کم فروشی و خدمات شکایت کردم. ولی بازم بهتره یه مدرک قابل قبول داشته باشیم.
شما مثل اینکه تو جریان نیستی؟! مگه نمیبینی شبانه دومگ رو 1مگ محدود شده؟ بالاتر هم نمیره؟نقل قول:
سرعت وبگردی بیشتر مربوط به پینگ میشه که چون پینگ اسیاتک بالاست دیر باز میکنه.