سلام دوستان
از این کاورها کجا میشه پیدا کرد ؟
کاورهای سیلیکونی هستن ، تو نت گشتم جایی پیدا نکردم (داخل کشور )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
از این کاورها کجا میشه پیدا کرد ؟
کاورهای سیلیکونی هستن ، تو نت گشتم جایی پیدا نکردم (داخل کشور )
نقل قول:
حامد پیدا کردن این چیزا واقعا سخت هستش تو ایران،مگه اینکه بدی وارد کننده ها سفارشی واست بیارن..................
حالا این به چه دردی میخوره اصلا ؟
فقط دسته رو بزرگتر و بدفرم تر میکنه و اعصابتون رو موقع بازی گچی میکنه .
وگرنه چیز گرونی نیست :
میخوای من برات بخرم بفرستم ؟!
آخه حامد خیلی رو کنسول و دسته و کلا همه این چیزا حساسه،میخواد دسته کنسول مورد علاقش اوف نشه.................
اره دقیقا :دی
میلاد کنسول هام رو کسی ببینه فکر میکنه تازه از کارتنش بیرون اوردن :دی
حالا میلاد جان اونایی که گفتی رو چجوری میتونی برام بفرستی ؟ یک جفت می خوام یکی رنگ صورتی و یکی ابی
ولی خودمونیم ارزون هست اینجا بود 3 برابر قیمتش میشد و البته میلاد جان راهی که بشه پول رو هم برات سند کنم نیز بوگو :دی
5 یورو پول میخوای برسونی ؟ :دی بیخیال بابا .نقل قول:
من برات میگیرم میفرستم فقط چند روزی طول میکشه تا سفارش بدم بفرستند برسه دستم و ...
بعد هم باید چند روز دیگه صبر کنی تا یه مسافر گیر بیارم بدم بهش بیاره . اگر که تهرانی میری ازش میگیری اگر نیستی فامیلهاتون توی تهران میرند میگیرند دیگه :دی
محتوای مخفی: ویرایش
دوستان کسی می دونه سونی روی نسخه های پلی با ورژن بالاتر 3.55 چه اقدام انجام داد که دیگه کپی خور نمی شن ؟ و قابل دانگرید هم نیستن؟!
قابل دانگرید هستند ولی سخت افزار مخصوصشو میخواد .نقل قول:
کار خاصی هم نکرده Exploit های قبلی رو برطرف کرده که نشه از طریقشون برنامه ساین نشده اجرا کرد .
در نهایت هم هر وسیله ای هَک پذیر هستش . و خیلی وقتها کمپانی ها دم هَکرها رو میبینند که محصولشونو هَک نکنند . وگرنه سونی از نظر امنیتی و نرم افزاری به گرد پای اپل هم نمیرسه ولی میبینیم که محصولات اپل زرت و زورت هَک میشند . چرا ؟ چون اپل التماس هَکرها رو نمیکنه که هَک نکنید . اتفاقا به نفعش هم هست .
سلام دوستان عزيز
خسته نباشيد
يه مدت بود كلاً دور و ور كنسول بازي و ... نبوديم و همچنين از اخبار ها به دور
چند تا سوأل داشتم ، هم اكنون هك ـه PS3 تا كجا پيش رفته ؟ بازي هاي جديد قابل اجرا هستند ؟
( ببخشيد اگه سوألم نا مربوطه ، آخه تاپيكي نداره ! ) سوني گفته بود فعلاً امكان اجراي بازي هاي نسل پايين تر روي PS4 نيست اما دارن روش كار مي كنن كه اين امكان هم محقق بشه ، از اين خبري نشده ؟
حدود قيمت Slim ها تو ايران به چه صورت ـه ؟
با تشكر ـه فراوان
سلام.......نقل قول:
الان دیگه 99 درصد بازیها اجرا میشن،بازیهای جدید هم قبل از اینکه دیسک اصلیشون برسه،کپیشون تو بازار هست................
خیر،هنوز خبری مبنی بر اینکه میشه بازیهای قدیمی رو روی PS4 ران کرد،نیومده................
قیمت اسلیم غیر قابل کپی خور،حدود یک میلیون و قیمت مپی خور هم حدود یک میلیون و هفتصد هستش،بستگی به ظرفیت دستگاه داره......................
یا حق...........
چرا كپي خور و غير اون قيمتاشون متفاوته ؟
مگه نرم افزاري نيست كپي خور كردنش ؟ يعني سخت افزاري شده ؟ :n13: خودمون نمي تونيم ؟ :n03:
يا اينكه نكنه فريمور هاشون فرق مي كنه ؟ :n15:
پ.ن : آقا محمد دلمون بسيار براتون تنگ شده بود :n02: آقا ميلاد ارادتمنديم :n02:
البته احتمالاً بنده رو به خاطر نداريد :n16:
دستگاه هایی که قابلیت کپی شدن هستن خیلی کم شدن چون از سال 2010 به این ور پلی هایی که تولید شدن ورژن بالاتر از 3.55 بودن و تا الان به هیج وجه قابل کپی خور شدن نیستن و مطمئنا با گذشت زمان تعداد پلی های کپی خور کمتر کمتر میشه و قیمتش بالا میرهنقل قول:
اما اونها که قابلیت کپی خور شدن رو دارن مثلا کسی پلی با ورژن کمتر 3.55 کارخانه ای داشته ولی اوریج بازی می کرده و می خواد الان کپی خورش کنه حدود 50 تومن بیشتر نمیشه
نرم افزاری هست خودمون هم می تونیم مگر اینکه دانگرید بخواد که اون هم یه کار کوچیک سخت افزاری داره
خيلي خيلي خيلي ممنون بابت پاسخ گويي:n12:نقل قول:
خب ، براي دانگريد كردن فريمور ها چه محدوديتي وجود داره ؟ مي شه همه ي دستگاه ها رو با هر ورژني كه هست دانگريد كرد به ٣.٥٥ ؟
با تشكر فراوان
خیرنقل قول:
فقط اونهایی که با ورژن 3.55 تا پایین تر کارخانه ای تولید شدن بعد آپدیت شدن رو می تونیم دانگرید کنیم
مثلا کسی پلی داشته با ورژن 3.55 بعد خودش آپدیتش کرده به 4.41 رسمی حالا با دانگرید می تونه برش گردونه به 3.55
اما کسی که پلی خریده با ورژن کارخانه ای 4.41 یعنی از اول ورژن این بوده امکان دانگرید نداره و تا الان به هیچ وجه کپی خور نمیشه
من ps3 ندارم
اما دوستم میگه اگه بازیو بزنی به فلشت بری گیم نت بهش وصل کنی میتونی بازیش کنی؟
راست میگه یا خالی می بنده؟
دوستان به نظرتون احتمال ران كردن بازي هاي قديمي روي PS4 چقده ؟
کم اگر هم بذارند مثل Ps3 بعد از مدتی حذفش میکنند چون روی فروش بازیها و کنسول نسل قبل تاثیر میذاره .نقل قول:
دستگاه پلی استیشن گیم نت باید حتما کپی خور باشه!!نقل قول:
اگه پلی استیشن گیم نت کپی خور باشه و نسخه کاستومش هم اخرین نسخه باشه می تونید بازی کنی تمام بازی هارو(بدون نیاز به پچ و فیکس) البته مدتی برای نصب بازی روی هارد زمان می بره و اون هم اگه هارد جا نداشته باشه نمی تونید نصب و اجرا کنید
در مورد ورژن بگم که مثلا ورژن کپی خور دستگاه 3.55 کاستوم هست و بازی شما مثلا 4.41 کاستوم می خواد اون موقع شما باید پچ و فیکس بازی رو همراه داشته باشید
نکته دیگه اینکه بعضی بازی ها برای اجرا باید یک دیسک اورجینال که مهم نیست از چه بازی باشه باید تو دستگاه باشه تا بتونید بازی کپی رو اجرا کنید
سلام. من در اجرای Medal of honor warfighter مشکل دارم. وقتی بازی رو در مولتی من انتخاب می کنم ارور میده Transfer to internal hdd or change title settings وقتی هم که میریزم تو اینترنال برعکس همین رو نشون میده! لطفا" راهنمایی کنید.
ممنون
انقد آنچارتد رو نخریدم تا خود PSN از رو رفت مجانی بهم دادتش :دی
سلام دوستان یه پلی 3 سالم با هارد 80 و سنسور حرکتی + 10 تا بازی اصل مثل : اویل 5 و متالگیر و ...... چقدر می ارزه ؟ 8 ماه کارکرده .
٢ سوأل :
١.PS3 هك بشه مي شه باش آنلاين بازي كرد و PSN و ... ؟ بن نمي كنن ؟
٢.اين PS3 جديدا ( كلاسيك ) فريمور هاشون از چند شروع مي شه ؟ ٣.٥٥ نزدن ؟
?!kan ik uw accountgegevensنقل قول:
بستگی به نوع PS3 داره،اسلیم یا فت؟!نقل قول:
اگه فت هستش چه نوعی؟!
ریفر یا غیر ریفر؟!
10 تا بازیش چیاس؟!
نقل قول:
1 - فعلا میشه بازی کرد،اما به خطرش نمیارزه،مایکرو که نیست،سونیه:n02:
2 - ویچ PS3?!،منظورت از کلاسیک همون سوپر اسلیمه؟!،اگه آره،نه کپی خور نمیشه،به هیچ وجه..........
این هلندیه :دینقل قول:
?!kan ik uw accountgegevens
داداش گرامرش که درسته،دلمو نشکن،Dutch میوچ ضعیفه...............نقل قول:
در ضمن،بحث رو عوض نکن،جواب مردم رو بده.............
+
بعدشم من میخواستم از Kanto استفاده کنم،دیکشنریم اینو پیشنهاد داد،میرم پولمو از برنامه نویساش پس میگیرم:n02:
خوب من هلندی بلد نیستم :دینقل قول:
من میخوام کنسول بخرم.خودم پلی استیشن 3 دوست دارم.در موردش و ایکس باکس خیلی تحقیق کردم.هرکدام خوبی و بدیهاییی دارند.میخواستم کمکم کنید.الان که کپی خور پلی استیشن راحت شده و بازیهاش زیاد شده ایا بهتر است پلی استیشن بخرم یا ایکس باکس.ممنونتون میشم اگر راهنماییم کنید.با سپاس
هیچکدام دست دوم تمیز اگه پیدا کردی بگیر تا کمتر از 5 ماه دیگه هر دوی اینا به تاریخ می پیوندند
ممنون.فکر می کنید سونی بیشتر از پلی استیشن حمایت می کنه یا مایکروسافت از ایکس باکس؟یعنی برای کدامشون تا مدت بیشتری بازی میاد؟دست دوم پلی اسیشن قیمت دارم که هم قیمت ایکس باکس آکبند هست اما خب میگن بازیهای اختصاصی پلی استیشن ارزش خریدن دارننقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
این تاپیک بسته می شود و سوالات خود را می توانید به صورت تاپیک هایی جداگانه بپرسید.
فقط اینکه عنوان تاپیک باید طوری باشد تا موضوع را به درستی و واضح برساند.
سوالاتی مثه -- و نحوه اتصال به مانیتور و یا راهنمایی برای خرید و ... هم در تاپیک های مخصوصی که برای آنها وجود دارد، بپرسید.
ممنون از توجه همگی