نقل قول:
سلام مرسي ممنون از راهنماييت
خوب من هرچي به پسر خالم گفتم يكي ديگشو بياره گفت نميخوام
حالا اصلا اين 1 دونه چراغ قرمزي كه روشن شد ربطي به كپي خور شدن داره؟
يا يه مشكله سخت افزاريه؟
نقل قول:
سلام مرسي ممنون از راهنماييت
خوب من هرچي به پسر خالم گفتم يكي ديگشو بياره گفت نميخوام
حالا اصلا اين 1 دونه چراغ قرمزي كه روشن شد ربطي به كپي خور شدن داره؟
يا يه مشكله سخت افزاريه؟
سلام مرسي شهاب جاننقل قول:
دقيقا منم همچين چيزي ميخوام ولي هرجا ميرم ندارن
از كجا ميشه همچين چيزي گير بيارم ؟
از بس دنبالش گشتم ديونه شدم
اگه بخوام بزنمش به ما نيتور كيفيت تصويرش خوبه؟
اهان فهمیدم!:31:نقل قول:
والا نمیدونم:31:
تا حالا به این موضوع توجه نکرده بودم!
راستی تو چیکار به این فایلاش داری بازیتو بکنو حالشو ببر!:31:
خواهش میکنم امیر جون!نقل قول:
والا کامپیوتری ها باید داشته باشن شما هر جا که سر مرکز کامپیوتر فروشی هست باید برید و این تبدیل را بخرید اسمش هم دو سر مادگی vga هست.
کیفیتش هم بله خوبه من خودم یه مدت استفاده میکردم که خیلی بهم حالید!:31:
deleteeeeeeeeeeee
امیر خان شما باید بری به لوازم جانبی فروشی های شبکه و کابل ها که خیلی هم کم هستن .نقل قول:
تو پاساژ ولیعصر فقط یکی هست و تو پاساژ رضا هم فقط 2 تا مغازه از این جور چیزا دارن.
:31: خب میخوام بدونم دیگه !نقل قول:
دوستان من هنوز بن نشدم !
یعنی وصل شم بن میشم
کاره خاصی باید انجام بدم یا مثه قدیما وصل شم ؟
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
نقل قول:
شما مانیتورت چیه ؟
اگه تا تا حالا به LIVE نرفتین با با اپدیت درایو به LT میتونید به راحتی به LIVE برید و ترسی از بن شدن نخواهید داشت. اما اگر قبلا حتی یک بار به LIVE رفته باشید حتی با داشتن LT هم بن خواهید شد.نقل قول:
شما یه رجوع کن به صندوق پیام هات توضیجات لازم داده شده :دینقل قول:
دوستان من هنوز بن نشدم !
یعنی وصل شم بن میشم
کاره خاصی باید انجام بدم یا مثه قدیما وصل شم ؟
نقل قول:
قبلا زاید توش ولو بودم :دی
Viewierproof گیمرتگم بود COD4 زیاد بازی می کردم
حالا نمی تونم دیگه وصل شم ؟ می خوام یکم با نوید و محمد بازی کنم :دی
نه دیگه متاسفانه نمیشه! اگه برید کنسول بن میشه.نقل قول:
نوید هم خودش به خاطر همین موضوع مجبور شد یه کنسول دیگه بخره
سلام
مانيتور من هم LG FLATRON F700P تقريبه مال 6 سال پيشه
نقل قول:
سلام مرسي آقا شهاب گل
حالا از شانس خوبه من كه امروز هم جمعه هست
حالا ببينم فردا گيرم مياد يا نه
ولي ديروز داشتم دنبالش ميگشتم چند جا داشتن اما به جاي 15 پين 9 پين بود
شكلشم مثل اين كابلهايي هست كه براي lcd به مانيتور ميزنن ولي دوسرش نر ي هست اينجوري بود
در كل بخوام بگم سيمي بود ولي خوب دو سرش مادگي بود 9 پين هم بود قيمتش هم 1500 تومن
حالا اگه 15 پين گيرم بياد همون حالت سيمي باشه كارمو راه ميندازه؟
چي گفتم خودم هم نفهميدم چي شد:31:
نه امیر جون مشکلی نداره شما هر کدومش چه سیمی و چه معمولی رو بگیرید مشکلی نداره.نقل قول:
طبق اخرین تست های اینجانب گیم پد farassoo fgp 660 به 360 نمی خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه 1 ساعت میشد داشتم با 360 بازی میکردم که یهو کنسول خاموش شد و چراغ پاور قرمز شد و مجبور شدم دوشاخه رو از پریز بکشم . البته دوشاخه 360 رو به محافظ وصل کردم و محافظ رو کلا کشیدم و دوباره زدم چراغ به حالت معمولی (زرد) بازگشت و دستگاه روشن شد و کار کرد . منتها بازی نکردم باهاش و زود خاموشش کردم . دست زدم به پاور کلی داغ شده بود .
جریان چیه ؟ واسه کسی پیش اومده ؟ پاور داره میسوزه ؟
دوستان من LT رو از کجا دانلود کنم می شه سریعا لینک مستقیم بدین ؟! روش نصبش چطوریه ؟! آموزش ندارین؟!
می شه لینک آموزشش رو هم بدین !
واسه من پیش اومدهنقل قول:
نه مشکلی نداره روی خود پاور هم نوشته که وقتی برق نوسان و این چیزا داشته باشه قرمز می شه:10:
دستگاه های آرکید هم پورت hdmi دارند؟؟؟؟ کلا به نظر شما به نسبت قیمت الایت بیشتر میارزه یا آرکید؟؟؟
البته نشده کلید کنم رو داغ شدن پاور که بخوام هی تست کنم که چقدر داغ میکنه . اما اینبار بیشتر داغ کرده بود .نقل قول:
آره روشو خوندم . پس اوتومات دستگاه خاموش میشه . فقط گفتم یه موردی نباشه که ندونم و به دستگاه اسیب برسه یا خود پاور چیزیش سه .
TNX a lot
سلام دوستان، من شاید برای عید بخوام یه دستگاه xbox بخرم، الان زنگ زدم به دوستم که تو رشت مغازه فروش کنسول دارن، گفت یه سری اومده، که فکر کنم، فکر کنم گفت اسمش super elite هست! که خودش دوتا دسته اورجینال داره و نمیدونم 120 گیگ هارد یه کمتر ( یا بیشتر ) و یه سری توضیحات دیگه که من چون همینجوری سر سری میخواستم ببینم مزنه چطوره زیاد توجه نکردم. قیمتش هم گفت 500 و خورده ای!
مدل های دیگه هم، از 315 شروع میشد.
خواستم ببینم الان چه مدلی بخرم خوبه؟
میخوام Live هم بازی کنم، البته فکر کنم فرقی نمیکنه چه دستگاهی بگیری و همه این قابلیت رو دارن...
بله دارن دوست عزیزنقل قول:
اگه شدید از نظر قیمت مشکل دارید مطمنا Arcade
ولی می ارزه 70 تومان گرونتر برای یک هارد 120 که جدا دیگه یک نیازه الان
اونها pack ویژس که با دو دسته همراهشه که اصلا نمیصرفه با این قیمت فضایینقل قول:
الان elite قیمتش 340 هست و با یک دسته اضافی میشه 375 تومان
کمترینش هم Arcade هست 270 تومان که هارد نداره
اگه مشکل پولی نداری elite بگیر
بله همشون live دارن متهی برای بازی online باید پول بدی gold بگیری
سلام
یکی از دوستان من مدل ارکید داره چند روزیه براش یک هارد 120 خریده ولی وقتی بازی رو نصب می کنه و می خواد اجرا کنه میاد بیرون و ارور های مختلفی رو میده...مثلا..
This disc is unreadable
Clean the disc whita soft clot
اکثرا هم اینو میده..
The game coad not stav Please Download the game agane
این در صورتیه که همون بازی موقعی که از روی دیسک خونده میشه اجرا میشه و مشکلی پیش نمیاد..؟؟
ممنون.
اهل فن از کمسیون مربوطه کسی نیست یه نگاهی به ما بکنه...نقل قول:
بابا این دوستمون خودشو کشت کلی سیو از دست داده ...
دسته من بعضی وقتها یهویی خاموش می شه باتریش هم پره نمی دونم مشکل از کجاست مثلا یه روز هی خاموش میشه باز روشن می کنم خاموش می شه ولی یه روزه دیگه اصلا خاموش نمی شه. چیکار کنم؟
سلام to all
خب میدونید که درایو HD-DVD , XBOX هست:thumbsup:
و اچ دی دی وی دی ها در ظرفیت های 15 و 30 و 51 گیگابایت هستند پس چرا بازی های XBOX روی DVD DL یا DVD9 هستند؟:blink:
چرا بازی ها روی HD DVD نیستند؟؟ مثلا مس افکت 2 رو روی یه HD DVD بزنند که دیگه 2 حلقه نشه.
لطفا توضیح بدید ممنون
بعضی موقعها این هاردهای -- شده با کنسول ناسازگاری میکنن . باید تو مغازه تست میگرفت . اولین کاری که میکنه باید به فروشنده مراجعه کنه و قضیه رو بگه .نقل قول:
منظورت چیه کلی سیو از دست داده . اگر رو هاردش بازی نصب میکنه ولی از رو هارد اجرا نمیکنه . به سیوا چه ربطی داره . مگه تونسته بازی از رو هارد اجرا کنه که سیوش کنه !؟
نقل قول:
1.احتمالا از باتری ضعیف یا نامرغوب استفاده کردی . چون اگر از این باتری های ارزون و تقلبی استفاده کنید ظرفیت باتری درست نمایش داده نمیشه و شاید حتی یک خط کم کرده باشه اما تموم شده باشه .
2.اگر فاصله از کنسول بیشتر از 9 متر باشه هم دسته خاموش میشه .
3.غیر اصل بودن دسته (شاید)
الان اون elite که گفتی، مدار جاسپر هست؟ با 120 گیگ هارد؟نقل قول:
چون امروز رفتم مغازش، Elite که مدارش جاسپر بود و 120 گیگ هارد داشت رو میدادن 415!
میخوام ببینم اگه گرون میده، از تهران بگیرم...
بله جاسپر هست.همه الیت ها هارد 120 دارن.نقل قول:
سعی کن از تهران بسونی دیگه حتما میدونی از کجاااا.....:31:
هیچ کس اطلاعاتی نداره؟؟نقل قول:
1 - صرف اقتصادینقل قول:
2 - در حال حاضر نیازی نیست .
خیر دوست عزیز درایو این کنسول HD DVD نیست.نقل قول:
یک زمانی قرار بود ماکروسافت برای رقابت با BD کنسول PS3 این کار را کنه ولی خیلی زود این کار با شکست روبرو شد. البته الان هم جدا این درایو ها فروخته میشه اما تنها برای فیلم و موزیک هست و برای بازی استفاده نمیشه.
الان درایو XBOX من HD DVD هست دیگه؟نقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
دوستان که گفتن
hd drive یک زمانی جدا فروخته میشد و کنار کنسول قرار میگرفت که اونم تولیدش قطع شد
اینم تصویرش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت راستی اونیه که شما میگی
درایو فابریك HD ، xbox نیستش!نقل قول:
خب میدونید که درایو HD-DVD , XBOX هست
و اچ دی دی وی دی ها در ظرفیت های 15 و 30 و 51 گیگابایت هستند پس چرا بازی های XBOX روی DVD DL یا DVD9 هستند؟
چرا بازی ها روی HD DVD نیستند؟؟ مثلا مس افکت 2 رو روی یه HD DVD بزنند که دیگه 2 حلقه نشه.
لطفا توضیح بدید ممنون
بلكه درایو HD رو باید جدا بگیرین كه اونم بیشتر برای فیلم های BLU RAY هستش
نقل قول:
سلام مرسي شهاب عزيز ممنون از راهنماييت
امروز رفتم گرفتم يه تبديل 3 سر يك سرش نري 2 سرش مادگي قيمتش هم 4000 تومن بود
كارمو راه انداخت ولي اين قدر خوش شانسم كه حالا از اين شانس خوب من كابل مانيتورم خراب شده تصويرش سبز شده حالا فردا بابد ببرم كابل مانيتور درست كنم
از بس كه خوش شانسم داره اينجوري ميشه
ميدونم از شانس خوب من اين ايكس باكسم 3 چراغ ميشه :31:
بازم ممنون از راهنماييت خيلي كمك كرد دستت هم درد نكنه
فیلم های Blueray اونم تو درایورهای HD DVD ?!نقل قول:
بلكه درایو HD رو باید جدا بگیرین كه اونم بیشتر برای فیلم های BLU RAY هستش
مگه این درایو ، Blue Ray-ROM هم هست؟
نه عزیز , همون HD-DVD هست.نقل قول:
با سلامنقل قول:
اين HD-DVD متعلق به شركت TOSHIBA بود كه نتوانست در مقابل BLU-RAY رقابت كند و حتي هم هك شد!
چون BLU-RAY هك نشد و هم فيلم و هم بازي هاي PS3 روش بود در نتيجه توليد HD-DVD متوقف شد.
لازم به ذكره كه مايكروسافت از اول هم HD-DVD رو براي ديدن فيلم روي 360 به بازار ارائه كرده بود و بازي هاش رو روي DVD 9 به بازار عرضه كرد.(اكثر بازي ها روي يه DVDجا ميشه و تعداد كمي از بازي ها روي 2 يا تعداد بيشتري عرضه شده كه تعدادش كمتر از انگشتان دست هست! :31:)
اين درايو فقط قادر بود كه cd و dvd و hd- dvd را بخونه و براي خواندن Blue Ray احتياج به Blue Ray-ROM است كه PS3 قادر به انجام اين كار هست.نقل قول:
اول از همه بگم که، هیچ خوشم نمیاد به کسی توهین کنم!
فقط برای روشن شدن خودم دارم اینو میگم
میخوام بدونم چند نفر تو این فروم از فروشگاه فتحی خرید کردن؟
راضی بودن؟
دستگاه آک بوده؟
چون یه چیزایی شنیدم، که میگن ایشون جنس دسته دو رو بجای آک میدن.
بازم میگم، اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم، فقط سوال بود برای روشن شدن خودم!!!!
عجب حرف عجیبی !! کی اینو گفته حالا !؟ تو این فروم هست ؟نقل قول:
البته رقبای فتحی زیاد هستن و بالاخره باید این حرف ها برای حذب کردن مشتری برای خودشون باید زده بشه