سلام دوستان اخیرا" یه مشکل دارم
تاریخ و ساعت تلفن رو هی تنظیم میکنم بعد خراب میشه نمی دونم حالا چکارش کنم لطفا" راهنمایی کنید مدل گوشی هم k750
سلام دوستان اخیرا" یه مشکل دارم
تاریخ و ساعت تلفن رو هی تنظیم میکنم بعد خراب میشه نمی دونم حالا چکارش کنم لطفا" راهنمایی کنید مدل گوشی هم k750
سلام ؛ من یه گوشی w810 دارم که بعد از اینکه شارژش تموم شد و گوشی خاموش شد زدمش به شارژ و بعد از حدودا 5 ساعت که از برق کشیدمش دیگه روشن نشد!!! به نظر شما چش شده؟! یعنی سوخته؟! اگه سوخته کدوم قسمتش سوخته؟!
اینم بگم که وقتی باتری رو درمیارم و دوباره سر جاش میذارم و بعد دکمه پاورش رو میزنم فقط یه لحظه صفحه سفید میشه و بعد دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده.
به شارژم میزنم فقط چراغش روشن میشه و روشن باقی میمونه!!!!
باسلام
من گوشی k510i دارم gprs رو فعال کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اون sms که باید از طرف مخابرات برای تنظیمات بیاد برای من نمی آد تنظیماتشو یکی برام بگه ممنون
server addres = 192.168.194.073نقل قول:
باسلام
من گوشی k510i دارم gprs رو فعال کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اون sms که باید از طرف مخابرات برای تنظیمات بیاد برای من نمی آد تنظیماتشو یکی برام بگه ممنون
server port =8080
Authentication = PAP
اینارو پیدا کن و این اعداد رو بزار
دوســـت عزیز برای سونی کدی نیســـت :41:نقل قول:
تو قسمت تنظیمات رفته باشی دو گزینه هســـت یکی ریست تنظیمات و دیگری ریست کلی که همه چیز رو پاک میکنه مثل فرمـــت:40:
اگه اکولایزر نیســـت پس :نقل قول:
1. شاید گوشیش K750 قدیمی باشــه چون صدای بهتری و واضحتری دارن
2. گوشیش رو هک کرده و اکوستیک ریختـــه
موفق باشید!:40:
به قسمت تنظيم زمان مي رويد و GMT را روي 03:30+ تنظيم كنيدنقل قول:
و یه گزینه دیگه هم داره که اونو غیرفعال کن که مربوط به اپدیت میشـــه:46:
دوست عزیز گوشی شما بایـــد فلش بشـــه تا بالا بـــیاد :20:نقل قول:
سوختن که نسوختــــه مگه الکیـــه با یه شارز زدن بسوزه :13:
موفق باشید!:40:
مرسی امیدوارم با فلش درست بشه:20:نقل قول:
انشااللهنقل قول:
100% با فلش کرن درســـت میشه دوست عزیـــز:11:
خودت میخوای فلش کنی یا بدی بیرون :20:
یکی از دوستام بلده میدم بهش فلش کنه ممنونم از شما!:46::11:نقل قول:
از contact های گوشی w800 چطوری میشه رو کامپیوتر backup گرفت؟ با نرم افزار خودش نتونستم میشه راهنمایی کنید؟