ما که دعوا نداریم! نظره بابا!
نقل قول:
1- چه ربطی داره؟!؟!؟
2- پایین اومدن کیفیت عکسها چند دلیل داره که فقط یکیش کثیف شدن اون شیشه بیرونیه . قبلا هم توضیح دادم . در مورد کثیفی هم پیشنهاد هم دادم دوبار میگم از روزی که گوشی رو میخری به هیچ وجه لنزشو نمیز نکن مخصوصا با دیتمال کاغذی که نابودش میکنه و بهترین راه پیشگیریه . حالا اگر خواستی نمیز کنی با لنز پاک کن مخصوص بکن بدون هیچ مایع نمیز کننده ای .
3- چه ربطی داره؟!؟!؟
4 - قرار نیست کسی گوشیشو بندازه تو آب . رطوبت همه جا هست . دستت . جیبت . دم گوشت . توی هوا . باد کولر .. . ( برای درک مفهوم رطوبت به کتاب علوم دوم دبستان مراجعه کنید . ) گرد و خاک هم به همین ترتیب. ...
با اجازتون باید بگم حرفت کاملا مزخرفه و هیچ ربطی با کشور خاصی نداره . توی همه فرهنگ ها و کشور ها و تمدن ها هم آدم احمق هست هم گرد و خاک و هم رطوبت. لطفا دیگه با این حرفای دگم به من و بقیه ایرانی ها توهین نکن .
5 - باهات 100 درصد موافقم . این ایراد گوشیه که محافظ نداره .
6- اگر تند حرف زدم به این خاطر بود که حرفات بی منطق بود
7- شما رابطه ای یا دوستی با cdplayer نداری؟
1: ربطش اینه که شما میگی گوشی داغون میشه، ولی دوربین کاملا جدا از گوشیه!و ربطی به داخل گوشی نداره!
2: من از روز اول هم فقط با فرچه لنز پاک کن تمیزش کردم، اما هیچ نتیجه ای نداره چون مرطب انگشت میره توش، و اون خط میندازه!
4: اگه بخوای باد کولر و ... در نظر بگیری، پس میکروفون و بلندگوی اصلی و کوچیک که کاملا بازه و فقط یه توری باریک جلوشه اون چی میشه پس؟؟
شما تا حالا این جمله به گوشت نخورده؟؟ : " سونی اریکسون گوشی زیادی ظریفه! به درد نمیخوره، نوکیا خوبه که سخت جونه! هر کاری کنی خراب نمیشه" (در حالی که همیشه اینجوری نیست) این حرفارو فقط تو ایران میشنوی...
5:به فکر یه چاره باشیم:46:
6: این فوروم برای من مثل یه خوانوادهست :46: تا بهمون فهش ندی ناراحت نمیشیم !:31:
7: خوشبختانه نه! من 100 بار گفتم بازم میگم، تو این قیمتها ،50 تومن هم بزاری روش، بالا تر و باحال تر از این گوشی پیدا نمیشه! هر گلی یه خاری داره...، این لنز هم خار این گوشیه :20:
فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین:46: چون کم کم داره این قسمت خراب میشه و شما بالاتر از مایی بالاخره:46: