ممنون از راهنماییتنقل قول:
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
Printable View
ممنون از راهنماییتنقل قول:
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!نقل قول:
راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟
نقل قول:
ویندوزم 7
میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه
مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم
[QUOTE=payam110313;5804934]چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار:41:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم
[QUOTE=ak313;5806704]نقل قول:
اگه هر چه زودتر بذاری ممنون میشم راستی غیر از tmpg نرم افزاری دیگه سراغ نداری که کار منو حل کنه
خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! :31: چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.نقل قول:
برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تبهای بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه! :46:
اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.
نقل قول:
فکر کنم باید تو فروم های خارجی بگردیم
راستی premire مشکلا حل نمیکنه؟
از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
[HTML]http://cid-6ba3f6665d82d26c.office.live.com/self.aspx/public%20files/TMPG.rar[/HTML]
نقل قول:
ممنون غیر از این نرم افزار دیگه ای سراغ نداری؟
نه دوست عزیز با برنامه دیگری آشنا نیستم