سلام
متاسفانه باید ویندوز عوض کنم حالا نمیدونم با آپدیت های کاسپر 2104 چه کار کنم آیا شما راهی دارید ؟
فکر کنم کسپر 2014 سیستم خیلی کند میکنه اگر خواستم انتی ویروس عوض کنم به نظر شما از چی استفاده کنم ؟
Printable View
سلام
متاسفانه باید ویندوز عوض کنم حالا نمیدونم با آپدیت های کاسپر 2104 چه کار کنم آیا شما راهی دارید ؟
فکر کنم کسپر 2014 سیستم خیلی کند میکنه اگر خواستم انتی ویروس عوض کنم به نظر شما از چی استفاده کنم ؟
بله متاسفانه کاسپر 2014 آپدیت آقلاین ندارهنقل قول:
از لحاظ کند کردن سیستم بخاطر استفاده بیش از حد از منابع سیستم هستش
شما یکبار کومودو یا امسی سافت رو هم تست کنید
به تاپیک هر کدوم مراجعه کنید تا بیشتر آشناشین
:n16:
در مورد اسکن،من الان تست کردم،در ابتدا مصرف از cpu به 80 تا 95 درصد رسید اما بعد از 30 ثانیه به زیر %10 رفت و از 10-15 بالاتر نیومد.نقل قول:
رم هم 256 مگ مصرف میکرد.
در نسخه 2014 کسپر بسیار سبکتر شده،اگه حتی هنگام کاردن با برنامه ها یا در اینترنت مشکل سرعت هست،احتمالا یک برنامه ناسازگار در سیستم موجوده که با برنامه getsysteminfo باید بررسی بشه
من 2 ترابایت اطلاعات رو در در حالت high level در اسکن و آنتی ویروس،فول اسکن کردم،در مدت 4 ساعت به پایان رسید.(فقط 2 تا فایل مشکوک پیدا شد:n20: )
بنظرم این زمان با این سطح تنظیمات،باید مناسب باشه
شما ابتدا از مسیر زیر setting-->general تیک گزینه Perform Recommended Action Automatically رو بردار تا کسپر به حالت تعاملی برهنقل قول:
سپس از قسمت Setting-->Protection Center-->Firewall-->Configure Application Rules برنامه مورد نظر خودتون رو پیدا کرده و قوانین مورد نظر رو به حالت Promt For Action تغییر دهید تا از کاربر سوال شود.
آیا کوموندو مشکل آپدیت آفلاین را ندارهنقل قول:
شنیده ام شرکت کاسپر دیگه به ایران نمایندگی محصولاتش نمیده درسته ؟
اصلانقل قول:
دقیق اطلاع ندارم ولی حرف هایی در این باره شنیدم
هیچ سایتی فرومی چیزی نیست که کلید pure3 رو تبدیل کنه واسه 2014 به ما بده دعاش کنیم؟!:n02:
ببخشید نسخه Kaspersky Internet Security 2014 v14.0.0.4651 مگه رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه ؟ موقع نصب این ارور رو میده چکار باید بکنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید نصب بشهنقل قول:
چون ناسازگاری نداره
شما بی برنامه زیر یه گزارش تهیه کنید و اینجا قرار بدین تا بررسی بشه
خدمت شمانقل قول:
ممنونم ولی نمیشه دانلودش کردنقل قول:
میشه جای دیگه آپلودش کنید؟
متشکرم