من جای شماها بودم کلام رو مینداختم هوا
بابا من 1 مگ مخابرات دارم ، به زور 100 کیلوبایت بر ثانیه میره ( من شبی نهایتا 800 مگ دانلود کنم ، حداکثر )
بعد شرکت شما ، طرف با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکنه
خوبه دیگه ، ناشکر نباشین
Printable View
من جای شماها بودم کلام رو مینداختم هوا
بابا من 1 مگ مخابرات دارم ، به زور 100 کیلوبایت بر ثانیه میره ( من شبی نهایتا 800 مگ دانلود کنم ، حداکثر )
بعد شرکت شما ، طرف با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکنه
خوبه دیگه ، ناشکر نباشین
سلام بچه ها یه چند روزی حس میکردم ترافیکم رو بیشتر از اون چیزی که مصرف میکنم داره ازم کم میکنه امروز برای امتهان یه فایل 835 مگی دان کردم ولی 1050 مگ ازم کم کرد کسی هست همچین مشکلی داشته باشه چه جوری میشه پیگیریش کرد؟
پسوردت رو عوض کن , پشتیبانی همینو میگه و زیاد کارتو راه نمی اندازه , چون همشون دختر هستند و هیچی یاد ندارند:n02: برای این چیزها هم شکایت فایده نداره.نقل قول:
دوست عزیز اپلودت رو هم حساب کردی هنگام دانلود مقداری از حجمت برا اپلود کم میشهنقل قول:
سلام مهدی جاننقل قول:
عجب سرعت فضایی داری , یک لحظه فکر کردم برگشتی آسیاتک , جا خوردم . :n02:
نکنه مثل شاتل محدودت کردن . حداقل باید روزانت زیاد باشه . البته شبانه من هم چنگی به دل نمیزنه و مثل تو هست .
بابا این از حجم آپلود هم گذشته ؟ مگه آپلود 200 مگ باید باشه برای 1 گیگ !:n02: , این موضوع مشکوک میزنه .نقل قول:
معمولا هر 1 گیگ تقریبا 100 مگ اپلود داره میمونه یه 100 مگ دیگه که اگه isp نو هر گیگ 100 ندزده که دیگه isp نیست میشه چغندر:n02:نقل قول:
از نظر امنیت و پسورد وایرلس مطمئنم که مشکلی نیست در ضمن اون فایل امروز با کابل دان کردم و وایرلسو هم خاموش کرده بودم فیلتر شکن و vpn استفاده نمیکردم اپلود خیلی رفته باشه 30 مگه اما بیشتر از 200 مگه اینا با هم اختلاف دارن صدر صد دارن حجم دزدی میکنن دوستان شما هم یه تست کنید ببینید چی میشهنقل قول:
ضمنا دوستان , بهتون گفته بودم که اگر الان به پشتیبانی زنگ بزنید میگن که دقیقا چه فایلی داری دانلود می کنی :n02: حداقل تو شرکت آسیاتک خودم تست کردم .
اگر حجمی کم نشه غیر طبیعی است . اون 200 مگی که از شما کم شده به خاطر آبنومان بوده :n02: , دقیقا مثل قبض تلفن میمونه که حتی اگر مصرف هم نکنی باز آبنومانش میاد!!
سلام هادی جاننقل قول:
اره والا:n02:دیشب بدجوری اذیت کرد....
فعلا که دوشبه دانلود شبانه برام خوب بوده...
شما این چند شبه چقدر گرفتی؟