نه داداش این چه حرفیه. لطف داری.
پارسال رتبم 5531 شد. انتخاب رشته نکردم و الانم پشت کنکوریم. ( البته بدآموزی نشه هاااا !!!! )
12 ساعت واسه یه فصل شیمی 2 بنظرم زیادی زیاده! من واسه شیمی 2 ، آبی قلمچی رو خیلی قبول دارم. پارسال بعد عید گزیده نکاتش رو خوندم و تو کنکور شیمی 2 ها رو زدم. راستش دقیق نمیدونم چقدر از حفظیات متن کتاب درسی شیمی 2 توو کنکور مطرح میشه. ولی فکر میکنم اگه گزیده نکات آبی رو بخونی و نصف تستای مبتکران رو بزنی کافی باشه.
یادش بخیر منم پارسال ازین محاسبات زیاد انجام میدادم! پدر ماشین حسابارو دراورده بودم! بیشتر این محاسبات هم عملی نشد. دلیل اصلیش هم این بود که ساعت مطالعم رو زیاد درنظر میگرفتم . مثلن همون 12 - 13 ساعت و نمیتونستم اجرا کنم و همه ی درسام نصفه نیمه باقی میموند. کلن پارسال بعد عید یادمه فقط یک روز تونستم 13 ساعت بخونم! ولی امسال باتجربه تر عمل کردم و الان روزی 10 ساعت برنامه ریختم و روز قبل آزمون رو هم خالی میزارم. (البته بین خودمون بمونه بازم نمیتونم اجرا کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) .
البته میدونم که شما خیلی با انگیزه تر و با پشتکار تری. و مطمئنم که اشتباهای پارسال منو تکرار نمیکنی.
در مورد دینامیک هم دقیقن نمیدونم! آخه بستگی داره به چه سوالی بگیم سخت. ولی میدونم اگه یه مقدار فیزیک پیش1 سخت باشه، عوضش پیش2 آسونتره و اینا همدیگرو جبران میکنن.