دوستان تاپیک تجربیاته نه پرسش و پاسخ /
لطفا برای این موارد تاپیک مجزا ایجاد کنید در انجمن متفرقه /
ممنون /
Printable View
دوستان تاپیک تجربیاته نه پرسش و پاسخ /
لطفا برای این موارد تاپیک مجزا ایجاد کنید در انجمن متفرقه /
ممنون /
آدم بچگیش باید بچگی کنه ... جوونیش باید جوونی کنه ...
چون بهترین زمان زندگی هر فردی توی همین سن هاست
از سن بلوغم به بعد خودم همه چی رو سخت گرفتم ... زندگی و روزگار رو خیلی جدی گرفتم ...
حالا هم میبینم که چقدر از هم سن و سالام سرخورده تر و شکستاده ترم ...
یه وقتایی دیگه فکر میکردم بدتر از این نمیتونه بشه اما اتفاقهایی افتاد که دیدم بدتر هم میشه ... وقتی زندگیمو مرور کردم دیدم هرسالم بدتر از سال گذشته اش بوده ... بطوری که حسرت اون شرایطی که سال پیش داشتم رو در اون زمان میخوردم ... از کجا معلوم که سال دیگه هم حسرت الانمو نخورم ؟
همیشه از همه چیز و همه کس شاکی بودم اما وقتی خوب فکر کردم دیدم مقصر اصلی خودم هستم ...
لحظه لحظه های زندگی را سپری کردیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در همان لحظاتی بود که سپری شد (شریعتی)
میخواهید بفهمید شخصیت ی ادم چجوریه؟
خیلی ساده ! بهش بدی کنید اینقدر راحت خودش و معرفی میکنه ک خودتون هم متحیر میمونید
خودم سال ها بی توقعی ب کسی محبت کردم یک بار امتحانش کردم و اون خیلی ساده از امتحان ساده من رد شد!
بچه تر که بودم همیشه از ادمهایی که خیلی خوب حرف میزدنند((اصطلاحا چرب زبان بودند)) بدم می اومد میگفتم ادم باید ساده باشه ساده بگه و...
سالها گذشت الان به این نتیجه رسیدم در جامعه ما چه در زمینه کاری(مخصوصا کارهای ازاد) چه در زمینه تحصیلی (برخورد با اساتید) و کلا هر محیطی که کارتون به واسطه ارتباطاتتون باید پیش بره، بهترین نتیجه رو وقتی میگیرید که قدرت کلام بالایی داشته باشید بتونید خوب صحبت کنید باور کنید این مدل ادمها همه جوره همه جا برد دارند!:n06:
در اهمیت صحبت کردن و ناراحت نشدن از اینکه کسی عیبتونو گفت بگم:
دوران دبیرستان بود یه بنده خدایی ناخوداگاه بهم گفت فلانی سعی کن بتونی بهتر صحبت کنی و تو اینطوری صحبت نکن...
از حرفش ناراحت نشدم و با خودم فک کردم مشکلاتم تو بهتر صحبت کردن چیه....
از همون موقع دیگه سعی کردم تا می تونم خوب صحبت کردن و روون صحبت کردن و آداب صحبت کردن و... رو یاد بگیرم که خدارو شکر الان تعریف نشه خیلی بهترم !:n22::n02:
جدا از شوخی صحبت کردن واسه مخصوصا مرد خیلی مهمه!
موفق باشین:n12:
گاهی وقت ها برای اینکه بشه ب اینده رفت باید گذشته رو حل کرد
گذشتتون و حل کنید ب گذشتتون برگردید و اون سوال هایی ک تو ذهنتونه رو بحل کنید . خیلی وقت ها گذشته نمیزاره ادم از حالش لذت ببره تا بتونه ایندش و بسازه
1- اگه کفشتون برای مدتی (حتا نیم ساعت) توی فضای باز بوده، حتمن قبل از پوشیدن یه نگاهی داخلش بندازین و یه تکونی بهش بدین...احتمال ورود جانوران موذی(!) به داخل کفش خیلی زیاده، مخصوصن تو این فصل [نصیب گرگ بیابون نشه..^_^]
2- نزدیکای عید یکی از دوستان این مسئله رو گفت و منم الان می خوام تکرارش کنم...بهتره مسواکتون رو هر سه ماه یه بار عوض کنید. الان اول فصل هست و...
موفق باشید
هيچ كس وهيچ چيز ارزش گريه ي مارونداره
همين طورالكي به خاطر يك مسئله كوچيك گريه نكنيم
گریه آدمو سبک میکنه ... گریه کنید ... بغض آدمو مریض میکنه .
از هر چیزی که بترسی به سرت میاد ... شک نکن ...