ممنون رفیقنقل قول:
فعال کردن Nat
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد
Printable View
ممنون رفیقنقل قول:
فعال کردن Nat
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟نقل قول:
انگار رمز حساب بانکیشو پرسیدی!
دیگه احتیاجی نیست جواب بدی:13:
سلامنقل قول:
این فرم تعهدنامه مربط به مخابرات است و هیچ ارتباطی به صبانت ندارد.
چندین مرکز مخابراتی جهت راه اندازی و رانژه در تهران قوانین مربط به خودشان را دارند و پر کردن این فرم در آن مراکز الزامی است.
برای مرکز سعادتمند نیز شما نترسید و این فرم را پر کنید. اگر قرار باشه رو خط شما ADSL برقرار نشه که دفتر مرکزی و نمایندگی فروش موظف هستند تا کل هزینه را به شما برگردانند و اگر بدلایلی در آینده خط شما از حالت سیم مسی به فیبر یا pcm تبدیل شد نمایندگی و دفتر فروش موظف هستند تا تعداد روزها و حجمی که استفاده کرده اید را محاسبه و باقی پول را به شما برگردانند البته در این مرکز من تا به حال ندیدم که مخابرات خط کاربری را به خاطر این تعهدنامه جمع آوری بکنه
پس شما نیز نگران نباشید و مانند دیگران که هر روز دارند از مرکز سرویس میگیرند درخواست خود را به صبانت بدهید.
ممنون - من این تاپیک را دیده بودمنقل قول:
فقط می خوام بدونم بدون هیچ برنامه ای و با یک فایل بت آیا می شه دیس کانکت کرد ؟
آره میشه ..همین دستورایی که دوستمون نوشته رو تو notpad پیست کن و جای علامت ??? اسم کانکشن رو عین خودش تایپ کن و برای کانکت شدن هم به جای guest ngsnet میتونی user و pass روزانه رو بدی... وبعد save as رو بزن و به انتهای اسم یک bat. اضافه کن.. وبعد در control panel - Tasks Scheduled رو بزن واین دو فایل رو وارد کن و با گرفتن peroperties میتونی زمان دلخواهت رو به هر کدوم بدی.. ( البته قبلش میتونی چند بار تست کنی ببینی کار میکنه یا نه:20:)نقل قول:
صبانت بار دیگه رکوردها رو شکسته. دو، سه شبه که از 3 به بعد، ماکزیموم 10 تا 15 مگ از لینک مسقیم دانلود می کنه. یعنی در 4 ساعت و 45 دقیقه، 15 مگ دانلود.
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟
StarNet 1port + USB Router - adsl2/2 + Modem
مدل نداره
عکسو توی گوگل سرچ کردم نبود
چرا برنامه ریکاننکت وقتی دیسکانکت میکنم باهاش دوباره کاننکت نمیشه؟
البته این سوال شما برای خودش تاپیک داره.نقل قول:
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]
ولی چون پاسکاری کار خوبی نیست جوابتون رو هم همینجا میدم.
ریکانکت رو باز کنین و طبق این پنجره که عکسش رو میذارم تیک ها و تنظیماتش رو انجام بدین. اگه مشکل از تنظیمات خودش باشه که دیگه باید حل شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کار کردنقل قول:
فقط چون اسم کانکشن من بینش فاصله هست اول کار نمی کرد، وقتی بصورت بهم پیوشته نوشتم درست شد - حالا برای اسم های جدا چطور باید عمل شه مثله
saba net