اینم 512 من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود از دانلود بیشتر شده؟؟؟ منم قبول دارم که جمعه ها اوضاع خرابه ولی بقیه روزا واقعا سرویس راضی کننده است.
Printable View
اینم 512 من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود از دانلود بیشتر شده؟؟؟ منم قبول دارم که جمعه ها اوضاع خرابه ولی بقیه روزا واقعا سرویس راضی کننده است.
قبلاً راضی کننده بود اما الان برای من حتی روزهای عادی هم راضی کننده نیست.( نسبت به قبل خیلی بد شده)
اگر بخوام بدون جانب گیری بگم منم باید بگم در ساعات عادی از سرویسم راضیم. ولی خب مشکل ساعات رایگان و جمعه ها باید خیلی زود حل شهنقل قول:
دیروز یه خورده ای توی یزد سرویسش بهتر از جمعه های پیش بود و دانلود با سرعت 512 برای من بین 20 تا 60 بود. :20:نقل قول:
البته این می تونه به خاطر این باشه که یه عده ای رفته بودند مسافرت.
-----------------------------------
بچه ها، کسی می دونه روزهای تعطیل مثل امروز شنبه هم آیا ترافیک مثل جمعه ها رایگانه یا نه؟
کسی می دونه چه طور می شه اینترنتی وایمکس رو تمدید کرد؟ و آیا می شه طرح دیگری خرید یا فقط همون که الان داریم رو میشه تمدید کرد؟
بعید می دونم شنبه رایگان باشهنقل قول:
هزینه ی سرویس + 4% میریزی به حسابشون و شناسه ی پرداختت رو هم می نویسی. از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز به حساب. بعد چند ساعت یا یک روز پکیج جدید اضافه میشه.نقل قول:
منظورم دقیق تر این بود که تو سایتش محاسبه گر هزینه داره مثل سایت parsonline که قبلا ازش ای دی اس ال داشتم یا مثل ایرانسل ؟نقل قول:
سلام من دو روز پیش مبین 512 گرفتم همون روز (پنجشنبه 15 اردیبهشت) اومد وصلش کرد . حالا می خوام بدونم از کجا بفهمم اکونتم فعال شده یا نه آخه گفتش تا شنبه که تعطیله یه حساب رایگان داری که 128 . راستی چجوری بفهمم تنظیماتش چیه آخه خیلی پیچیدس . سرعت برای من که خوبه ، حتی همین حساب رایگانشم خوبه . کسی بلده تنظیمات مودمشو میدونم خودش درسته ولی می خوام بدونم .
سلام دوستان .این پینگ منه اما نمی دونم این واسه اکانت 512 که گرفتمه یا نه چون من دو روزه که گرفتم (5شنبه 15 اردیبهشت).همون روزم اومدن نصب کردن . این دو روزم تعطیل بود . کسی که اومد نصب کرد گفت فعلا از حساب رایگان مبین که 128 استفاده می کنی ولی 1 شنبه حساب خودت فعال می شه . از این طرح های بهاریه که گرفتمش به نظرتون خوبه .؟ راستی کسی از این تنظیمات مودمش سر در می یاره من که هیچی نفهمیدم ؟
عزیز پس پینگت کو؟؟؟؟؟:18:نقل قول: