ممنون از جوابتون/نقل قول:
نه اگه اینجوریه که نگهش میداریم/
راستشم دلم پیش همین EF7 هستش/
نمیدونم ان شا الله که ماشین خوبی از آب دربیاد/
راستی راسته که جدیدارا رینگ فولادی نمیندازن؟
Printable View
ممنون از جوابتون/نقل قول:
نه اگه اینجوریه که نگهش میداریم/
راستشم دلم پیش همین EF7 هستش/
نمیدونم ان شا الله که ماشین خوبی از آب دربیاد/
راستی راسته که جدیدارا رینگ فولادی نمیندازن؟
خوشحالم اگه تونستم کمک کرده باشمنقل قول:
فک نمیکنم ولی موقع دعوتنامه کاملا قید میشه رینگ فولادی یا الومینیومی هست ممکنه عوض بشه واسه ما سیستم سخنگو بود موقع دعوت نامه کد رو به 29110 تغییر دادن ومولتی پلکس تحویل دادن :n02: رینگ الومینیومی بهتره هم توی هندلینگ و هم زیباتره
دوستان کسی نیست از مشکل ما سردربیاره کمکم کنهنقل قول:
زنگ زدم جالب بود پیچ سیمی که از جعبه فیوض میومد شل شده بود و برای همین ماشین حی خاموش و روشن می شدنقل قول:
البته هنوز مشکل اینکه بدون کمربند که راه می افتم و وقتی می ایستم و خاموش میکنم ماشین رو ضبط خاموش نمیشه و باید با کمربند بست و راه برم درها قفل بشه تا ضبط بعد از در آوردن کلید اتوماتیک قطع بشه.
راستی صبح ها که ماشین رو روشن میکنم یه صدایی از تو موتور میاد فکر کنم شبیه خشکی تسمه هست چیکار کنم بنظرتون؟
در مورد آب بندی تا چند کیلومتر با دور موتور 3 هزارتا بیشتر نرم؟
راستی این ماشین زیر پای راننده تهویه نداره؟ من هر کاری کردم تهویه از زیر فرمون چیزی نداره؟
یه مورد دیگه این باد کولر یا باد بخاری حتماً هوا رو از فضای بیرونماشین میگیره؟ مثلاً تا یه کامیون دود کنه دود این کامیون تو اتاق میاد!!! پراید که داشتم دو نوع تهویه داشت یکی گردش هوا رو از بیرون ماشین و دیگری از داخل موتور ایجاد می کرد که دومیش نه بوی بیرون منتقل می شد نه مشکلی اما الان اولاً که اگه تهویه روشن نباشه باید همه دریچه ها رو ببندیم تا هوا از بیرون نیاد داخل دوماً باز هم که کنیم از هوای بیرون استفاده میکنه بنظرتون راه حلی داره؟
من میخوام یه سنسور برای بستن کمربند سمت شاگرد بزارم کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم؟
سلام به همه کسانی که تجربه خوب و بدشون رو از سمند در اختیار بقیه میذارن. این بهترین فورم درباره سمنده. من از 20 روز پیش همه صفحات رو خوندم. چون قراره تا چند روز دیگه سمند مالتی یلکس ef7دوگانه دستمو بگیره. اما بعد از اینهمه خوندن کامنتها هنوز مرددم که به بنزینی تغییرش بدم که خود هزینه و کمی دردسر داره یا نه؟ از دوستان خواهش میکنم خصوصا اونایی که دوگانه 93مدل دارن واقع بینانه ارزیابی، محاسن و معایب مهم این کلاس رو به اشتراک بذارن. خیلی آقایید.
سلامنقل قول:
براي رفع صداي تسمه ها ، دو سه قطره مايع ظرفشوئي روي تسمه ها بريز صداش مي افته .
شما هروقت خواستي ورود هوا به داخل كابين رو قطع كني ، بايددكمه تهويه برقي رو روشن كني كه چراغش سبز رنگه .
براي رسيدن هواي داغ به زير فرمون ، بايد شبكه هاي بالا رو كاملاً ببندي و سلكتور تهويه رو هم بزاري روي دومين آپشن .
براي آب بندي هم تا دورموتور 3500 و دنده 5 وسرعت 110كيلومتر هيچ مشكلي پيش نمياد.
دوستان من یک سمند مدل 92 خریدم. یکی از آشناهامون لاستیکای جلو رو که دید گفت لاستیک سایی داره
میخوام ببینم درست گفته یا نه؟ماشین 23 تا کارکرده
عکسشو آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال اینکه ماشین چند تا خط و خش و قری داره..با کارت طلایی اینارو درست میکن؟
ممنون
لاستیک مشکلی ندارهنقل قول:
ولی باز ببرید آپاراتی یه نگاه بندازه
اگه کارت طلایی داره .بله انجم میدن
پیشنهاد اینکه حتما ببرید ولی قبلش یه پرسجو بکن صافکار نمایندگی کار بلد باشه
سلام
ماشین در حلت درجا وقتی رو گازه یه صدایی از قسمت راست داشبورد میاد فکر میکنم از کمپرسور گازه در صورتی که منبع فول هست کسی میدونه مشکل چیه؟
sent from my glx sky using tapatalk
سلامنقل قول:
نه لاستیک سابی نداره.
ولی خوب کیفیت لاستیک ها زیاد خوب نیست.
اگه لاستیک سابی باشه ، یک سمت لاستیک به وضوح از سمت دیگه اش بیشتر سابیده میشه.