به شکر خدا پچ ها تموم شد.اگه مشکلی پیش نیاد یک ساعت دیگه تو بازی میام ولی یه سوال.نقل قول:
چه تغیراتی دادن تو بازی تو این مدت.چی اضافه یا کم شده؟13 تا پچ اضافه شده.این پچ جدید ها چکار کردن؟
Printable View
به شکر خدا پچ ها تموم شد.اگه مشکلی پیش نیاد یک ساعت دیگه تو بازی میام ولی یه سوال.نقل قول:
چه تغیراتی دادن تو بازی تو این مدت.چی اضافه یا کم شده؟13 تا پچ اضافه شده.این پچ جدید ها چکار کردن؟
دو یا سه تا مشکلش حل شده ( تو قسمت انتقال ) چند تا جا هم Guard اضافه شده ( بعضی وقتا گاردا نبودن ) ....نقل قول:
امشب بد جور ضایع شدم
میخواستم 15 day rez بخرم یارو میگفت 150 دقیق یک ساعت باهاش چونه زدم که اقا قیمتش زیر 120 هستش مخم پوکید از بستی باهاش لاس زدم اخر راضیش کردم به 110 بعلاوه PID که میدونید چیه منم که روز اول با این اصطلاحا اشنا نیستم فکر کردم PED رو میگه با این خیال که این دوتا یه ایتم هستن اولش به 130 بعلاوه 2 تا از اینا راضی شد گفتم پول ندارم همین جور خورده خورده کم کردم هی قسم براش خوردم از این ایرانی بازی ها تا به 110 بعلاه 2 تا از اینا راضی شد بعد رفتم PED رو اوردم بهش نشون میدم میگه من اینو رو نمیخوام PID میخوام.
خلاصه بد جور ضایع شدم.
امروز ترکوندم از ساعت 10 صبح تا 7:30 تو بازی بودم شدم 94% ....... 6 % دیگه لول 60 میشم
به به آقا مبارکه.واقعا تبریک میگم.اولین ایرانی که تو شایا لول 60 میشه.باید تو این تاپیک یه جشن مفصل برات بگیریم.:10:نقل قول:
حالا hm یا um لول 60 میشی؟
60 شدی بعدش میخوای چی کار کنی؟
wow
احسان ترکوندی داداش.چه mode هستی؟
اگه HM باشه که معرکه هست.کارت درسته.
شدم لول 60 HM ..................
فعلا دنبال لباس میگردم ....
امروز EXP ها دو برابر شده بود UM که خیلی حال کردن
دمت گرم.خیلی عالیه.
منم امروز 55 HM شدم.خیلی راه داریم تا 60.اگه 60 بشم دیگه فقط jungle رو camp می کنم...lol
نقل قول:
lol ........ من هم میام Camp می ترکونم ........... lol
loooool
وقتی با 12000 تا HP اومدم بهت eraser زدم متوجه میشی که نباید camp رو بشکنی.
به همین زودی ها reset می کنم به luck build.الان دارم لپیس می کنم.