با عرض سلام
دوستانی که پارس آنلاین و آسیاتک دارند سرعت دانلود شبانه شون چه قدره؟
(اخه دیشب صبانت خودم رو که چک کردم برخلاف همیشه که بین 20 تا 30 بود رسیده به 15 تا 20 و دیگه واقعا من از دست این دزدی های صبانت کلافه شدم)
ممنون
Printable View
با عرض سلام
دوستانی که پارس آنلاین و آسیاتک دارند سرعت دانلود شبانه شون چه قدره؟
(اخه دیشب صبانت خودم رو که چک کردم برخلاف همیشه که بین 20 تا 30 بود رسیده به 15 تا 20 و دیگه واقعا من از دست این دزدی های صبانت کلافه شدم)
ممنون
پارس رو من 3 ماهه پيش چك كردم اكانت 128 سرعت شبانه بدنبود تا صبح 1.5 گيگ ميگرفتي ولي فقط تا 3 يا 4 روز بعد محدود ميشي بعد از 20 روز اكانت رو برگشت زدمنقل قول:
آسيا تك هم همين چند رو پيش گرفتم اكانت 2 مگ شبانه چند روز كار نميكرد بعد از چند روز پيگيري و تماس مشكل حل شد ولي سرعت شبانه بين 40 تا 50 بود اينم بعد از يك هفته برگشت زدم
ممنون به خاطر جوابنقل قول:
1.خوب الان از چه سرویسی استفاده می کنید ؟می خوام سرعت شبانه اش(علاوه بر روزانه ) خوب باشه.
2.اینا راحت ژانره رو از روی خط ور می دارند یا برای برداشتن بازی در می اورند؟
ممنون
پارس دو روزه خط رو جمع آوري كرد و شاتل هم دو روزه اونو رانژه كرد الان شاتل دارم ولي بايد شبانه رو بي خيال بشينقل قول:
يك خط داشتم روي صبا بعد از 3 سال حمع اوري كردم اونم 25 روز معطل كردن و بعد اسيا تك رانژه كرد كه همونطور كه گفتم بعد از يك شب استفاده چند روز پيش برگشت زدم الان هم نميدونم اسياتك خط رو جمع كرده يا نه
بعضی وقت ها زمانی که مودم رو روشن می کنم با اینکه چراغ های مودم همه سبز هست ، ولی مطابق شکل زیر
اینترنت قطع هست و باید یکبار مودم رو روشن - خاموش کنم تا درست بشه.
به نظرتون مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برای من هم بعضی مواقع که مودم رو روشن می کنم اینجوری میشه و باید یک بار خاموش روشن کرد تا IP عوض بشه! مشکل از IP هست!نقل قول:
برای من هم بعضی اوقات پیغام زیر رو میده ولی اینترنت قطع نمی شه:نقل قول:
ْسلام به بچه های شیراز
خوبین؟
من به تازگی از شرکت همیارنت، اینترنت وایرلس گرفتم، نصب یه آنتن سر ساختمون و از اونجا کابل تا نصب به سیستمم!
خوب مشکلش اینجاس که محدودیت دارم
3GB
این حجم برای باز کردن صفحات کافی بنظر میرسه ولی یه مشکل اساسی هست، صفحات خیلی عادی رو باز میکنم، ولی در کمال تعجب میبینم خیلی خیلی زیاد از حجم ترافیکی بنده، کم شده، برای هر دو صفحه ساده، که تنها نوشتاری هستن، میشه 1مگابایت تخمین زد
با این تصور، در 2 ساعت کارکرد خیلی ساده، بیش از 100مگابایت باید مصرف کنم، و اگه روزی کاری داشته باشم، به حتم باید 1گیگابایت رو به این موضوع اختصاص بدم، اونم تنها برای باز کردن صفحات عادی، بدون دانلود
هیچ نرم افزاری آپدیت نمیشه، نه ویندوز نه آنتی و نه غیره
ویروس هم وجود نداره
کسی میتونه منو در این زمینه راهنمایی کنه؟
استرس مصرفی اینترنت گرفتم !!
این اررور مربوط به شبکه ی داخلی هستش و زمانی رخ میده که دو دستگاه همزمان از یک IP با مودم یا روتر ارتباط برقرار کنن و بخوان وارد شبکه شن. چه با LAN و چه با Wireless.نقل قول:
معمولا اگه تنظیمات TCP/IP رو اتومات باشه این حالت رخ نمیده ، چون سیستم از مودم یا روتر درخواست IP میکنه و اونهم یه IP خالی بهش اعلام میکنه. ولی اگه سیستمی IP اش دستی تنظیم شده باشه و بخواد وارد شبکه شه ، و از قبل سیستمی با اون IP به مورم یا روتر وصل باشه سیستم ارور میده. البته این ارور فقط به سیستم دوم داده میشه و اونی که با مودم وصله ، هیچی نمیفهمه!
تو یه فروم میگفت بعضی اوقات مودم ها تو ارسال IP درست به سیستم اشتباه میکنن و این حالت پیش میآد که با ریست مودم و اگه نشد هردو درست میشه.!!
ولی راه منطقی اینه که :
1- اول TCP/IP رو تو سیستم ها رو اتومات بذارین:
2- و قابلیت DHCP رو تو تنظیمات مودم معمولا در WAN Setup هست رو فعال کنید.
امشب شاتل دیگه واقعه ری.....
سرعت دانلود از سایت شاتل 65 ثابت
سرعت دانلود از بقیه سایتها 4 5