مشکل حل شد ..
روز رو به فارسی وارد میکرده که قبول نمیکرده.
Printable View
مشکل حل شد ..
روز رو به فارسی وارد میکرده که قبول نمیکرده.
سلامنقل قول:
از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره ارائه بده. من تو وب زیاد برای حل این مشکل جستجو کردم و راه حل های ارائه شده رو هم امتحان کردم اما موفق نشدم مشکلم رو حل کنم.
می خواستم بدونم اگه راه حلی برای این مشکل نیست اوبونتومو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
لازم به ذکر است که من تا صفحه لاگین تصویر دارم اما با بوت شدن اوبونتو صفحه ی مانیتور سیاه می شه و من دیگه تصویر ندارم و بنابراین نمی تونم رزولوشنم رو تغییر بدم.
با تشکر مجدد:11:
به محیط متنی بروید و در آنجا دستور زیر رو اجرا کنید:نقل قول:
یا اینکه دستی در محیط متنی دستور زیر را وارد کنید:کد:$ sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
و اشکالات رو مانند رزولوشن غلط را تصحیح کنید.کد:nano -w /etc/X11/xorg.conf
سلام
طاهای عزیز ممنون
1- دستور اول رو که وارد می کنم می گه xserver نصب نشده؟؟
2- دستور دوم رو که اجرا می کنم صفحه xorg باز می شه اما توی اون صفحه اعداد مربوط به رزولوشن نیست که تغییرش بدم
با تشکر مجدد
سیستم رو در حالت recovery mode بوت کنید و وارد محیط ترمینال بشید و دستورات زیر رو اجرا کنید:نقل قول:
- اگه کارت گرافیکتون ATI هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:
- اگه کارت گرافیکتون Nvidia هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:کد:aticonfig --initial -f
* با اجرای دستورات فوق فایل xorg.conf مجددا برای شما پیکربندی میشه.کد:nvidia-xconfig
سپس سیستم رو ریست کنید:
اگر مشکل حل نشد ، درایور کارت گرافیکتون رو مجددا نصب کنید.کد:reboot
سلام به همه
من از اوبونتا 9.01 استفاده می کنم وایرلس رو نمیشناسه چه جوری می توونم درایورش رو گییر بیارم
دستور lspci رو در Terminal اجرا کنید و خروجی رو اینجا بذارید تا ببینیم کارت وایرلس شما چیه !نقل قول:
سلام، بعد از کلی مکافات تونسنم از این وبسایت:
چنتا تم دانلود کنم، حجم هر کدوم هم تقریبا 20 مگه! ( چرا اینقدر زیاد؟! همه ی تم های ابونتو این طوریه؟)کد:http://www.bisigi-project.org/?page_id=6
حالا میخوام دوباره ابونتو رو نصب کنم و قبلش از تم هایی که دانلود کردم بکاپ بگیرم، فولدر مخفی .Themes رو هم دیدم اما فقط دوتا از تم های دیفالت خود ابونتو توش بود و بقیه تم ها اونجا نبود!( چرا؟! )
نصب تم ها واقعا دردسر بود، از طرفی این سایت واقعا یه مجموعه ی خوب از تم هاست که کمتر پیدا میشه( از نظر بنده:) )
خلاصه، ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری از تم ها بکاپ تهیه کنم تا دیگه هنگام نصب مجدد ابونتو مجبور به دانلود اون ها نباشم.
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم، توی ابونتو ترکیب Alt + کلیک چپ موس پنجره رو move می کنه، راهی نیست که با ترکیب کلید ها هر جای پنجره که باشیم پنجره بسته شه؟(مثلا Ctrl + Super + کلیک وسط موس، روی یه پنجره اون رو ببنده)
با تشکر
درود
امروز ubuntu 9.10 به دستم رسید و نصبش کردم ! فایلهای mp3 و ویدئورو اجرا نمیکنه و میگه نیاز به درایور داره ! مودمم هم نشناخته تا بتونم درایورشو dl کنم . مدل مدم : Conexant HDA D110 MDC V.92 . سیستم هم AMD هست .
توی تاپیک : " نصب و رجیستر کردن درایور مودمهای با چیپستconnexant hsf,hcf به صورت فول " این مدل نبود . بنظرتون نصبش کنم ؟! دلیل اجرا نشدن فایلای ویدئو اینه که سی پی یو AMD هست ؟
ممنون ... :11:
دلیل اجرا نشدن این فرمت ها کدک های این فرمت هاست که باید دانلود بشه و اصلا ربطی به AMD (:40:) نداره و اینکه این یه اتفاق کاملا عادیه چون وقتی نصب میشه اینجوری هست :11::11:نقل قول: