خواندن کتاب در درس ادبیات فقط وقت تلف کردنه بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش.البته هر کس نظر خودش رو داره nits سی جون.:10:نقل قول:
خواندن کتاب در درس ادبیات فقط وقت تلف کردنه بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش.البته هر کس نظر خودش رو داره nits سی جون.:10:نقل قول:
انصافا کتاب های گاج هم بعضی هاش خوبه مثل:نقل قول:
فیزیک و ریاضی 1 و2 و آمار و هندسه و جبر و گسسته و عربی و ...
من گاج کتاباش رو دوست داشتم چون انصافا غلط تو کتاباش خیلی خیلی کم بود بر خلاف انتشارات دیگه.
:18:نقل قول:
کتاب ادبیات رو نمی خونید؟ من که کلی تو ادبیات کباده ی ادب می کشم :31: کتاب از دستم نمی اوفته.اصلن شما اگه مفهوم رو یاد نگیرید کجا می تونید تست بزنید گیرم خارج از کتاب مثلن وقتی یه قسمتی از یه درسی رو می کشن بیرون واسه قرابت (که تا الان کم از این کارا نکردن)شمای کتاب نخونده چه جور جواب میدی؟
هر کتابی رو کنار میذارید این ادبیات رو کنار نذارید.به خصوص تو موارد موضوعی مثل لغت و تاریخ ادبیات و ...
دوست عزیز به اینجا توجه نکردینقل قول:
روش موضوعی یعنی واژگان و قرابت معنایی و تاریخ ادبیات و جدا بخونیم که منم با نظر مصطفی جون موافقم و بهترین روش برای ادبیات همین روش موضوعی و مبحثی هست نه درس به درسنقل قول:
بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش
اگه میخوای موضوعی بخونی از کتابای زیر استفاده کن (بهت قول میدم پشیمون نمیشی):
قرابت معنایی دکتر سبطی از انتشارات دریافت
وازگان و املا دکتر سبطی از انتشارات دریافت
تاریخ ادبیات گاج یا کلک معلم
زبان فارسی رمزینه رو بهتر از همگامان میدونم .به نظر من رمزینه همه نکات رو گفته اما چون ساده یاد میده اصلا به چشم نمی آد در صورتی که همگامان انسجام و سادگی رمزینه را نداره و خیلی نکته ای و پراکنده گفته.مشکل ما اینه که فکر میکنیم هر کتابی ساده درس بده کتاب کاملی نیست .کافیه که درس دوم رمزینه رو با همگامان مقایسه کنی تا ببینی که چقدر رمزینه ساده و مفهومی تر درس داده .یک نکته توی همگامان بگید که رمزینه نگفته .مثلا رمزینه در تکواژ شماری 10 مورد اصلی رو گفته اون هم در چند سطر در حالی که همگامان در چند صفحه این موارد رو گفته و از قسمت های ساختمان واژه هم کلی مطلب اورده که نیازی نیست چون در قسمت های بعدی کتاب و سر جای خودشون میشه ان ها رو خوند.تازه همگامان به تکواژهای مهمی مثل تنوین اصلا اشاره نکرده.نقل قول:
[ فقط تو دین و زندگی مشکل دارم که واسه اونم هم گاج سفید و هم آیات و نکات دارم + خوندن کتاب درسی حالا مصطفی به نظرت ارزش داره دین و زندگی همگامان بگیرم یا نه؟[/quote]
من هم زبان مبتکران رو بهتر از بقیه میدونم .دین و زندگی کتاب سبز رو برای آموزش و تست بهتر از بقیه دیدم و راضی ام یه جورای اگه یک بار کتاب درسی رو بخونی و از سبز استفاده کنی دیگه مشکلی نداری.
سلام.میخواستم ببینم جلد2 دیفرانسیل رمزینه(مشتق و انتگرال)توی بازار هست؟؟بعد مثل کتاب کلاس میشه از روی اون خوب یاد گرفت؟؟؟
منظور من اون كتاب 3جلدي تست هست.
اون کتاب آموزش حسابان تالیف عباس امیدوار که نیتس جان گفته بود مال کدون انتشاراته؟؟
مبتکران[/QUOTE]
دقیقا اسم کتاب چیه؟؟ چون انگار مبحثیه
يه كتاب براي فيزيك تجربي معرفي كنين كه تنوع تستي زيادي داشته باشه. خودم كانون رو دارم ولي فكر ميكنم تنوع تست هاش خيلي كمه. مرسي.