پس شما هم تجربه کردی سبز شدن نا گهانی قلوه سنگ رو ! منم زخم این ماحرا رو خوردم تعریف هم کردم و به قول شما ترمزای این ماشین واقعا عالی عمل میکنن .
Printable View
پس شما هم تجربه کردی سبز شدن نا گهانی قلوه سنگ رو ! منم زخم این ماحرا رو خوردم تعریف هم کردم و به قول شما ترمزای این ماشین واقعا عالی عمل میکنن .
:31:اقا جاتون خالی امروز بدون فیلتر هوا رانندگی کردم:40:چقدر حال میده جو رالی میده به آدم :16:
صداش منظورتون هست چقدر بدون فیلتر رانندگی کردید؟نقل قول:
:31:بله دور موتور که از 4بالاتر میره صدای خیلی گوشنوازی میاد:31:نقل قول:
تقریبا امروز حدود 2ساعت:31:
نقل قول:
موتور آسیب میبینه !
این صدارو با کیت مکش K&N بهتر و قشنگ تر به دست میارید
چی هست ؟نقل قول:
یه کم توضیح میدی ؟
دیروز وقتی فرمو رو کامل میپیچوندم تا مثلا" دور بزنم صدای قیژ قیژ میداد
بردم یه نمایندگی اول گفت از موتور هیدرولیک هست
بعد نگاه کردیم دیدیم روغن هیدرولیکش تموم شده و خشکه مخزنش
پرش کردیم درست شد
حالا کجا رفته خدا میداند
سینی زیر موتور هم خشک
فقط یه نکته اش جالب بود که طرف نمایندگی گفت ما آزاد هستیم اگه میخوای پمپ هیدرولیک رو روی گارانتی درست کنی برو یه نمایندگی دیگه (نمایندگی غیر انتفاعی ندیده بودیم که دیدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!)
:31:من پرسیدم میگن آسبب نمیبینه فقط روغن زودتر کثیف میشه و مصرف بیشتر میشه:20:
ورود ناخالصی تو اتاق احتراق یه سم برای موتور هست :31: مثل دود کامیون ها یا گرد و خاک یا آب و.........نقل قول:
در مورد سوال دوستمون هم کیت مکش K&N میاد جای کیت فابریکی نصب میشه که cold air intake هست و هوای خنک و تمیز تر رو روانه موتور میکنه که باعث افزایش راندمان میشه و تو دور بالا 4 از صدای دل نشینی هم برخوردار هست . :46:
اینم یه کلیپ کوتاه از صدای این فیلترکد:http://www.4shared.com/video/i8rnDcLB/VIDEO0102.html
در كل نبايد روغن كم كنه . به نظر من روغن ريزي از پمپتون كه نيس ، آخه اگه پمپ روغن ريزي داشته باشه دينامتون مي سوزه (آخه زير پمپ قرار داره ) . هر وقت گذرت به مكانيك افتاد بگو جعبه فرمان و اتصالات پمپ رو چك كنن تا روغن ريزي نداشته باشه .نقل قول: