شما با نصب نرم افزاري كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ميتونيد اين كارو بكنيدنقل قول:
كافيه پس از نصب اون از كليد تركيبي Shift+Space استفاده كنيد
Printable View
شما با نصب نرم افزاري كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ميتونيد اين كارو بكنيدنقل قول:
كافيه پس از نصب اون از كليد تركيبي Shift+Space استفاده كنيد
متاسفانه با انجام عملياتReplace اتفاق افتاده ديگه قابل برگشت نيستنقل قول:
مشكل عجيبيهنقل قول:
آيا وقتي كه ورد رو باز ميكنيد با زدن Office Button اصلا فايل شما نمايش داده نميشه ؟؟
براي رفع اين مشكل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با دقت بخونيدنقل قول:
اون فايلي كه باز ميكنه كه پشتيبان اون هست و موردي ندارهنقل قول:
ولي علت دير باز شدن ميتونه بر گرده به ويروسي بودن سيستم
اگه منظورتون از رياضي كار كردن در محيط فرمول نويسي ورد 2007 هست بايد اول مشخص كنيد كه چگونه به اون محيط ميرويدنقل قول:
تا بشه كمك كرد
شما احتمالا قصد اجراي فايلي رو داريد كه در اون از ماكرو كه حاوي كدهاي vba هست استفاده شدهنقل قول:
و اين هشدار امنيتي ورد بخاطر اينه كه اين كدها ميتونن مخرب و ويروسي باشن
من از سربرگ Insert و سپس equation وارد فرمول نويسي ميشمنقل قول:
منظورم اين هست كه وقتي عبارتي مثل a/2 رو مي نويسم اين عدد 2 به صورت فارسي نوشته بشه!
توي 2003 با تغيير در فونت اعداد قسمت فرمول نويسي مشد كاري كرد كه اعداد به صورت فارسي نشون داده بشن!
ممنون
نه اکثرا اشتباه بود مشه یکی درست جواب بدهنقل قول:
==================================نقل قول:
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
این پیام فقط وقتی ی اد که ورد رو می خوام باز کنم یا ببندم
ورد 2007 هم من یک بار از لرد 2009 نصب کردم این ارور رو داد یک عیب دیگه هم داشت و اون این بود که وقتی متنی رو که یک کلمه لاتین داشت رو وقتی کپی پیست می کردم کلمات بهم می خورد اون رو انیستال کردم دوباره یک ورد ی رو از نرم افزار ای اورجینال یک لپ تاپ بر داشته بودم نصب کردم مشکل کپی پیست از بین رفت ولی این پیام هنوز پا برجاست
اینا رو خدمتتون گفتم که مشخص بشه سورس این نرم افزار ویروسی نیست
با توجه با این موضوع این پیام از کجا و چرا می یاد ؟
برای خلاص شدن از اون چه باید بکنم؟