ممنونم آقا حمید راهنمایی خوبی کردین ولی من بیشتر از 1تومن نمیتونم خرج کنم تو سایت پایونیر شاپ پخشهای مانیتوردار با قیمت پایینتر هم هست بنظر شما بدرد نمیخورن؟
ممنونم آقا حمید راهنمایی خوبی کردین ولی من بیشتر از 1تومن نمیتونم خرج کنم تو سایت پایونیر شاپ پخشهای مانیتوردار با قیمت پایینتر هم هست بنظر شما بدرد نمیخورن؟
جواب ما رو بدين ممنون ميشم.:25:نقل قول:
آقا حمید 1073 چنده الان ( هنوز باند شاخ بازاره ؟) یه آمپ 2 کاناله ساند براش معرفی میکینی ؟ ( واسه یکی از دوستام میخوام ) :31:misi
:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید و جوابه سوالمو بدید ok ؟
ببینید یه سیستم جمع و جور با قیمت مناسب و کارایی خوب و صدایی قدرتمند میخوام زیاد هم پول ندارم فقط در مرحله اول ضبط و باند plz guide me rappidly ok?
نسبت بخوایم بگیریم بیشتر حجم صدا داره تا بیس ، البته بدون در نظر گرفتن نوع ساب ، بیشتر اینجور سیستم ها کیک بیس دارن .نقل قول:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
پخش یه مدل پایونیر یو اس بی خور بگیر ، از مدل 4050 ، 5050 و بالاتر هستش ، بسته به هزینتون ، اینا حدود 140 تا 150 قیمت دارن ، باند هم اگه نمی خوای خرج کنی ، یه جفت خربزه ای خوب ، مثل 718 کنوود یا 953 جی بی ال یا 6975 پایونیر برو ، البته بستگی داره دنبال چجور صدائی هستی .نقل قول:
در ضمن اون باند های 6*12 سونی که جدید اومده ، یکی برش دادنش دردسره ، یکی هم صداش که خیلی تیزه !
برای سوار کردن پشت ماشین هم بهتره طاقچه رو ببری .
این سیستم هم که گفتم ، آمپ نمی خواد .
سلام ممنون از راهنمایی شما
حالا اینا چند میشه؟ ضبط 6050 دی وی دی چه وضعیتی داره با این باندا مچه؟
راستی این باندا قابلیت اضافه کردن آمپ دارن؟ یعنی اگه بعدا خواستم آمپ اضافه کنم و ساب بذارم میشه با همین باندا؟
بز هم سلام خدمت بچه های گل!!!!!!!!!!!!
آقا می دونم که زیادی دارم سوال می کنم اما خواهشا شما هم جواب بدین!!!!!!!!!
یک سری سوال دارم
1) پاسخ فرکانسی در باند یعنی چه؟ اگر بیشتر باشه بهتره یا کمتر
2) میزان حساسیت بر حسب دسی بل در باند؟ بیشتر یا کمتر
3) از همه مهمتر امپدانس بلندگو ؟ مثلا این باند 718 ex امپدانس 3اهم داره که میگن به ضبط آسیب میرسونه البته اگه بدون آمپ ببندیم ! آیا این حرف صحت دارد؟
4) رو باندها نوشته اند مثلا 440w اما 80rms حالا رو یک باند دیگه نوشته 400w ، و 100rms ! به نظرتون کدومش بهتره؟
نقل قول:سلام برادر،خوبي،چه خبرا؟نقل قول:
ايني كه من ميبينم،دو جفت ووفر،يه جفت ميدرنج،و الي ماشاءاله تيوتره:31:البته دوتا پورت هم براي انتقال صداي ساب به داخل تعبيه كرده.
احتمال قوي از دو جفت كامپوننت 3Way استفاده كرده.
بايد شنيد تا بشه نظر داد.ولي خب مشخصه بايد صداي تيز و گوشخراشي داشته باشه:19:
بيشتر دستورت صدا داره تا حجم صدا:46:نقل قول:
كي گفته P953 آمپ خور نيست؟!!!:18:از تنظيمات امپت عكس بگير ببينم چه كرده.ضمنا براي مطمعن شدن از اينكه اسپيكر سالمه،با يه مولتيمتر كه كليد اون رو روي امپدانس(اهم)گذاشتي و دوسر سيمش رو به ترمينال اسپيكر بزن ببينم حدود 4 اهم اگر بود مشكلي نداره.نقل قول:
دوست من براي اين مكان زياد هزينه نكني بهتره.ارزونترين رو بگير كه پشيمون نشينقل قول:
[QUOTE=dynast parsi;5046678]اگر براي جلو نميخواهي چيزي ببندي،و همينطور ساب هم نبندي،شايد Bass كامپوننت راضيت نكنه.چون بيشتر ميد ميزنه و تو كار SQ.اگه بتوني حدود 160 70 هزينه كني آلپاين Type R خوبه.آمپ هم يه امپ دو كانال 120-30 RMS هم براش مناسبهنقل قول:
آلپاين تو تهران نمايندگي داره،شما منزلت كجاس بگم از كجا بگيري
خواهش ميكنمنقل قول:
چه مدلي منظورتون هست؟
الان قيمت دقيق ندارم. ولي تو قيمتي كه داشت(حدود 210 -220 به نظرم آره خيلي اسپيكر خوبيه.نقل قول:
آمپ PCA 2.360 مناسبه
نقل قول:سلام آقاي مننقل قول:
شما هرچي سوال داري بپرس،تا جائي كه سوادم برسه در خدمتم.
1-پاسخ فركانسي عبارت است از طيف فركانس خروجي به طيف فركانس ورودي.يعني سيستم (اينجا منظور اسپيكره)تو چه دامنه فركانسي اي ميتونه فركانسهاي تقويت شده توسط آمپليفاير رو پاسخ بده.هر اسپيكري براي يه منظور خاصي طراحي ميشه.
مثلا ووفرها براي اجراي فركانسهاي پائين طراحي شدن
تيوترها براي فركانسهاي بالاو...
پس يه سيستم خوب بايد داراي حد اقل سه اسپيكر مخصوص هر فركانس باشه تا دامنه فركاس كاملي رو پوشش بده.
2-يعني اگر ما 1 وات به اسپيكر وارد كنيم چند db توليد ميكنه.هرچه عدد بالاتر باشه،نشون دهنده اين هست كه اسپيكر به توان ورودي كمتري براي توليد اصوات نياز داره
3-امپدانس اسپيكرها بايد با آمپليفايرها متناسب باشه.بيشتر امپليفايرهاي كلاس A/Bخودرو بين 2-4 اهم رو ساپورت ميكنن. پس اينكه اگر مثلا 718 3 اهمي رو مستقيم به پخش وصل نمائيم چون تو اين امپدانس استيبل نيست ميتونه آسيب برسونه به پخش.
يه رابطه ديگه هم تو امپدانس وجود داره:هر چقدر امپدانس اسپيكر كم ميشه ،مي توانيم توان بيشتري رو به ان تحميل كنيم.البته كيفيت صدا نيز تو اين حالت كاهش ميابد.
بر عكس موضوع فوق نيز صادق هست.
براي همينه كه تو اسپيكرهاي HI FI خونگي امپدانسها روي 8 اهم هستند.
4-شما تو انتخاب تونا اسپيكر بايد به توان RMS يا Nominal توجه نمائيد. اون توانها توانهاي پيك يا لحضه اي هستند. يعني مثلا اين اسپيكر :
80 وات RMS
400 وات پيك يا MAX
ميتونه به طور مداوم 80 وات رو روي امپدانس مشخص خروجي بده.همينطور به مدت كوتاه ميتونه توان 400 وات رو تحمل كنه.اگر مدت زمان آن طولاني بشه باعث صدمه ديدن كوئل و ديگر قطعات اسپيكر ميشه.
ببخشيد اگه خوب توضيح ندادم.،شرمنده:11:
آقا حمید یک دنیا ممنون. تشکر که جواب سوالامو دادین
آقا لپ کلام اینکه میخوام یک ضبطو باند فعلا بدون آمپ ببندم( قابلیت اضافه کردن آمپ داشته باشه) با صدای با کیفیت و کوبش(بیس) قوی خیلی تو مارکها گشتم نظر خودم اینه که ضبط پایونیر مثلا 6050 بردارم با باند سونی xs-gtx6931 ( سه طرفه 6*9 400وات 100وات rms) و یا سونی xs-gtx6941 چهار طرفه 440 وات 100 وات موثر چطوره این به نظرتون خوبه؟
میخواستم بان 718 ex بردارم اما بدون آمپ به ضبط آسیب میرسونه آخه امپدانس 3 اهم داره لطفا راهنمایی!!!!!!!!!!!!