دوست عزیز آخه چرا سرعت اول تست 120 هست و بعد به نصف میرسه؟نقل قول:
من اکثر تست هایی که دیدم سرعت از اول تا آخر تو یه رنجه.
Printable View
دوست عزیز آخه چرا سرعت اول تست 120 هست و بعد به نصف میرسه؟نقل قول:
من اکثر تست هایی که دیدم سرعت از اول تا آخر تو یه رنجه.
سلام دوست خوب مننقل قول:
نمودار هارددیسک شما درست است بنا بر خیلی از دلایل از جمله:
میزان چرخش
محیط کمتر ترک های داخلی نصبت به خارجی تر ها
میزان چگالی بشتر بیت های اطلاعاتی در ترک های بیرونی تر
سرعت بیشتر خواندن اطلاعات در ترک های با قطر بیشتر
و....
خیلی دلایل دیگر از جمله نوع تکنولوژی بکاررفته از طرف کارخانه سازنده باعث میشو تا لایه های داخلی پلتر سرعت کمتری داشته باشند .
متاسفانه در اینجا مجال نوشتن مقالات بنده در وجود ندارد تا همین حالا هم که میبینید امضاء را لطف کردند حظف کرده اند میترسم اگر بیشتر بنویسم کلا" خط مان بزنند.
به هر حال اطمینان کنید در 90 درصد هارددیسک ها نمودار از ابتدا به انتها دارای افتی مابین 20 تا 60 % میباشد و این یکی از نکاتی است که یک هارددیسک را برازنده تر از دیگری میکند و در تست ها به نام Average access time بیان میشود.
البته موارد زیاد تری برای بهتر بودن یک هارددیسک قابل شمارش است که ما در اینجا به آنها نمیپردازیم.
با تمام این حرف ها این گونه تست ها تست های سطحی هستند و اگر شما نگران هستید به یک متخصص مراجعه نماید.
با تشکر از شما و امید وارم توانسته باشم مختصر حق کلام را ادا کنم.
دوستان سلام
اول یک معذرت خواهی کنم اگر جواب سوالم در پست های قبل بوده باشه چون من 50 برگ رو خوندم ولی خب 350 صفحه رو خوندن خیلی سخته !!!
مشکل من با هارد دیسکم : من یک هارد دیسک 320 WD رو 3 سال پیش خریدم و سال پیش مشکل دار شد :
برادرم داشت با برنامه پارتیشن مجیک از داخل ویندوز پارتیشن هارو کم و زیاد میکرد که اشتباهی پارتیشن درایو C (اصلی ویندوز) رو هم تغییر داد : حجمشو زیاد کرد!
بعد که سیتمو ریستارت کرد دیگه هارد بالا نیومد ... یعنی بالا میومد ولی در قسمت لودینگ ویندوز گیر میکرد ... خواستم ویندوزو عوض کنم موقع بالا اومدن سیدی ویندوز باز همین مشکلو داشتم ...یه هارد نو خریدم و اونو گذاشتم کنار بعد 1 سال امروز دوباره وصلش کردم باز موقع نصب ویندوز 7 داخل لودینگش گیر کرد ... کابل تبدیل ساتا به usb رو هم گرفتم ولی باز بالا نمیاد ... یعنی از 6 تا گزینه 4 تا وصل میشه 2 تای بعدیو موقع بالا اومدن ارور میده ...
از اونجایی که هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعاتم که برام حیاتیه ندارم شما چه راهیو پیشنهاد میکنین ؟!!
دوستان این 2 عکس رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با HD Tune ارورِ Ultra DMA CRC Error Count رو نشون میده،
اما با Hard Disk Sentinel چیزی نشون نمیده.
مشکلی نداره ؟
سلام دوست خوبم PRD900
هارد شما مشکل خاصی ندارد. فقط مشکل شما در قسمت MBR است که اطلاعات پارتیشن ها در آنجا ثبت میشود به این دلیل که شما حجم پارتیشن ها را تغیر داده اید و متاسفانه عملیات درست انجام نشده است هارد مشکل دار شده . بصورت ساده در جدول آغازین میزلن پارتیشن ها و حجم و موقعیت آنها درج شده است اما وقتی هارد به سراغ آن سکتورهای مشخ میرود اطلاعاتی را که باید در آنجا پیدا کند را نمیبیند پس سیستم نمیتواند روند عادی را طی کند.
خوب بهتر است شما :
1- هارد را بعنوان یک هارد دوم به سیستم متصل نمایید و ببینید آیا میتوانید اطلاعات آن را حتی پارتیشن های آن را رویت کنید چه خراب و چه سالم و موقعیت هارد را در Disk Managment ببینید.
2- اگر سیستم بالا آمد ولی هارددوم را در ویندوز نشان نداد از نرم افزار های بازیابی اطلاعات بهره ببرید.
منتظر شما هستم.
دوست خوبم سلامنقل قول:
قبلا" در این مورد توضیح داده ام این ها فقط تست های SMART هستند و باید پالایش شوند . و هارد شما باید تست های بیشتری بر رویش انجام شود ولی آنچه این تست به شما نشان میدهد آن است که هارد در سلامت کامل است و در چند مورد هنگام انتقال اطلاعات از طریق کابل به مشکل بر خورد کرده و سعی دوباره داشته است.
پیروز باشید
سلام دوستان گرامی
هارد 500 گیگ سیگیت سری 7200.12 رو برای اطلاعات مهم و شخصیم استفاده میکردم و به عنوان بک آپ بود
دیروز به منزل یکی از دوستان رفتم و هارد رو بردم برای ریختن چند عدد فایل , پاورشون کابل برق هارد ساتا نداشتن در نتیجه از تبدیل استفاده کردم , و در اثر بی دقتی چون کابل پاورشون مثل اینکه اون زایده هاش که برای بر عکس جانرفتن هست از بین رفته بود کابل برق رو برعکس زدیم و یک جرقه کوچک نزدیک پین های هار زده شد و هارد مثل اینکه سوخت !!!
اطلاعات این هارد بسیار بسیار برام حیاتی هست و به احتمال زیاد برد هارد سوخته
گارانتی هم داره برای ویستا هست
حالا به نظرتون ببرم گارانتی ؟ یا برم یک هارد دیگه بگیرم بردش رو بندازم روی این ؟
گارانتی ببرم اولا میترسم بر اثر حواس پرتی و بیدقتی شون اطلاعات از بین بره و یا دسترسی داشته باشن به اطلاعات و از روش کپی بردارن
میخواستم راهنمایی کنین بهترین تصمیمی که بشه گرفت چیست ؟
متشکرم
سلام
من یه هارد 1 ترا سیگیت دارم که سرعتش خیلی پایین اومده طوری که رو بعضی از فولدر ها وقتی کلیک میکنی چراغ هارد روشن میشه و حدود 30 40 ثانیه طول میکشه تا چراغ خاموش شه
برایه همین من با برنامه acronis disk director حدود 40 گیگ از هارد رو جدا کردم و یه پارتیشن ساختم بعد اون 40 گیگ رو به 20 گیگ و 20 گیگ رو به 10 گیگ همین طوری ادامه دادم تا 5 تا پارتیشن 2 گیگ ساختم وقتی با برنامه acronis میزنم او 2 گیگ رو تست کنه مثلا تا 40 درصد سرعت پرمیشه بعد سرعتش خیلی کم میشه
من هم 2 گیگ رو باز به دو قسمت تقسیم کردم 1 گیگ اول رو زدم چک کرد خیلی زود پر شد
ولی 1 گیگ دوم خیلی طول کشید اونیم که طول میکشه آخر نمینویسه که ایراد داره
حدود 30 گیگ از هاردم رو این طوری تست کردم که مثلا 1 گیگ سالم بود 1 گیگ خراب 2 گیگ سالم 1 گیگ خراب
حالا مشکل از کجاست ؟
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
لطفا راهنمایی کنیید
واجبه
سلام دوست مننقل قول:
تنها اتفاقی که تا الان افتاده این است که مدار فیوزینگ ورودی برد هارد شما سوخته است البته احتمال آسیب های دیگر هم هست ولی باید بررسی شود .
1- برد هارد شما قابل تعویض نمیباشد و باید مشابه سازی شود در صورت تعویض برد به هارد آسیب وارد میکنید
2- میتوانید هارد را به گارانتی بدهید !! اما میدانید که از شرایط گارانتی خارج است و .... خود بهتر میدانید
با تجربه من بهترین پیشنهاد این است که با یک مرکز معتبر تعمیرات تماس بگیرید و با وقت قبلی هارد را ببرید و تعمیر کنند و هارد را بر گردانید. اینکه گفتم وقت قبلی برای این است که یک مرکز معتبر میتواند در همان زمان ورود شما میزان خرابی را برآورد کند و در صورت امکان در همان زمان رفع ایراد کنند اما:
توجه کنید که ممکن است برد شما تعمیر شود و هم نشود
1- درخواست نمایید در صورت تعمیر برد و یا تعویض برد به شرایط گارانتی آسیب نرسد ( انگار مه انگار که هارد خراب شده است )
2- در صورتیکه خدایی نکرده به مدیا آسیب رسیده هارد از شرایط گارانتی خارج نشود تا حداقل شما یک هارد سالم نو داشته باشید.
تمام این مفروضات به شرط سلامت اطلاعات است.
انشاال... مشکلتان حل شود.
سلام دوست مننقل قول:
تست جالبی انجام دادید اما کاربردی نیست چون جواب و نتیجه منطقی ندارد. عموما" هارددیسک هایی که چنین رفلکسی دارند میتوانند مشکلاتی مانند:
1- بد سکتور
2- خرابی در فرم ویر ( ترجمه بد - سکتور ناشناخته - لیست های خراب و...)
3- مشکلات نرم افزاری مانند ویروس
4- خرابی یک یا چند هد نوشتن و خواندن
5- ویبره
6- و...
بهترین راه این است که اگر اطلاعات ندارید هارد را فرمت سطح پایین کنید که البنه زمان بر است و بعد تست زمان دسترسی به سکتورها را بگیرید