سلام
واقعا سرعت 200 KB/s وسوسه كنندس!:27:
منم ميخوام بگيرم!:31:
حالا يه سري اطلاعات اوليه ميدين!
مثلا انديشه خودش چه مودمايي ميده؟
از خودش بگيريم بهتره يا جاي ديگه؟
ممنون :11:
Printable View
سلام
واقعا سرعت 200 KB/s وسوسه كنندس!:27:
منم ميخوام بگيرم!:31:
حالا يه سري اطلاعات اوليه ميدين!
مثلا انديشه خودش چه مودمايي ميده؟
از خودش بگيريم بهتره يا جاي ديگه؟
ممنون :11:
از هر جا می گیری اصلا سمت پارس نرو آشغال به معنی واقعی کلمه حداقل اندیشه با زیاد شدن یوزراش رفت یه smt1 گرفت اینا با کم شدن یوزراشون انگار نه انگار این نشون می ده که اندیشه به فکر یوزراش هست ولی پارس نیست و خود همین موضوع یه دنیا ارزش داره
کاملا موافقمنقل قول:
یه مودم tp-link 8811 خوبه و کارت رو خیلی خوب راه میندازه که خود اندیشه به قیمت 30 هزار تومن میده..نقل قول:
واسه شروع میتونی یه حجم 3 گیگ در ماه هم بگیری که میشه 16 هزار تومن..
البته اگه از خود شرکت یکی بیاد که مودمت رو وصل کنه 10 تومن میگیره که اصلا احتیاجی نیست و خودت به راحتی میتونی راهش بندازی..
سرعت هم واقعا عالیه و مطمئنا بعد از اولین دانلودت با ADSL میگی "چه اشتباهی میکردم که تاحالا با Dial-up خودمو اسیر کرده بودم":20:
اگه هم لپ تاپ وایر لس دار داری میتونی یه مودم وایرلس بگیری که هر جای خونه هستی کانکت بشی.قیمت جنس خوبشم 80 تومانه.نقل قول:
دیشب سرعت شماها چطور بود ؟؟
راستی یه سوال..
مودم احتمال داره بسوزه ؟؟ من از وقتی ADSL گرفتم گاهی پیش میاد دو سه روز سیستمم یه سره روشنه و مودم حسابی داغ میکنه !!
واسه من عالی بود 1.5gb گذاشتم تا ساعت 6 دیدم دانلود شده.اشتباه کردم بیشتر نزاشتم.نقل قول:
راجع به مودمم من قبلا مودم پارس آنلاین رو که symphony هست یه بار خراب شده بود که برام عوضش کردن.ولی سعی کن یه محافظ برق براش بگیری.
با توجه به اینکه خصوصیت اصلیه اجناسه چینی اینه که زیاد داغ میکنن و داغ شدنه زیادم ممکنه به مدارا اسیب جدی بزنه سعی نکن بیشتر از 24 ساعت روشن نگه ش داری، اگرم خراب نشه عمره دستگاهتونو کم میکنهنقل قول:
سلامدوستان اگه بخوام تو شهررشت از اينترنت وايرلس ستفاده كنم بايد چيكار كنم؟ يكي راهنمايي كنه لطفا
سلام دوست عزیزنقل قول:
به فروم خوش اومدی
تو رشت هنوز سرویس بیسیم که کل شهر رو پوشش بده ( مثل سرویس وایمکس ) ارائه نشده . بنابراین فعلا نمی تونی مثلا با لپ تاپ تو کل شهر پوشش اینترنت داشته باشی مگه اینکه بخوای از GPRS موبایلت به همراه لپ تاپ به اینترنت وصل شی و این کار تا هر جایی که GPRS موبایلت آنتن بده حتی بالای کوه قابل دسترسه ! مگه جایی باشه که اصلا سیگنال نداره . ( البته GPRS هم یه جورایی مصیبته ! چون هم سرعتش کمه هم هزینش وحشتناک ! :13:)
پس تنها حالت استفاده از اینترنت بیسیم تو شهر رشت فعلا تو همون محیط ساختمون و خونه خودته .
تشریف می بری از شرکت اندیشه یا پارس یا هر کجا که کیفیتش بالاتره یه اشتراک adsl معمولی می گیری + یه دونه مودم وایرلس که اونم جنس خوبش حدود 80 تومنه ... اونوقت مثل گوشی های تلفن بیسیم می تونی تو محیط خونه اینترنت وایرلس برای لپ تاپت داشته باشی . بردشم تو بهترین حالت ( با مودمهای ارزان و متداول ) حداکثر حدود 100 متر در نظر بگیر که هر چی تعداد دیوار ها و اتاقها بین مودم و لپ تاپ بیشتر بشه این بردش کاهش پیدا می کنه.
موفق باشی.
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
به سلامتینقل قول:
اما حالا که می خوای از دامون اشتراک بگیری حتما بیا سرعتت رو اعلام کن و یه تست سرعت معتبر از دامون برامون بذار تا ببینیم سرعت اندیشه تو مرکز 727 بهتر بوده یا دامون .