نقل قول:
چه اشکی می ریخیت ایتاچی !!! واقعا صحنه پر احساسی بود ... مخصوصا صحبت های پدرش . به ایتاچی گفت راه تو از راه اوچیها جداست ولی من به تو افتخار میکنم.
اون قسمتی ایتاچی و ساسکه هم زیبا بود.
آره خیلی جالب بود .. یه سوال تا حالا زنی از خاندان اوچیها بوده که شارینگان داشته باشه . پس چرا مادرش رو کشت اگه شارینگان نداشت ؟؟؟ خیلی برام عجیبه زن شارینگانی نداریم حتی از نوع پیوندی و قلابی !!! ولی کشتنشون خیلی برام جالب بود ... چه درد سری داشته این ایتاچی ... خیلی دانزو نامرد بود ..
یادمه یه جا گفته بودند که دلیل برگشت ایتاچی به دهکده بعد از مرگ ساندایمه این بوده که به بقیه و دانزو بگه ( پغام بده ) که من زنده هستم و یه موقع زیر قولتون نزنید و بلایی سره ساسوکه بیارید !!!
نقل قول:
دومی اینکه ساسوکه رو چرا خیلیا دوست دارن؟من البته تازه اپیزود 20 هستم(از امروز شروع به دانلود کردم) ولی خوب اینور اونور خوندم که در آینده میشه نقش منفی که کاملا مقابل ناروتو وای میسه!خوب این چه خوبی داره که این همه طرفدار داره؟
والا ساسوکه یه شخصیت خاکستری هستش .. نه میشه گفت بد و نه میشه گفت خوب !!1 آخر داستان معلوم میشه ... ولی خوب طرفداراش به خاطر هوش بالای ساسوکه قبولش دارن و اینکه کلا دختر کش هستش ..ئگرنه من که کلا می خوام سر به تنش نباشه .. داستانش از کل داستان جداست و نبود هم مشکلی نبود ..فقط اومده که هر وقت ناروتو برای یادگیری تکنیکی زور زیادی زد و کم اورد بگه که من به ساکورا قول دادم که ساسوکه رو برگردونم و یهو معجزه بشه و تکنیک جدید یاد بگیره ... البته بدون فکر به ساسوکه تکنیک های بهتری یاد میگیره!!! نمونش حالت دانایی یا بیجوی !!!
نقل قول:
اولی اینکه کسی جا برای خریدن کلش میشناسه؟(اینترنتی) تا الآن چند قسمت اومده؟(انیمه)
فکر کنم سایت های انیمه داشته باشن نسخه های فروشی رو بازیر نویس فارسی ..البته اگه تو متینگ هاشون شرکت کنی می تونی به صورت رایگان هارد به هارد کنی قسمت هاش رو !!
نقل قول:
هم انیمه رو می بینیم و هم مانگا رو میخونیم...انیمه فکر کنم 30 یا 40 قسمتی عقب تر از مانگا باشه.
الان انیمه با مانگا در چپتر بین 523 و 524 قررا گرفته !! خیلی داره تا به مانگا برسه .. حدود 40 تا !!! خیلی هاشون رو نمیشه توی یه انیمه جا داد !! البته جدیدا یه کم سریع دارن مانگاها رو توی انیمه جا می کننو یه انیمه شامل چند تا مانگا میشه ..
نقل قول:
خوب الآن اگه من تا قسمت آخر انیمه که اومده ببینم ادامشو بخوام تو مانگا بخونم از کجا بفهمم که مانگا چندو باید خوند؟
نمیشه دقیق گفت ولی فکر کنم الان انیمه با شماره 523 مانگا ( The Legendary Seven Shinobi Swordsmen!! ) یکی باشه ...حالا یه کم جلوتر یا عقب تر .. معمولا دوتا مانگا رو می کنن یه انیمه ..مگه اینگه مانگاش خیلی داستانی و حرف دار باشه ..
نقل قول:
انیمه هر چند وقت یه بار میاد؟
مانگاه که هر هفته چهار شنبه ها به وقت ایران بعد از ظهر ساعت 3 به بعد منتشر میشه و 4 توی اینترنت قرار میگیره ..البته اگه مشکلی یا تاخیری تو کار نباشه .مانگا رو بچه های تالار های تخصصی انیمه ترجمه می کنن و همون شب فارسی روی نت موجوده ..
انیمه هم هر هفته جمعه ها به وقت ایران منتشر میشه ..منتها کیفیت خوب هاش تقریبا بعد از ظهر جمعه روی نت قرار میگیره .اکثرشون هم دارای زیر نویس انگلیسی هستند . زیر نویس فارسی تا اخر شب جمعه اماده میشه ..