نقل قول:تنظیمات زبان در کنترل پنل درسته,توی نت پد که ctrl+shift رو می زنم زبان عوض میشه ولی در ورد نه.نقل قول:
Printable View
نقل قول:تنظیمات زبان در کنترل پنل درسته,توی نت پد که ctrl+shift رو می زنم زبان عوض میشه ولی در ورد نه.نقل قول:
سلام .من کامپیوترم تو شبکه هست که فکر کنم شبکه از نوع وی پی ان باشه . میخواستم system restore رو خاموش کنم که دیدم محل برداشتن تیک خاکستری و خاموشه و جلوش نوشته : disabled by group policy
تو نت سرچ کردم و راههای group policy و registry رو از خود سایت ماکروسافت :انجام دادم اما هیچکدوم جواب نمیدن . خواهشا کمک کنید که چطوری system restore رو خاموشش کنم ؟کد:http://support.microsoft.com/kb/q283073
نقل قول:
گروپ پلیسی ها از طرف administrator اعمال میشن و باید همون رفعش کنه
با سلام خدمت تمامي دوستان
من با IE8 يه مشكلي داشتم و با برنامه ي خود مايكروسافت IE8 رو Fix كردم ولي الان يه مشكلي دارم اين هست كه وقتي مي خوام يه فايلي رو دانلود كنم ، از طريق DAP دانلود نميشه و خود نرم افزار ويندوز اون فايل رو شروع به دانلود مي كنه!
چطوري بايد اين مشكل رو حل كنم كه DAP دانلود رو شروع كنه؟! (بايد بگم كه 100 بار در تنظيمات DAP تنظيم كردم كه با IE كار كنه)
سلامنقل قول:
شما یا dap رو دوباره نصب کنید.
یا روی لینک راست کلیک کنید بعد download with dap رو بزنید.
سلامنقل قول:
توسط دکمه Delete به بایوس رفته و در سمت چپ بالا اولین گزینه رو انتخاب کنید بعد از یک صفحه جدید باز میشه . دنبال گزینه Floppy Drive بگردید و عبارت جلوی اون رو که Disable است از این حالت در بیاورید.
همه ی تنظیمات را سیو کرده و خارج شوید.
در حین نصب DAP باید تیک گزینه Make Dap My Default Download Manager رو بزنید تا خودش فایلها رو دانلود کنه.نقل قول:
موفق باشید :40:
نقل قول:
اين هم يه راهي هست ولي تو rapidbaz نميشه راست كليك كنم و download with dap رو انتخاب كنم!!!:41:
قبلا install كردم و دانلود منيجر اصليم بود ، ولي از وقتي IE رو fix كردم با اين مشكل مواجه شدم!!نقل قول:
در حین نصب DAP باید تیک گزینه Make Dap My Default Download Manager رو بزنید تا خودش فایلها رو دانلود کنه.
سلامنقل قول:
احتمالا اگر یکبار دیگر DAP رو Reinstall کنید مشکل حل بشه.
من از وقتی ویندوزم رو برام عوض کردن دیگه نمیتونم نام فایل یا عکسی رو تغییر بدم ( نمیتونم rename کنم ) و این ارور میاد :
if you change a file name extension the file may become unusable
سلامنقل قول:
در My Computer روی Tools کلیک کرده و Folder Options رو انتخاب کنید و در سربرگ View تیک گزینه Hide extentions for known file types را بزنید.