دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شهنقل قول:
دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شهنقل قول:
ایمیل من 2 ماه پیش فعال شده و این مشکل فقط بعضی وقت ها پیش میاد .نقل قول:
بهزاد جان یه چیزی میگی هانقل قول:
دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شه
اگه فعال نکرده بود که نمیتونست پست بده !!!
مشکل از جای دیگه هست
نقل قول:
وارد سایت میشید و این پیغام رو مشاهده میکنید ؟
امکان نداره اولین باره همچین چیزی رو میشنوم ...
ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه
فکر کنم فهمیدم منظورتونو.نقل قول:
در صفحه اول انجمن و بعضی از تاپیک ها وقتی نام کاربر و رمز خود را میزنم بازم در تابلو اعلانات می نیویسه شما بصورت مهمان وارد شده اید !!!!!
لطفا کمک کنید
کوکی هاتونو پاک کنید یک بار و دوباره یوزر و پسورد را وارد کنید.
ببینید درست میشه.
یه راه دیگه هم هست که تو صفحه اصلی این طوریه.اما اگه برین تو یه بخش یا تایپیک می بینید به صورت کاربر وارد شده و عضو هستید.
فکر نکنم معیار خاصی باشه.همین که مدیران حس نکنند فعالیتتون کم شده!نقل قول:
ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه
من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟
سلامنقل قول:
بعد از 40 روز همه اینها فعال میشه و محدودیتها برداشته میشه
پست های من چند روزه که رو 32 مونده و تغییر نمیکنه با این که بیشتر از 10 تا پست دادم
ببین من هر روز 70-80تا پست تو انجمن خودم میدم که پستا شمارش نمیشه پس فکر نکنم ربطی به پست ندادن و دادن داشته باشهنقل قول:
و یکی از کاربرای فعال انجمن بازی هم 7ماه بود میومدند ولی پست نمیدادند
پس ربطی به تعداد پست/روز نداره
خوشحال شدم