تنها دوربینی که میتونه بهتر از FZ28 باشه FZ38 هست! :biggrin:نقل قول:
بنده یه مختصر ریویویی از fz28 توی تاپیک ( fz28 زیر ذره بین ) گذاشتم اگه تا حالا ندیدین پیشنهاد میکنم یه سری بزنین.
تنها دوربینی که میتونه بهتر از FZ28 باشه FZ38 هست! :biggrin:نقل قول:
بنده یه مختصر ریویویی از fz28 توی تاپیک ( fz28 زیر ذره بین ) گذاشتم اگه تا حالا ندیدین پیشنهاد میکنم یه سری بزنین.
یه مختصر مروری رویFZ38 بکنین.توی dpreview.com هم مطلبی نبودش.میگم این تا بخواد بیاد ایران لابد کم کم 6 ماه کار دارهنقل قول:
نقل قول::11:نقل قول:
ایشون به شوخی فرمودن.شما باور نفرمایین.
البته یه FZ38 ای وجود داره،ولی متاسفانه لپ تاپ هستش.و از همه بدتر سونی!!!!!!:27:
prowler88 عزيز بنده از مطالب قبلي شما خيلي استفاده كردم و البته تاپيك fz28 رو هم مطالعه كردم.بيشتر سوالم درباره ريزه كاري و مسائل خاص فيلمبرداريش بود.البته سوال ديگم اينه كه چون لپ تاپ ندارم و فيلمبرداري فضاي زيادي از حافظه رو اشغال مي كنه بهترين پيشنهاد براي خالي كردن رم و ايجاد فضاي كافي براي اين امر چي هستش(البته به غير از خريد رم يدكي رو عرض مي كنم!)؟ كسي از قيمت روز اين دوربين خبر داره؟ آخرين قيمت به نقل از دوستان فروم 395,000 تومان بوده!نقل قول:
بازم ممنون
در رابطه با این موضوع من زیاد سررشته ندارم ولی دوستان دیگه میتونن کمکتون کنن. یه چیزایی راجع به usb host شنیده بودم...
سلام و خسته نباشید ...
بین canon 1000D و canon 450 D و نیکون دی 60 کدام را پیشنهاد میکنید ؟
البته 450 دی گرانتر است و 12 مگا ... (به نظرتون ارزش داره 450 دی را گرفت) قیمت برام مهمه و همچنین تازه میخوام از دوربین معمولی به حرفه ای روی بیارم
DSLR ارزونتر هم چیزی هست ؟
آقا نظرتون درباره ي اين Canon SD 780 IS با قيمت 305 چيه ؟ تو اين رنج قيمت تاپ همينه ؟ ضمنا فيلمبرداريش هم برام مهمه.
اتفاقا من هم یه زمانی دنبال دوربین بودم یه همچین مقایسه ای رو انجام دادم.نقل قول:
به نظر من D60 رو بی خیال شو چون Live View نداره و نویز عکساش از کنان ها بیشتره.
ولی بین این دو تا به نظر من 1000 بهتره چون هم قیمتش ارزون تره هم کیفیت عکسش چندان فرقی با 450 نمیکنه. از نظر نویز دقیقا همونه.
سونی A200 فکر کنم از اینا ارزون تره ولی به دلیل مشکلات کیفیت عکس پیشنهاد نمیشه.
دوربین خوبی نیست. یه سری مشکلات داره. تو این قیمت کنان و پاناسونیک مدل های بهتری دارن.نقل قول:
مطمئنين ؟ خب شما چي پيشنهاد مي كنيد ؟نقل قول: