نقل قول:نقل قول:اینم واسه خودش نظریه..نقل قول:
به نظر من باید علیزاده، زمانی که میخوایم با سه مهاجم بازی کنیم تو زمین باشه که لااقل گلزن خوب تو ترکیبمون داشته باشیم.. واسه شرایطی که تو هم گفتی، میشه ازش استفاده کرد..
نقل قول:نقل قول:اینم واسه خودش نظریه..نقل قول:
به نظر من باید علیزاده، زمانی که میخوایم با سه مهاجم بازی کنیم تو زمین باشه که لااقل گلزن خوب تو ترکیبمون داشته باشیم.. واسه شرایطی که تو هم گفتی، میشه ازش استفاده کرد..
باید به اف سی بایرن بگم یه کلاس برای مریم ومسعود بذاره:31:
من شنیدم که امیر قلعه نوعی در مورد فرهاد مجیدی گفته که هنوز فرهاد در تمرین ها اماده نیست البته این حرف معلوم نیست واقعیت داره یا نه ؟؟؟؟نقل قول:
من از یک سایت خوندم حالا دیگه نمیدونم....
در گفت وگو بافارس
مجيدي: اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به نظر سرمربي احترام ميگذارم و اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرهاد مجيدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: استقلال برابر پگاه گيلان خوب بازي كرد و اگر ضربه ابراهيم تقي پور به جاي برخورد به تيرك، به تور مي نشست، قطعا نتيجه بازي چيزي غير از اين بود.
مجيدي در خصوص نيمكت نشيني خود گفت: به نظر سرمربي احترام ميگذارم و براي حضور در تركيب اصلي بيش از گذشته تمرين خواهم كرد تا نظر سرمربي تيم را جلب كنم؛ اما هم اكنون اعتراضي به نيمكت نشيني خود ندارم.
استقلال روز گذشته با نتيجه يك بر صفر از پگاه گيلان شكست خورد و فرهاد مجيدي در اين مسابقه نيز مانند ديدار اول استقلال نيمكت نشين بود.
انتها پيام/
پس از باخت برابر پگاه و در تمرين برگزار شد
جلسه كادر فني تيم استقلال تهران با بازيكنان
خبرگزاري فارس: اعضاي كادرفني تيم فوتبال استقلال تهران، در تمرين امروز اين تيم جلسه اي در خصوص شكست مقابل پگاه با بازيكنان برگزار كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال از ساعت 18 امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي برگزار شد.
در ابتداي تمرين امير قلعه نويي حدود 10 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
سپس بازيكنان زير نظر حميد خداداد مربي بدنساز تيم تمرين خود كردند.
حدود 20 تماشاگر در محل تمرين حضور پيدا كردند.
ابراهيم تقي پور تنها غايب اين تمرين بود.
قلعه نويي دقايقي با هاشم بيك زاده نيز صحبت كرد.
اين بازيكن پس از آنكه با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد به استقلال پيوست؛ اما هنوز در اين تيم فرصت بازي پيدا نكرده است.
امير قلعه نويي به همراه دستيارانش با علي نظري جويباري و امين نوروزي پزشك تيم جلسه اي 20 دقيقه اي در خصوص شكست روز گذشته برابر پگاه گيلان برگزار كرد.
اين نخستين تمرين آبي پوشان پس از شكست روز گذشته برابر پگاه گيلان بود.
انتهاي پيام/
امیرشبکه سه مصاحبه کردبدجورازعلی دایی شاکی شده بودمیگفت جباری توهمه اردوهابوده اما تواین یکی نیست بعد وحید که توهیچ اردویی نبوده تواین یکی اردوهست :41:نقل قول:
به نظر من وحید باید ول میکرد میومد ولی نمیشه خوب اگه من به جای وحید بودم. بی خیال تیم ملی میشدم.
خب معلومه دیگه واسه اینکه بازی استقلال لغو نشه.تموم ایران می دونن اگه وحید نباشه استقلال تو دروازه مشکل داره این علی دایی حالا دعوتش میکنه .مطمئن باشید برای مقدماتی جام جهانی دعوتش نمی کنه.نقل قول:
خب براماها راحته که درحرف خودمونو جای اونابذاریم اما اینو درنظرنمیگیریم که یه بازیکن تمام آمال وآرزوهاش جام جهانیه .وحیدتعصب خودشوبه استقلال نشون داده مشکل استقلال ازتیمیه که سال پیش ناصرحجازی بست :41:اگرحداقل دقت میکردروچندتابازیکن مطمینا امسال وضعمون بهترمیشدتازه ترکیب امسالو باسال 85 مقایسه کنیم میشه تقریبا اون تیم :41:یعنی دوسال درجازدیم :19:نقل قول:
باید تاسف خوردبرای همچین آدمای عقده ای :41:البته امیدوارم خدانخواد داغونش کنه چون داغون شدنش به باخت ایران میانجامه وخیلی هاراناراحت میکنه :41:نقل قول:
منم با اونی موافقم..نقل قول:
ولی یکی باید از این دایی بپرسه چرا این سری جباری رو دعوت نکرده..