مرسی خیلی جالب بود اینو تا حالا نمی دونستمنقل قول:
برای اینکار باید تمام سلولهای زیر هم نوشته شده باشه و اگه یک فاصله بین اونا باشه نوشته ها رونمیاره ولی خیل بدرد میخوره
Printable View
مرسی خیلی جالب بود اینو تا حالا نمی دونستمنقل قول:
برای اینکار باید تمام سلولهای زیر هم نوشته شده باشه و اگه یک فاصله بین اونا باشه نوشته ها رونمیاره ولی خیل بدرد میخوره
چاکرم ابی جان .. البته ما داریم درس پس میدیم ...نقل قول:
درسته من خودم اینو تست نکرده بودم ( البته تو یه فابل جدید ) ولی الان تو کاربرگهای استفاده شدم تست کردم؛ با فاصله هم، باز ورودی ها رو میاره حتی همه ستون رو دیلیت کردم و متنهای تصادفی وارد کردم باز این متنهای جدید رو با فاصله میاره ...! نمیدونم چیکار کردم :31:
البته فکر کنم بخاطر تعداد ورودی هاست که از یه حدی بیشتر میشه ...
با سلام
چگونه می توان داده های افقی را در هنگام کپی کردن تبدیل به ستونی کرد ؟
( نارنجی را انتخاب و کپی بزنیم ولی به جای سطری بصورت ستونی درآید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه هم دارم که نمی دونم کجا باید بپرسم. ( البته یک جورایی ربط به اکسل داره )
من یک سری خروجی دارم که با برنامه اکسل که باز می کنم اینجوری نمایش می ده .
من می خوام اعدادی را که زرد کردم و خروجی های اصلی هستند ( بقیه اعداد توضیحات اضافه هست ) را بصورت
ستونی و پشت سر هم در بیارم تا بتونم ببرم توی یک نرم افزار دیگه.
بنظرتون چیکار باید بکنم ؟
( تک تک نمیشه کپی کرد چون 5700 عدد هست و خیلی طول میکشه )
اگر فایل را با Notpad ++ هم باز کنم به این شکل دیده میشه :
دریافت فایل :
کد:http://up.--------.com/images/7210wf8b7adshdd4kwa.rar
نقل قول:کد:copy paste>>transpose
دوم : اعداد خیلی بزرگ و خیلی کوچک تو فرمت جنرال بصورت نماد علمی نشون داده میشن فرمت رو نامبر کنید تا کامل نشون داده بشن در ضمن سایز ستون رو هم زیاد کنید
برای مشکل سوم هم اگر میتونید فایل رو بفرستید توضیحا مشکله:20:
تشکر دوست عزیز.نقل قول:
البته با نماد علمی مشکل ندارم. ( به عنوان مشکل مطرح نکردم در واقع شرح کاری هست که توی پست دوم نوشتم )
فایل را هم پیوست کرده بودم ( لابلای متن ها بود ) :
[PHP]
http://up.--------.com/images/7210wf8b7adshdd4kwa.rar
[/PHP]ممنون میشم اگر بررسی بفرمایید.:40:
اگر هم جاییش را بد توضیح دادم و گنگ هست بفرمایید دوباره با شکل توضیح بدم.
سلام
من یک فایل دارم که در ردیف یالای آن یک سری داده هست که یکی در میان عدد 120 در آن تکرار میشه. ( شکل 1 )
قصد دارم این اعداد 120 را در همه این 1900 ستون تک ردیفه حذف کنم.
راهی که می رم اینه، میام ردیف ها را یکی در میان با گرفتن دکمه ctrl همزمان انتخاب می کنم. ( شکل 2 )
بعدش با اضافه کردن دکمه حذف ستون اتخابی در منوی بالا ، ردیف های انتخابی را حذف می کنم.( شکل 3 )
نتیجه کار شکل 4 خواهد بود.
سوالم اینه که آیا دستوری هست که بنویسیم در قسمت Insert function که بیاد آدرس خونه اول و آخری که می خوایم حذف بشه را بگیره و بگیم :
از a تا n هر چی ستون فرد هست را برای ما حذف کن.
شدنی هست این کار ؟ ( درواقع اینجوری دیگه نمی خواد دونه دونه سلول ها را انتخاب کنیم)
منظور من خود فایل اکسل بود دوست من :20:نقل قول:
با ماکرو و Vb میشه ولی تا اونجا که من میدونم با فرمولها نمیشه چرا که بزرگترین ضعف فرمول نوبسی اکسل اینه که تو هر فرمول هر گلی بزنه بسر همون سلول میزنه و نمیتونه تغییراتی رو در خارج از اون سلول ایجاد کنه حتی مثلا مقداری رو به یه سلول دیگه ارسال کنه..نقل قول:
نقل قول:
فایل اکسلی ندارم.
همون فایل بالا را با اکسل باز می کنم.
یعنی دستور آماده ای نداره که بشه این کار را کرد ؟
در خصوص انتخاب سلول ها بصورت خاص در اکسل به کدام قسمت باید مراجعه کنم ؟ ( اگر جایی هست لطفا راهنمایی کنید )
عرض کردم .. تا اونجا که من میدونم تامین مورد منظور شما فقط در دامان کدها هست ..!نقل قول: