به به تبریک عرض میشه :31: فکر کنم اون طوسی نباشه یه چیزی تو مایه های سبز زیتونی :20: خوب پس از امروز بیا کلوپ رو گرم کن. راستی فیرم ویرش چنده؟نقل قول:
Printable View
به به تبریک عرض میشه :31: فکر کنم اون طوسی نباشه یه چیزی تو مایه های سبز زیتونی :20: خوب پس از امروز بیا کلوپ رو گرم کن. راستی فیرم ویرش چنده؟نقل قول:
خسته نباشی...صفحات قبل رو هم میخوندی بد نبود..نقل قول:
بابا ...Heater ...:21:نقل قول:
احتمال زیاد 3.83 باشه
دوستان سلام یه برنامه واسه کنترل کامپیوتر با bluetooth مثل control freak یا puppet master واسه این گوشی نیستش؟؟!!!
و یه چیز دیگه تقویم شمسی سیمبین چی؟!!!!
من یه سوال داشتم چه جوری می شه سال ساخت یک گوشی را بدست آورد؟
منظورت از اجازه گرفتن چیه؟نقل قول:
اگه گوشي آپديت نشده باشه با كد #0000#* كه ورژن سيمبين رو گوشي رو نشون ميده ميشه.نقل قول:
من یه سوال داشتم چه جوری می شه سال ساخت یک گوشی را بدست آورد؟
بابا يكي نيست جواب منو بده؟؟؟! درخواستم صفحه قبله...
منظورم این بود که شاید یه سایتی باشه که IEME گوشی رو زد و سال ساخت گوشی رو بدست اوردنقل قول:
چون ممکن هست خود گوشی اپدیت شده باشه !!! (این را برای این می پرسم که شاید بخواهم گوشی دست دوم بخرم . می خوام بدونم چند سال دست طرف بوده ):3::3::3:
اگه منظورت از گوشي 5700 هست كه هنوز يك سال نميشه توي ايران اومده. ولي براي گوشياي ديگه فكر كنم تو سايت خود نوكيا يه جايي براي اينكار داشت.شرمنده...اطلاعات دقيقي ندارم...نقل قول:
منظورم این بود که شاید یه سایتی باشه که Ieme گوشی رو زد و سال ساخت گوشی رو بدست اورد
چون ممکن هست خود گوشی اپدیت شده باشه !!! (این را برای این می پرسم که شاید بخواهم گوشی دست دوم بخرم . می خوام بدونم چند سال دست طرف بوده )
دوستان یه سوال دوربین گوشی رو وقتی میزاری رو حالت Night Mode برای من دوربین کند میشه برای شما هم اینطوری میشه؟