آره منظورم همونه ... چجوری میتونم بفهمم آپدیت نشده؟
آره منظورم همونه ... چجوری میتونم بفهمم آپدیت نشده؟
اگه لایو نرفتی یعنی آپدیت نشده .نقل قول:
من اگر به lt3 اپدیت کنم نمیتونم بازی های قبلیم مثل kombat ,geow,fifa,pes,forza ,fifa street و.... رو بازی کنم ؟
راهی داره بتونم اون بازی هام رو هم بازی کنم ؟
الان max payne 3 و .... و تمام بازی های جدید ال تی 3 میخا ن؟
یکم فعالیت کنی اتوماتیک برداشته میشه محدودیت هات .نقل قول:
اگه لایو نرفتی همه اینا رو میتونی بازی کنی .نقل قول:
تمام بازی های lt3 رو می شه به lt2 تبدیل کرد؟
جای یک دایرة المعارف واسه اصطلاحات واقعا خالیه چون بعضی سولاتی که پرسیده میشه به دلیل عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد اصطلاحات قابلیت پاسخ گوئی ندارن به طور مثال همین سوال آخر رو من خواستم جواب بدم ولی چون روی سوال اصلا صحیح نیست نتونستم... ما بازی LT3 ندارم بازی LT2 هم نداریم ولی بازی که قفل XGD3 داشته باشه داریم که اگه بخواهیم اون رو پایرسی بازی کنیم باید روی کنسول فریمور LT3 بریزیم هیچ معنی نداره که بازی LT3 رو به LT2 تبدیل کنیم... اگه منظور اینه که بازی که دارای قفل XGD3 هست آیا روشی هست که بدون ریختن LT3 بشه با همون فریمور LT2 اجرا کرد خوب این قابل اجرا هست ولی با یک سری محدودیت...
به طور مثال عمرا اگه میشد فورزا 4 رو بدون داشتن LT3 و دیسک بورنر مکس شده بازی کرد و با ارور مواجه نشد... ولی بازی هایی مثل CoD3 رو میشد بازی کرد روش هایی وجود داره که میشه بدون داشتن LT3 به صورت آفلاین برخی بازی های دارای قفل XGD3 رو بازی کرد مثل تایتل آپدیت و پاک کردن کش و عدم نصب بر روی هارد و اجرا از روی دیسک...
همه راه ها یه جوری دور زدن و موقت کاری هست و همیشه جوابگوی نیاز نیست... اما من موندم کسانی که تا حالا LT 3 نریختن یعنی لایو باز نیستن سوال اینجاس که چرا جی تگ نمی کنن؟ من به خاطر عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت و کمبود وقت آزاد پرونده لایو رو بستم و رفتم توی فاز جی تگ و دیگه درگیر این مصیبت ها هم نیستم از لایو هم فقط آنلاین پلی رو انجام نمی دم همه Add on ها دی ال سی ها آخرین تایتل آپدیت های لایو رو می تونم از نت بگیرم و تزریق کنم روی هارد 500 گیگ کنسولم و حالشو ببرم... جداً توصیه می کنم به دنبال بهترین روش ها باشید نه موقت و مقطعی البته با سنجش شرایط اگه اهال آنلاین پلی نیستید شک نکنید در مورد جی تگ کردن
با سلام خدمت تمامي دوستان
من بازي مكس پين رو كه گرفتم ازمن خواست كه داشبورد و اپديت كنم بعد از اينه اپ كردم يازي و نصب كردم دوتا ديسكش يه صورت صددرصد نصب شد حالا مشكل من اينجاست كه وارد بازي ميشه اما بعد چند ثانيه تو دمو اول بازي پيغام failde to authorize disc. ميده و كنسول ريستارت ميشه اما وقتي بازيو از روي هارد پاك ميكنم از روي ديسك بازي رو اجرا ميكنم همچين پيغامي نميده با بازي. Mass effect 3 هم همينطور كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
به احتمال زیاد دیسک شما برنر مکس نیست:46:نقل قول:
بازی رو از روی هارد پاک کنی ردیفه
ممنون خب اين سوال براي من پيش اومده كه اگه برنر مكس نيستم پس چرا به صورت صدرصد نصب نصب ميشه ؟ و چرا بعد از نصب داشبورد جديد مس افكتي كه قبلا راحت اجرا ميشد الان مثل مكس پين كه جديد گرفتم اينجوري شده پيغام failed to authorize disc. ميده؟نقل قول:
شما قبلا ورژن داشبوردت پائین تر بود به نحوی که بازی های Truncate یا همون 97% ای ها نصب میشد و اجرا میشد ولی داشبوردی که روی Max Payne 3 هستش این امکان رو میگیره . بازی تو هارد نصب میشه ولی همینجور که خودتون گفتید اخطار میده و میاد بیرون تنها راه حلش اینه که یا دیسک برنرمکس بگیرید و نصب کنید یا با همون %97 ای ها بازی رو از رو دیسک اجرا کنید و رو هارد نصب نکنیدنقل قول: