:18::18:مرسی acade چنده؟ :18::18::18:نقل قول:
:18::18:مرسی acade چنده؟ :18::18::18:نقل قول:
آرکید دیگه تولید نمیشه.اگه بخوای دست دوم میتونی پیداش کنی.قیمت ندارم ولی بین 400-450 باید باشه شایدم کمتر:20:نقل قول:
باید واسه هر پروفایل یه redeem code جدا بگیرینقل قول:
سلام دوستان ببخشید که خیلی سوال می پرسم اخه تازه کارمنقل قول:
چه کار کنم که mw2 دوباره اجرا بشه؟ یعنی چه جوری پچش کنم؟
وقتی بازی رو روی هارد نصب می کنم و می خوام بازی رو اجرا کنم بازم میگه دی وی دی رو تو دستگاه بزارید ایا کلا اینجوریه؟
برای اجرای بازی های جدید مثل MW3 و BF3 و ...باید حتما LT 3 بریزم یا لازم نیست چون من اصلا از لایو استفاده نمی کنم؟
ورژن داشبورد دستگاهم اینه:2.0.13604.0
ایا باید آپدیتش کنم برای اجرای بازی های جدید؟
وقتی بعضی بازی ها رو می خوام نصب کنم بعد 20 30 درصد پیغام خطا میده :
THE DISC IS SCRATCHED OR DIRTY PLEASE CLEAN THE DISK
مشکل از چیه ؟
اگه توی تنظیمات هارد CLEAR CACHE رو بزنم آیا کپی خور دستگاهم میپره؟
چون قبلا دستگاهم کپی خور شده خودم میتونم lt3 رو روش بریزم ؟
الان دستگاهم gof 3 رو اجرا می کنه که فکر کنم XGD3 هست؟الان بدون آپدیت به LT3 می تونم MW3 رو اجرا کنم
ممنون ببخشید خیلی سوال پرسیدم
salamنقل قول:
ریختن ال تی 3 یه نمه سخته طوریکه اگه اشتباه کنی کنسولت به فنا میره
برای mw3 هم هر سری که ال تی اومد باید بازیو پچ کنی و دوباره بخریش.(خواستی بازی بخری به طرف بگو پچ ال تی 3 داره؟)
ال تی 3 هم برو بریز که بتونی بازیهای جدیدو مثل max payne-prototype2 و ... انجام بدی
البته اینو بگم که ال تی 3 کنی دوباره باید بازیهای مثل batman-gears of war3-driverو ....رو بخری
پیغام خطا هم موقع نصب میاد احتمال زیاد دیسک بازیت خرابه.از جای معتبر خرید کن حتما تا هم بازیارو راحت نصب کنی و هم درایوت سالم بمونه:5:
نقل قول:
یعنی ارکید مزخرفه که دیگه تولید نمیشه؟
یعنی چه مزخرفه؟نقل قول:
خب دیگه تولید نمیشه
پیکان مگه مزخرف بود که دیگه تولید نمیشه؟ :دی
Arcade هارد نداشت و بیشتر سه چراغه شدنا مربوط به اینا بود(بعضی ها نه همشون) به خاطر همین دیگه تولید نشد.
محتوای مخفی: ...
سلام دوستان
دستگاه من 4 گیگ LT3 هست دو تابازی Summer sport 2012 و Winter Sport را اخیرا خریدم به خیال اینکه با کینکت بازی کنم اما متاسفانه موقع اجرا میگه باید پروفایلتون رو مشخص کنید وگرنه نمیتونی بازی کنی میگه شما شناسایی نشدید. :41: می شه لطفا راهنمایی بفرمایید منظورش چیه و چطور می تونم این مشکلو حل کنم
مهم ترین دلیل رو نگفتی J-Tag و هـک آسان درایو که مایکی رو مجبور به ارائه کنسول با شماتیک جدید کرد که مثلا هـک نشه ولی شد بعد یه مدتنقل قول:
میشه در مورد جی تگ توضیح بدید؟چی هست ؟ باید چیکار کرد؟من اکرکید دارم الان با lt2 فعلا چون یه سری بازی ها میگن بعد از lt3 باید دوباره پچ شده خرید به 3 آپ نکردم بنظر شما چکار کنم بهتره؟