مرده حسابی من دیشب همش قطع بودم الان هم همینطور بعد تو میگی دیشب 60 کیلو بایت بود برام ؟؟؟!!نقل قول:
Printable View
مرده حسابی من دیشب همش قطع بودم الان هم همینطور بعد تو میگی دیشب 60 کیلو بایت بود برام ؟؟؟!!نقل قول:
نقل قول:اگه مشکلتون dc شدن هستش شاید یه ربطی به این قضیه داشته باشه: :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اینکه بعضیا میگن دارن توی کانکشن های UDP اختلال ایجاد میکنن... البته من این مطلب رو نمیتونم تایید کنم....نقل قول:
تعرفه ت چیه ؟ سرعت دانلودت چند ؟:n02:نقل قول:
اوهوم . من هم اخرین باری که داشتم بازی میکردم توی mid fight به صورت خیلی زیبا Attempt to reconnect داد و ریپورت هم شدم و ایمیل اومد اهای اسلکر بن میشی ها اگر تکرار کنی :) و تا الان مثل اینکه همینه . همش اعصاب خورد کنی هستنقل قول:
آقا یکی لطفا جواب بده . نامحدود ١٢٨ سرعت دانلود شبانه و روزانه رو چنده . من فقط واسه دانلود میخوام و بازی آنلاین نمی کنم . ممنون و ١٢٨ نامحدود مصرف منصفانه داره یا مثه مخابرات هر چقدر بخوای دانلود میکنی . اگه مصرف منصفانه داره سرعت دانلود بعد از اتمام مصرف منصفانه چنده دمتون گرم . تهران
ببین مشکل من اینه خطم 9 رو نمیکشه . اومدن از سر خط چکش کردن و رفتن پورت برام عوض کردن ولی دریغ از 1 درصد بهتر شدن !!نقل قول:
خب این مشکل حتما از تجهیزات خودشونه نه من . چطور ممکنه پورتم عوض شه ولی کوچکترین تغییری تو پهنا باند خطم ایجاد نشه ؟؟؟
اصلا تو این کشو یکی مثل من که این مشکلو داره دیگه باید چیکار کنه ؟ :n29:
نمی دونم والانقل قول:
من ۵۱۲ گرفتم هفته پیش٬ بعد چند شب دانلود شبانه که هیچ شبش خیلی خوب نبود٬ سرعت محدود شده به خود ۵۱۲ اسمیه خط٬ خاک بر سرشون
دوستان من در حال حاضر هایوب دارم و زیاد راضی نیستم.
میخوام پارس آنلاین بگیرم، ولی تو فرم ثبت نام قیمت رو نمیگه! درضمن فقط تو صفحه ی لیست تعرفه هاش مثلا ۵۱۲ ماهانه ۵گیگ داره ولی تو فرم ثبت نام اصلا مواردی که تو تعرفه ها هست نشون نمیده!!!
اول اینکه در این مورد اگه اطلاعی دارید که چرا اینجوریه توضیح بدید لطفا.
دوم اینکه میخوام قیمت اینارو بدونم:
طرح ۲۵۶ سه ماهه ۸گیگ
طرح ۲۵۶ سه ماهه ۲گیگ
طرح ۵۱۲ سه ماهه ۴گیگ
طرح ۵۱۲ سه ماهه ۱۰گیگ
ممنون میشم اگه هر ۴تارو قیمتش رو بگید.
با سپاس
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
امشب بعد چند شب سرعت بهتر شده
سرویس 1 مگ حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]