داون استریم من رو کردن 576:9::23:
Printable View
داون استریم من رو کردن 576:9::23:
برای من رو هنوز نکردن ولی مطمئنم واسه منم کم میکنن:41:
داون استریم من همچنان 1663 . آرت 1 :27::40:
داداش زیاد خوشحال نباش اگه 3-4 نفر رو کم کردن یعنی کم کم میخوان فیتیله رو بکشن پایین:13:نقل قول:
صحیح است ، من الان 20 دقیقه است منتظرم که Firefox را update کنم هنوز به سرور کانکت هم نشده :2:نقل قول:
این است قدرت شاتل
با پشتیبانی چت کردم میگه سرعت شما بیشتر از حقتون بسته شده :18: بعدم میگه دلیلش اینه که بعضی از مراکز چون خط ها نمیکشیده اوردیم پایین ! میگم من از اول عید مشکل نداشتم میگه ما طوری تنظیم کردیم که مشکلی نباشه :18:
13 روز هم نتونستن یه سرویس پایدار ارائه بدن
اگر دان استریم من 2048 باشه یعنی سرویس من رو روی 2 مگ بستن ؟
(اکویی هستـم)
دوستان وقتي مودم رو حالت bridge تنظيمه چجوري بايد كانكشن براي وصل شدن به اينترنت رو ساخت؟
اگه همون broadband باشه باید برین توی :نقل قول:
control panel<< network and internet<< network and sharing center
اون پایینش نوشته:
set up a new connection or network روش کلیک کنید,
فقط یادتون باشه
broadband connection(pppoe)
را حتماً انتخاب کنید.
البته این ماله win7 هست.
با این سرعت شبانه پایین 5kb حالمو به هم زدن.1سال و خوردها ی هستش مشترکشونم.دیگه تحمل ندارم.میرم از مخابرات میگیرم.با اینکه 2 ماه از قراردادم مونده.تا کی بیاییم اینجا واسه هم درد و دل کنیم آخرشم شاتل هر غلطی دلش بخواد بکنه.این شاتل امتحانشو پس داده.بابا مثلا 1هفته سرعتم خوب بشه وقتی بدونم دوباره به جاش 3 هفته گند میشه چرا بمونم.اونم بعد از یک سالو اندی.تو سری خور موندن یا سوختنو ساختن که هنر نیست.
بعد از تعطیلات پرواززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز :5: