شبانه نامحدود آسیاتک هم فکر کنم مثل صبانت باشه یادش بخیر شبانه رایگانش:n14:
Printable View
شبانه نامحدود آسیاتک هم فکر کنم مثل صبانت باشه یادش بخیر شبانه رایگانش:n14:
این که خیلی به صرفست 60 تومن میدی برای 100 گیگ + شبانه رایگان.نقل قول:
یعنی حجم کل که 100 گیگ باشه تا 70 گیگ شبا محدود نمیکنه بعد اون سرعت میشه 1 مگ بازم خوبه خدا رو شکر که الحمدالله وگرنه والا به خدا.
حالا شما این سرویس 100 گیگ با 60 تومن رو کجا دیدی!!! اسیاتک؟ً!!!نقل قول:
نخیر دوست عزیز خوب نخوندی وقتی از یک سوم حجم مصرف روزانه ات تو شبانه بگذری سرعت 128 کیلوبایتش هم نصف میشه یا بیشتر میشه بین 30 تا 60 کیلوبایت بعدشم بحث سر حجم روزانه نیست سر شبانه هست که خیلی مهمه و اگه محدود باشه اصلا دانلودی نمیتونی انجام بدی مگه اینکه گیگ 3200 بخری و از جیبت مایه بذاری.نقل قول:
اصلا منطقه مارو پوشش نمیده و این چیزایی که مینویسه معلوم نیست تو عمل چیکار میکنهنقل قول:
صبحانت با صبانت سرویس ویژست برای ثبت نام کنندگاننقل قول:
متن کاملا واضح است، تا زمانیکه حجم استفاده شده در تایم رایگان از 70 درصد کل حجم استفاده شده (حجم تایم غیر رایگان+حجم تایم رایگان) بیشتر نشده سرعت 12 مگابیت است و بعد از آن 1 مگابیت میشود و از آن کمتر نمیشود. به عبارت دیگر تا 2.33 برابر حجم استفاده شده در تایم غیر رایگان میشود بدون افت سرعت در تایم رایگان دانلود کرد که برای کسانی که دانلودشان هر روز کمتر از 2.6 گیگابایت است مناسب است و افرادی که دانلود بیشتری دارند میتوانند از بسته های شبانه همراه اول و ایرانسل استفاده کنند.نقل قول:
نه سرعت بعد محدود شدن دیگه از 128 کمتر نمیشهنقل قول:
یعنی تقریبا با این سرویس جشنواره میشه شبی 2 گیگ گرفت که با توجه به حجم کل که 100 گیگ هست و قیمت 1 سالش که فقط 60 تومنه میصرفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط این سرویس در سایت زیر منتشر شده که برای هر ماه 1 گیگ حجم دارد و 6 عدد بسته 15 گیگی یکماهه دارد که از پنل کاربران قابل فعالسازی است، با این حساب فکر میکنم سرویس میکس 60 گیگ صبانت مناسبتر از سرویس صبحانت باشد. البته اگر مصرف کسی بالا باشد میتواند 2 سرویس صبحانت برای 2 خط تلفن ثبت نام کند و 6 ماه بسته های 15 گیگی را برای یک خط و 6 ماه برای خط دیگر فعال کند و برای هر ماه 17 گیگ حجم روزانه داشته باشد و اگر بتواند در ساعات شبانه هم از این دو سرویس بصورت مشترک استفاده کند سرعت دانلود شبانه اش هم 2 برابر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این سرویس صبانت که گذاشتین خیلی خوبه از نظر قیمتی ولی شبانه نداره
من5 6 سال از ضبانت سرویس میگرفتم سر مسخره بازی هایی که سر شبانه در اورد مجبور شدم تخلیه کنم بیام اسیاتک . اسیاتک هم 2 3 سالی هست که سرویس ازشون میگیرم نمیدونم با این وضع الان چیکار باید کرد من به سرویس شبانه هم احتیاج دارم در حد 2 3 گیگ روزی
الان اسیاتک هم قیمتا رو برد بالا هم شبانه رو حذف کرد کیفیت سرویسهاشونم خوب نیست من به خاطر همین شبانه بود که ازشون سرویس میگرفتم
بالاخره نفهمیدیم شبانه های جدید آسیاتک محدود میکنه یا نه؟