طریقه ی وصل کردن دوتا دستگاه به هم (LAN) چجوریه؟
اصلا میشه وصل کرد و بازی های دونفره رو بازی کرد؟
چه بازی هایی رو میشه اینجوری بازی کرد؟
طریقه ی وصل کردن دوتا دستگاه به هم (LAN) چجوریه؟
اصلا میشه وصل کرد و بازی های دونفره رو بازی کرد؟
چه بازی هایی رو میشه اینجوری بازی کرد؟
سلام دوستان، من یه بازی جدید گرفتم، میگن اگه دستگاه رو اپدیت نکرده باشی و بازیو رو دستگاه بذاری دستگاه دیگه هنگ می کنه و هیچ بازی رو نمیتونی باهاش بازی کنی!!
البته این موضوع رو می دونم که اگه آپدیت کنیم دیگه نمی تونیم بازی های قبلی رو بازی کنیم، ولی می خواستم ببینم حتی بدون آپدیت هم این کار صورت می گیره؟
اصلا نمی صرفه LT3 .... بازی های قبلی رو که دیگه نمی تونیم اجرا کنیم بازی های جدید هم که ارزوناش روی هارد نصب نمیشه.... چه فایده ای داره پس ریختنش ؟؟ امیدی هست راهی بیاد که بشه همون ارزونا رو روی هارد نصب کرد؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام از چین یه اسلیم 4 گیگ بخرم بصورت اینترنتی و ارسال همراه اجناس دیگر(خرید مربوط به مغازه) در نوع خرید مشکلی ندارم چنتا نکته میخواستم بدونم . چجوری میشه مطمئن شد کپیخور میشه یا بهتر بگم چجوری میشه فهمید هیتاچی نیست چون اکثر لایت آن ها کپی خور میشن آیا از شما تابحال اینجوری خرید کردین (اگه سایتی یا فروشگاهی تو چین سراغ دارین که بشه بشرط کپیخور خرید لطفا معرفی کنین) ضمنا بنظرتون کلا اینکار بصرفه هست پول کنسول+هزینه گمرکی و.... لطفا هر نظری دارین دقیق بگین
ممنون
فکر نکنم بشه Over Lan بازی کرد .نقل قول:
ولی راهش اینه که شما یه روتر داشته باشی - هر دو تا کنسول رو وصل کنی بهش .
مستقیم هم بخوای به هم وصل کنی - باید یک رنج آی پی تعریف کنی و به هر دو دستگاه یک آیپی توی همون رنج بدی .
مثلا رنجت میشه : 10.0.0.0
آی پی دستگاه اول میشه : 10.0.0.1
و آی پی دستگاه دوم میشه : 10.0.0.2
یادت باشه جایی نمیتونی رنج رو وارد کنی - اون فقط یک قالبه برای خودت . عدد آخر میتونه از ۰ تا ۲۵۵ متغیر باشه به شرطی که سابنت ماسکت این طوری باشه :
255.255.255.0
اگر این طوری باشه :
255.255.0.0
دو تا عدد آخر آی پی میتونند از ۰ تا ۲۵۵ باشند .
و الی آخر .
واقعا بازيهاي قديمي رو اجرا نميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همين الان LT2 دارم كه هالو رو نميتونم اجرا كنم با اين كه اينجوري ميگيد اصلا نميشه خيلي از بازيهاي آس قديمي رو اجرا كرد !!!نقل قول:
سلام دوستان من اسلیمLT2 داشبورد 13599 دارم میخوام LT3 بریزم قبلا lt2 رو خودم ریختم ولی یه چندماهی تو انجمن سر نزدم لطفا تمامی برنامه هایی که لازم دارم +لینک دانلود و نحوه ریختن فرمویر(اولویت ریختن فرمویر یا داشبورد کدوم ورژن داشبورد) رو برام بگین اگه تاپیک یا آموزشی برای اسلیم لایت ان آماده دارین لینک بدین ممنون:31:
کسی لطف می کنه فایل Lt+3 برای کنسول های فت درایو لایت آن رو بهم بده ؟
بازی های اس قدیمی رو باید موقع خرید یا سفارش بگید که برا اپدیت جدید بزننش اون موقع میتونید بازی کنیدنقل قول:
درسته گرون شده ولی خب از اورجینال باز بهتره
یه موردی هم که هست همه بازی ها این اپدیت رو نمی خوان
مثلا Prototype 2 یا Resident evil : ORC و چند تای دیگه اینا دیسک های ارزون تهیه کنید هم نسب میشه هم بازی میشه راحت
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/-p0h_c_A/LTPlus-0251-v30.html